VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 16.decembrim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Noskaņojums lielā mērā atkarīgs no finanšu situācijas. Var gadīties palieli tēriņi saimniecības vajadzībām, un, redzot, kā nauda kontā vai makā kūst, ap sirdi nemierīgi. Bet viss ir labojams. Patlaban lielisks laiks jauniem izaicinājumiem darbā. Auns vienmēr ir gatavs jaunus ceļus cirst un doties pretī nezināmajam.

VĒRSIS

Reizēm plāni mēdz izjukt un dzīve kā kalnu serpentīns - nekad nezini, kas aiz nākamā pagrieziena. Gāzi! Bremzi! Gāzi! Bremzi! Tā šīs periods paies - vienu brīdi viss notiek strauji, bet jau nākamajā neizprotamu iemeslu dēļ kāds norauj stopkrānu. Brīvdienās mierīgi atpūties, sazinies ar draugiem, paslinko. Jāuzkrāj spēki.

DVĪŅI

Nedēļas nogali veltīsi saviem mīļajiem, un būs sajūta, ka jāiesaistās dažādu jautājumu risināšanā. Ja kāds no radiņiem tomēr nevēlas, ar palīdzību neuzbāzies. Latviešiem ir paskarbs jautājums: «Tev kāds prasīja?» Palīdzi tik, cik kāds to lūdz. Jaunajā nedēļā darbā radošais pacēlums un sekmīgas darīšanas iestādēs.

VĒZIS

Lietišķajā jomā jauni kontakti: ar inteliģento un komunikācijā tīkamo Vēzi daudzi gribēs sadarboties. Galvenais - neapsoli pārāk daudz un neuzņemies gūzmu pienākumu tikai tāpēc, ka esi izpalīdzīgs. Spēkus, enerģiju un skaidru galvu vajadzēs pašam, jo var nākties risināt kādu samilzušu jautājumu privātajā dzīvē.

LAUVA

Zināmā mērā zvaigžņu stunda! Starosi, smaidīsi, bārstīsi asprātības un tādējādi iekarosi kolēģu vai biznesa partneru simpātijas - ar tādu cilvēku tak’ prieks sadarboties... Lauvam tā ir medus maize un stimuls izdarīt vēl vairāk un vēl labāk. Kādam, kārtojot lietišķās darīšanas, var uzšķilties simpātijas. Ar dienesta romāniem - apdomīgi.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē būsi norūpējies par mājas saimniecību. Gadumijas svētki tuvojas straujiem soļiem - jāsakārto telpas, jāizšķiro drēbes un citas lietas, lai nevajadzīgās nodotu labdarībai. Mājinieki diez ko neatbalstīs tavas aktivitātes, viņiem vairāk gribēsies kādu saviesīgu pasākumu. Brīvajiem ļaudīm ziemas spelgonī sirdī pavasaris.

SVARI

Svariem divi kausi - vienā racionālā pieeja un prasme rēķināt, otrā radošs gars, stila izjūta, mākslinieka dvēsele. Šajā periodā vajadzēs balansēt starp to, kas jādara, un starp to, ko vēlas sirds. Brīvdienās esi mājās kopā ar saviem mīļajiem, sakārto telpas, izdaiļo interjeru, pagatavo pusdienas un izcep smalkmaizītes pie vakara tējas.

SKORPIONS

Pašam sevis dēļ jāiemācās un jāatkārto: «Miers baro, nemiers posta! Miers baro, nemiers posta!» Ja gribas kādam «ieknābt» par darba brāķi vai neizdarīto, tad izvēlies vārdus un toni. Šoreiz strīdos nedzims patiesība. Drīzāk domstarpības padziļināsies. Svarīga privātā dzīve. Ģimenes cilvēkiem šis un tas pārrunājams, brīvajiem ļaudīm - taureņi vēderā.

STRĒLNIEKS

Pilna galva ar idejām, bet kolēģi, priekšnieki vai darījumu partneri ar atbalstu nesteigs un sajūsmā plaukstas nesitīs. Var nākties ilgi un pacietīgi stāstīt un pierādīt, ka ieceres ir dzīvotspējīgas un pelnošas. Ja galīgi nekā - tad lēnā garā sāc realizēt viens. Brīvdienās ļaujies nelielai bohēmai.

MEŽĀZIS

Pats! Visu pats! Tu esi individuālists, kurš zina, ko dara, izdara un par to arī atbild. Un tagad tieši tā arī jārīkojas. Nepaļaujies uz solījumiem, kas var izrādīties tikai tukši vārdi, tāpat arī pieskati finanses - vai par visu samaksāts, vai darbs adekvāti novērtēts. Daudz panāksi ar personīgo pievilcību un laipnu smaidu.

ŪDENSVĪRS

Neplāno varoņdarbu katru dienu pulksten 10 no rīta, līdzīgi kā to darīja Minhauzens. Ja arī ir dažādi plāni, vajag rīkoties apdomīgi, visu aprēķināt, izvērtēt un vairāk paļauties uz paša aprēķiniem un savu intuīciju, nevis padomiem no malas. Diezgan bieži domas kavēsies pie sirdslietām. Mīļas emocijas un apskāvieni.

ZIVIS

Darbs darbu dzen... Kaut arī decembris tikai pusē, sapratīsi, ka tūlīt jau jāsāk plānot svētku laika un jaunā gada darbus. Ja esi kopā ar labu komandu, tad bažām nav pamata - viss tiks izdarīts laikus, precīzi un profesionāli. Kādam iespējamas simpātijas, kas pāraug kaislīgās jūtās. Visticamāk caur sabiedriskām aktivitātēm, kas patlaban gan ir diezgan ierobežotas.

***

Abonē "Vakara Ziņas" šeit.