Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Rēzija Kalniņa mīlā seko Kidmenas ieteikumam

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Aktrise Rēzija Kalniņa raksta zīmītes un vēstules savam vīram – diriģentam Aināram Rubiķim. Vienu no vēstulēm vīrs uzgājis nesen un atbildējis ar videozvanu.

Rēzija Kalniņa radiostacijas «SuperHits EHR» raidījumā «Manas dzīves SuperHits» atklāj, ka viņas un Aināra ģimenē viens no mīlestības izpausmes veidiem ir ar roku rakstītas vēstules, zīmītes uz ledusskapja, mīļotā jakas kabatā vai uz spoguļa vannasistabā. Rēzija savam vīram mēdz rakstīt gan romantiskas vēstules un zīmītes, gan pikantas īsziņas. Rēzija izstāstīja, ka vienu no mīlas vēstulēm vīram uzrakstījusi Berlīnē, kur mīļotajam bijusi teātra izrāde. «Es to izrādi jau biju redzējusi un gaidīju viņu kabinetā. Ievēroju A4 formāta lapas uz nošu pults un galda un izdomāju viņam uzrakstīt vēstuli.» Šādai rīcībai viņa guvusi iedvesmu no aktrises Nikolas Kidmenas, kura vīram neraksta sadzīviskas vēlmes, piemēram, nopērc krējumu, bet gan pikantas īsziņas, un reizi mēnesī abi cenšoties aiziet uz kopīgu randiņu.

Rēzija Kalniņa ierosināja pāriem iegādāties divus telefonus - vienu, ar kura palīdzību informēt vienam otru par praktiskajiem mājas soļiem, bet otru, kur atļauties būt rotaļīgiem un rakstiski paust savas jūtas, jo ne vienmēr iespējams izrunāties. Turklāt telefonam, ar kura starpniecību sarunāties par mīlestību, vajadzētu būt sarkanā krāsā.

***

Abonē "Vakara Ziņas" šeit.