Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 9.decembrim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Brīvdienās jāatpūšas, jo pat sparīgajam Aunam enerģijas rezerves var izsīkt. Saviesīgas aktivitātes - velti iztērēts laiks. Toties laba grāmata vai kvalitatīva filma, kaut internetā skatīta, dos patiesas emocijas. Un jaunajā nedēļā uz priekšu, pretī jauniem panākumiem. Profesionālajos sasniegumos līdz Everestam nav tālu.

VĒRSIS

Pārdomu periods. Varbūt ietekmē adventes laiks, varbūt žilbinošā sniega spozme - gribas sapņot, filozofēt. Brīvdienās izej garākā pastaigā, uzcel sniegavīru, izdari ko bērnišķīgi jautru. Jaunā nedēļa solās būt nemierīga, turklāt ar darbiem kā pa celmiem. Te kaut kas iebuksē, te apstākļi mainās.

DVĪŅI

Jāievieš kārtība ģimenē! Kurš ko nedēļas gaitā ir vai nav izdarījis?! Vai bērni skolas darbus pildījuši? Vai mīļotais cilvēks parūpējies par saimnieciskiem sīkumiem? Jāsazinās arī ar savējiem tālākās malās. Tā tās brīvdienas paies, un tad atkal pie darba. Strādā pēc labākās sirdsapziņas un turies tālāk no intrigām.

VĒZIS

Burvīgs laiks attiecību stiprināšanai jebkurā jomā. Brīvdienas sirsnīgā savējo lokā, kopā rosoties mājās vai dodoties dabā izbaudīt ziemas skaistumu. Vēzis ir mazliet sentimentāls dabas bērns. Toties darba nedēļā vajadzēs skaļi un iespaidīgi klabināt spīles. Kāds nebūs godam pildījis pienākumus. Varbūt vajag jaunus sadarbības partnerus?

LAUVA

Mīlestība dzirkstīs kā šampanietis, jutīsies pacilāts, iedvesmots un parādīsi savu plašo un dāsno sirdi, pārsteidzot mīļoto. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās - būs interesanti, bet neko nesasteidz. Darbā nostiprināsi autoritāti, var gadīties izdevīgs piedāvājums, kas arvien biežāk liek atskanēt īsziņām no bankas par konta papildināšanos.

JAUNAVA

Daudz sirsnības un mīlestības. Mīļotais cilvēks sagādās kādu tīkamu pārsteigumu, ģimenē valdīs saskaņa. Brīvajiem ļaudīm kaislību straumes un atvari. Privātajās tēmās dzīvojot ar sirdi un dvēseli, darba vai biznesa lietas paliks otrajā plānā. Jaunavai tas gan nav raksturīgi, bet darbā šis un tas var palikt pusdarīts.

SVARI

Jārīkojas apdomīgi ar finansēm. Reklāmas pasta kastītē vai internetā nu ļoti vilina tērēties. Kas gan var būt vienkāršāk kā izdot virtuālo naudu? Esi apdomīgs. Vai iepirksies tīmeklī vai klātienē, izveido sarakstu. Mājās var nākties risināt pedagoģiskus jautājumus, palīdzēt atvasītēm vai citiem radiņiem.

SKORPIONS

Ik pa laikam kādas situācijas vai cilvēku neizdarība kaitinās, un Skorpions draudīgi cels gaisā dzeloni astes galā. Par nepadarīto vajag sadot vēju, bet pārāk ģiftīgs nekļūsti, ir riski sabojāt svarīgas attiecības. Arī ģimenē piebremzē šerpo dabu. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās sirdī iemetīs dzirkstelīti.

STRĒLNIEKS

Ko tu gudram un apsviedīgam padarīsi? Strēlnieks spēj atrisināt teju jebkuru situāciju, sarunāt, samierināt. Šīs īpašības ļoti noderēs darba vidē, jo tur ies nemierīgi. Jo tuvāk gadumijas svētkiem, jo vairāk darāmā. Tā vien šķiet, ka viss atlikts uz pēdējo brīdi. Brīvdienās vienkārši izgulies un atpūties.

MEŽĀZIS

Būsi uz pozitīvā viļņa - jauni plāni, idejas, vēlme kaut ko mainīt. Ja citkārt esi pati nopietnība, tad tagad dāvāsi smaidus, bārstīsi asprātības, flirtēsi. Un pēkšņi var atklāties, ka par piekrišanas trūkumu nav jāsūdzas. Tikai ar naudu gan šajā periodā jārīkojas apdomīgi. Neaizdod un neaizņemies.

ŪDENSVĪRS

Neliels pagurums, un no sirds ilgosies, lai ātrāk pienāk gadumijas garās brīvdienas. Dažu brīdi prātā arī pesimistiskas domas - no «vissirslikti» sērijas. Ja vajag padomu vai atbalstu, tad atceries, ka tev ir brīnišķīgi draugi, ar kuriem esat puspudu sāls kopā izēduši. Uz viņiem vari paļauties: atbalstīs, palīdzēs, uzmundrinās.

ZIVIS

Peldējums brīvajā stilā... Zivis noskaņotas radoši, un grūti iekļauties rāmjos - varbūt kavēsi kādus termiņus vai pabeigsi darbus pēdējā minūtē. Bet nekas! Gala iznākums būs labs, droši vien sekos arī uzslavas vai jauni darījumu piedāvājumi. Brīvdienās sazinies ar draugiem un ļaujies nelielai bohēmai. Var arī tiešsaistē.

***

Abonē "Vakara Ziņas" šeit.