Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 11.novembrim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Plāni var kavēties kādam saistībā ar ierobežojumiem, kādam saistībā ar neietekmējamiem apstākļiem. Pret kalnu akmeni velt nevajag, kas buksē, tas jāatliek. Velti spēkus darbam. Varbūt jāmaina, varbūt jārunā par algas pielikumu. Iespējami spontāni tēriņi, tāpēc ar dzīvošanos interneta veikalos esi uzmanīgs.

VĒRSIS

Vērša spīts un neatlaidība ir laba lieta, bet ne vienmēr. Idejas tev foršas, bet nepieciešamas nelielas korekcijas un skats no malas, tāpēc ieklausies kolēģos un draugos. Kādam var izveidoties interesanta sadarbība ar ārzemēm. Lai arī kurā jomā un kādā darba režīmā strādā, ļoti noderētu tiešsaistes kursi par biznesa un lietišķām tēmām.

DVĪŅI

It kā jau viss notiek vai tūdaļ notiks, bet prāts mazliet nemierīgs. Atvēli kādus brīžus sev, jo jāsakārto domas. Un tad - uz priekšu! Novazātais teiciens, ka katra krīze paver jaunus ceļus, šobrīd ir akurāt par tevi. Jaunas iespējas darbā un karjerā, kāds varbūt nolems sākt savu biznesu. Svarīgākais ir izvēlēties uzticamus partnerus.

VĒZIS

Brīvdienās kāds ļaus izpausties kulināra talantam, kāds ķersies pie amatniecības vai rokdarbiem. Mājās sirsnīga atmosfēra. Darba frontē iespējami apstākļi, kas liek pieņemt radikālus lēmumus, bet viss, kas notiek, ir uz labu. Tā kā viena no Vēža tēmām ir patriotisms, Lāčplēša dienā iededz sveci un piemini kritušos.

LAUVA

Nedēļas nogalē kaut kur aizbrauc, izvēdini galvu, pasporto. Paliekot mājās, iespējami sīki kašķīši, attiecību skaidrošana - kurš ko kuram pateicis vai izdarījis... Jaunajā nedēļā darbā nemierīgi. Vislabākā taktika šoreiz būtu rāmi paveikt savu darāmo un nekādās peripetijās neiesaistīties.

JAUNAVA

Jaunava atkal piesienas... Tā tavus izteikumus var uztvert kolēģi, it īpaši tie, ar kuriem nav sirsnīgas attiecības. Izvēlies pareizos vārdus un esi tolerants, tad darbi komandā veiksies labāk. Vari ielūkoties sludinājumos, iespējams, ieraudzīsi kādu citu lielisku variantu. Svarīgas arī sirdslietas - emocijas mutuļos un iedvesmos.

SVARI

Esi uzmanīgs, ja darīšanas ar iestādēm vai bankām. Labi jāsagatavojas un jātur pa rokai dzelžaini argumenti, ar ko pamatot viedokli. Īpaša uzmanība pievēršama finansēm. Neļaujies atlaižu ietekmei vai nelietderīgiem pirkumiem internetā. Darbā - jo radošāk, jo labāk, ja arī pārstāvi eksaktu jomu. Citi brīnīsies, tev izdosies!

SKORPIONS

Eh! Strādāt negribas... Rudens pelēkumā pavisam rožains un pavasarīgs noskaņojums. Svarīgāka par visām attiecību tēma - pāriem laiks atsvaidzināt attiecības un izkāpt no rutīnas. Brīvajiem ļaudīm kāds skats un smaids iedegs dzirksti sirdī. Darbs? Nav jau zaķis... Bet kopumā arī šī joma sekmīga.

STRĒLNIEKS

Vienalga, vai strādā klātienē vai attālināti - ar savu pozitīvismu iedvesmosi kolēģus un sadarbības partnerus. Ātri sarunāsi, ātri risināsi problēmas. Citiem šķitīs, ka tev viss iet kā pa diedziņu, bet viņi jau neredz, kas prasa piepūli un dažkārt arī kompromisu ar sevi. Brīvdienās vislabākā atpūta, rāmi saimniekojot mājās.

MEŽĀZIS

Pār visu zemi mīla valda! Parasti nosvērtais un nopietnais Mežāzis atklāsies pavisam no citas puses - kā romantiķis un koķetētājs. Lielisks laiks attiecību spodrināšanai. Ja esi brīvs, tad varbūt tīmeklī uzrodas kāda simpātija. Uzmanies gan no aizjūras «prinčiem» un «princesēm». Darbā vai biznesā jāmeklē jaunas peļņas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Brīvdienas pavadi ārā svaigā gaisā, ja laika apstākļi atļauj, vai sarīko draugu tusiņu tiešsaistē. Nopietnus mājas darbus plānot nevajadzētu, jo tie diez vai ies no rokas, turklāt par sīkumiem var rasties domstarpības ar mājiniekiem. Darbā vai biznesā lieliskas idejas, kā jaudīgāk piepildīt bankas kontu.

ZIVIS

«Quo vadis?» Kurp dodies?... Varbūt ierastajā ritmā kaut kas jāmaina. Galvā daudz interesantu ideju - pārsteigsi ar plašo skatījumu kolēģus vai biznesa partnerus. Un, iespējams, sapratīsi, ka esošais spēles laukums tev par šauru. Lūkojies pēc jaunām tālēm. Brīvdienās jauka saziņa ar radiem un draugiem attālinātā formātā.

***

Abonē "Vakara Ziņas" šeit.