Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 25.novembrim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Kam veicas naudas lietās (senāk teica - kārtīs), tam neveicas mīlā, vai arī otrādi... Cik tur taisnības, nav zināms, bet abas jomas šajā periodā jutīgas. Attiecībās kaut kas risināms. Tikai - bez citu iesaistes! Ar naudu jārīkojas apdomīgi, it īpaši tad, ja valsts svētkos gribēsi palutināt ģimeni. Toties darbā var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim.

VĒRSIS

Vajadzētu dzīvē kaut ko mainīt. Stabilitāte un noteiktība darbā ir laba lieta, bet, kad iestājas rutīna, tad nepavisam nav labi. Turklāt pašam ir iekšējā sajūta, ka vajag meklēt jaunus ceļus. Saņemies, un tev izdosies! Mājās daudz saimniecības darbu, bet garajās brīvdienās derētu kaut kur aizbraukt un iespēju robežās doties piedzīvojumos.

DVĪŅI

Daudz informācijas. Tik daudz, ka vai apjukt var! Ja uzzini ko būtisku, tad noteikti pārbaudi. Var gadīties kā bērnu dienu «kluso telefonu» spēlē vai fabulā par kaķi un žagatām. Tad iespējamas neveiklas situācijas. Darbā daudz interesantu ideju un liela rosība. Garās brīvdienas būsi godam nopelnījis.

VĒZIS

Interesants laiks. Var uzrasties sadarbības partneri, kuriem steidzami vajag, lai iesaisties projektos. Var būt arī jauni darba piedāvājumi vai papildu peļņas iespējas. Piekrīti un darbojies, tikai sākotnēji vienojies par samaksu. Un uzmanīgāk pieskati finanses, jo uz valsts svētiem būs vēlme pavairāk iztērēties, lai palutinātu savus mīļos.

LAUVA

Varoņdarbus neplāno un kalnu gāšanu arī atliec, jo darbā vai biznesā nebūs cerētās atdeves. Enerģiju pietaupi citām vajadzībām. Ģimenes cilvēkiem risināmi pedagoģiskie jautājumi, kā arī jāpievēršas attiecību spodrināšanai, ja dzīve ieslīgusi vienmuļībā. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās.

JAUNAVA

Daudz darāmā savā saimniecībā. Neatkarīgi no ierobežojumiem vai mājsēdes tev pirmajā vietā būs viss, kas notiek mājās. Garajās brīvdienās būsi noskaņojies saimniekot. Varbūt pēdējās lapas jāsagrābj, varbūt garderobe jāsakārto - Jaunavai darbi paši prasās darāmi. Neiztikt arī bez mīlas kaislībām un peripetijām.

SVARI

Darbā dažādas idejas un arī vēlme pēc pārmaiņām. Sapņosi par ideālo variantu, kas dotu gandarījumu un, protams, peļņu. Ja atrodi kādu izdevīgāku vietu, tad ievāc informāciju, vai viss ir tā, kā izskatās. Īpaša uzmanība pievēršama juridiskām niansēm. Garajās brīvdienās aizbrauc ekskursijā kopā ar saviem mīļajiem.

SKORPIONS

Tava prasību latiņa ir augsta - gan attiecībā pret sevi, gan pret kolēģiem, gan darījumu partneriem. Ja nebūs perfektas kārtības, tad piktosies un kāds no tevis arī dabūs vēju. Ja pēc plāna un strukturēti, tad ienākumi augs. Raksti projektus, meklē iespējas. Brīvajā laikā par darbu nedomā, bet baudi dzīvi un ļaujies romantikai.

STRĒLNIEKS

«Hei, draugi! Dzīve ir skaista!» iesauksies Strēlnieks un ar savu optimismu uzmundrinās, ja kāds no draugiem vai kolēģiem ieslīdzis pesimismā. Veiksmīgs laiks peļņai, jaunai informācijai, interesantiem projektiem. Darbs gan drusku nervus prasīs - situācijas mainīgas, bet galā tiksi. Brīvdienās sīki saimniecības darbi un rāma atpūta mājās.

MEŽĀZIS

Kam tā rūpju rieva pierē? Protams, Mežāzim, kurš jūtas kā Raiņa vārdiem sakot: «Es pasaul’s daļa, atbildīgs par visu...» Skaties uz lietām vienkāršāk. Ar pozitīvu pieeju daudz vairāk paveiksi un vieglāk komunicēsi ar cilvēkiem. Svarīga sirdslietu tēma - dzirkstis un kaislību mutuļi. Garlaicīgi nebūs.

ŪDENSVĪRS

Neļaujies dvēseles skumjām, ja arī šķiet, ka «vissirslikti»... Varbūt jāsaraksta vienā stabiņā šā brīža plusi, otrā mīnusi, un izrādīsies, ka pirmo ir vairāk. Neskaties pagātnē, bet dodies uz priekšu. Darbā vai biznesā var pavērties jauni plašumi. Ja mājās nemierīgi un smagums uz sirds, tad jāizrunājas. Brīvdienās prieks no draugu ballītes tiešsaistē.

ZIVIS

Gribas pēc iespējas ātrāk apdarīt visus darbus un pēc tam ļauties tādam brīvam peldējumam. Pastaigāt pa vecpilsētu vai dabas takām, varbūt mājās iemalkot kādu glāzi vīna par godu valsts svētkiem... Ļaujies un baudi! Jaunais darba cēliens būs spraigs. Daudz emociju un vētrainas diskusijas ar kolēģiem vai priekšniekiem.

***

Abonē "Vakara Ziņas" šeit.