Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 2.decembrim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Liels kārdinājums nedēļas nogalē patērēties - gribas ko skaistu vai ko gardu. Daudz! Un tā, lai pietiek un pāri paliek. Īpaši riskanta iepirkšanās internetā, jo virtuālā nauda ātri kūst. Darba nedēļā būsi līderos, demonstrēsi, cik gudrs un talantīgs esi. Var uzrasties skauģi, bet dodies droši uz priekšu.

VĒRSIS

Nemierīgs laiks. Brīvdienās vajadzētu atrast veidu, kā relaksēties, lai noņemtu spriedzi. Labāk kustīgas aktivitātes, nevis patiesības meklējumi vīna glāzē. Darba nedēļa saspringta. Iespējama veiksmīga lietišķā sadarbība ar ārzemēm. Kādam romantiska saziņa ar noslēpumainu aizjūras svešinieku/svešinieci. Esi apdomīgs.

DVĪŅI

Nedēļas nogale ģimeniskās noskaņās. Ielūdz ciemos radiņus vai saslēdzies tiešsaistē. Daudz kas apspriežams, var būt idejas par kopīgu biznesu vai vērienīgiem saimniecības darbiem. Savējie - tas ir spēks. Darba nedēļā daudz informācijas, sarunas, jaunas pazīšanās. Vai gan Dvīņi var citādi!

VĒZIS

Sirdslietu piedzīvojumi. Kādam pēkšņa iepazīšanās, kas dienas sagriež virpulī. Kādam tikšanās ar seno laiku mīlestību. Kādam dzirkstelīte esošajās attiecībās. Ļaujies jūtu straumei un baudi dzīvi. Profesionālajā jomā centies iztikt bez emocijām un neiesaisties strīdos, kas neattiecas uz tevi. Jātaupa enerģija.

LAUVA

Galantais Lauva gatavs mīlas piedzīvojumiem, romantikai un uzmanības apliecinājumiem. Par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas, un arī pats izrādīsi simpātijas savam sirdsāķītim. Nedēļas nogalē iedvesmojoši piedzīvojumi. Darbā parādīsi savu kompetenci, panākumi garantēti. Ar finansiālo stāvokli arī būsi apmierināts.

JAUNAVA

Ja ierastā kārtība izjaukta, tad Jaunavai kreņķi. Pēc savas būtības tu esi perfekcionists, un neparedzētas situācijas var mazliet izsist no līdzsvara. Darbā svarīgi turēties pie likuma burta un gara. Nedēļas nogalē pozitīva kopā būšana ar ģimeni. Ja sirds brīva, tad esi gatavs pēkšņiem romantiskiem piedzīvojumiem.

SVARI

Svaru kausiem Temīdai rokās ideālā variantā jābūt līdzsvarā. Ko izdarīsi, tādu algu saņemsi. Rīkojies godprātīgi, un veiksme būs ar tevi. Darbā idejas un jaunas iespējas, arī ienākumus iespējams pavairot. Brīvdienās izbaudīsi kopā būšanu ar savējiem. Sekmīgi saimniecības darbi un maza ballīte radošā gaisotnē.

SKORPIONS

Kurš sēž tīmekļa vidū un rausta diedziņus, kā pašam tīk? Tas, protams, ir lielais shēmotājs Skorpions. Tev piemīt ass prāts, spēja pārskatīt spēles laukumu un netīk, ja kāds uztiepj viedokli vai jauc plānus. Šonedēļ ar to vajadzēs samierināties. Ja arī jāpaiet kāds solītis pretī, kopā darītais dos labākus rezultātus. Brīvajā laikā romantiski piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Ar cilvēkiem sapratīsies teju vai no pusvārda. Lielisks laiks, lai izveidotu jaunus lietišķus kontaktus. Kāds no darījumu partneriem var kļūt par tuvāku draugu. Galvenais - nejaucies tur, kur citi izskaidrojas vai vērpj intrigas. Brīvajā laikā ar prieku saimniekosi mājās, rosīsies virtuvē vai sarīkosi kokteiļvakaru tuvākajiem draugiem.

MEŽĀZIS

Mūžīgā atbildība un pienākuma apziņa kādā brīdī var nogurdināt. Izdari kaut ko neprātīgu! Paņem atvaļinājumu un dodies uz tālām zemēm - kur nu šajos apstākļos iespējams. Salaulājies Maiami. Nopērc retro auto vai restaurējamu muižu... Vai izdari vienkārši to, ko sirds kāro. Vajag mazliet atpūsties no ierastā dienu ritma.

ŪDENSVĪRS

Idejas kā mājas, bet jāpārbauda, vai pamati stabili. Plāni var būt lielāki nekā iespējas realizēt, tāpēc jāmeklē kompanjoni. Tu proti aizraut cilvēkus, un ir iespējas atrast domubiedrus, kā arī tikt pie augstāka un labāk atalgota amata. Ja vajadzīgs padoms, tad zini, ka līdzās ir labi draugi. Mazliet domīgs noskaņojums sirdslietās.

ZIVIS

Laba intuīcija un izpratne par situācijām - tev melnu par baltu iestāstīt nevarēs. Darbu daudz, bet tiksi galā. Varbūt vienīgi jāapgūst kas jauns tehnoloģiju jomā. Brīvajā laikā jauka komunikācija ar seniem draugiem. Ja ne ballīte klātienē, tad sarunas tiešsaistē. Turklāt draugi var piespēlēt noderīgas un radošas idejas.

***

Abonē "Vakara Ziņas" šeit.