Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 4.novembrim

© Pixabay

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Darbi var nobremzēties birokrātisku šķēršļu dēļ - likumi, normatīvi, rīkojumi... Auns labprāt aizsūtītu visus pastaigāt un izvēdināt galvas tālēs zilajās, bet šoreiz tas nebūs iespējams. Reglaments ir reglaments. Nepiktojies par to, ko nevari ietekmēt, bet pievērsies dzīves jaukajiem brīžiem - saziņai ar draugiem, mīļai kopā būšanai ar otro pusīti, aizraujošām mācībām tiešsaistē.

VĒRSIS

Nenoteiktība un situācijas, kas jau pēc brīža var mainīties, Vērsi dara nemierīgu. Bet varbūt tieši tas šobrīd ir vajadzīgs? Tāda kā dunka, lai izsistu no rutīnas un mudinātu dzīvē kaut ko mainīt, sākt no jauna. Un tagad patiesi klāt ir brīdis, kad iespējamas pozitīvas pārmaiņas profesionālajā jomā. Ja pašreizējā situācija nav pa prātam, meklē jaunu darbu. Brīvajā laikā daudz pienākumu ģimenē.

DVĪŅI

Aktīvajiem Dvīņiem mājsēdes un komandantstundas laiku diezgan grūti pārciest. Senāk bija tik forši darbā ar kolēģiem patērzēt, ar draugiem krodziņā pasēdēt... Bet Dvīņi vienmēr atrod izeju. Ļoti labprāt izmantosi visas iespējas, ko sniedz tehnoloģijas - saziņu tiešsaistē, ballīti «zūmā» u.tml. Darbā daudz pienākumu, kam pievērsīsies bez entuziasma, toties iedvesmojoša noskaņa būs sirdslietās.

VĒZIS

Grēks par kaut ko sūdzēties! Vēzis allaž ir bijis «mājinieks», tāpēc daudziem attālinātais dzīves ritms būs gluži pa prātam. Darbā kā parasti: kas jādara, tas jādara. Bet mieru nedos doma par spēles laukuma paplašināšanu nākotnē - kāds pētīs darba sludinājumus, kāds rakstīs biznesa plānu. Brīvajā laikā daudz rūpju par radiniekiem.

LAUVA

Kā var Lauvu satracināt? Ar nekompetenci, glupību un gļēvu rīcību. Tās ir lietas, kas tev nav pieņemamas. Tieši šo iemeslu dēļ darbā iespējami konflikti, taču turies pie savas pārliecības. Lielisks laiks, lai apgūtu kaut ko jaunu, lasītu, sērfotu internetā un meklētu informāciju, kas paplašina apvāršņus. Brīvdienās gan nesēdi mājās, bet dodies pie dabas.

JAUNAVA

Jāraugās, kur un kā nopelnīt vairāk, un nevajag kautrēties ar priekšniecību apspriest atalgojumu. Ja esi daudz izdarījis, bet tas netiek adekvāti novērtēts, tad jālūkojas pēc citas darbavietas. Varbūt ir vērts padomāt par savu biznesu. Iespējams, kaut kas jāmaina arī privātajā dzīvē - neļauj, lai iezogas rutīna.

SVARI

Šajā periodā īpaša uzmanība jāpievērš finansēm. Pirmām kārtām jāraugās, vai kontā tiek ieskaitīts viss, kam tur jāienāk. Planētas sastājušās tā, ka iespējama naudas plūsmas bremzēšanās. Un attiecīgi arī rūpīgi jāplāno izdevumi. Nevajadzētu tērēties par skaistiem niekiem. Labs laiks jaunu kontaktu veidošanai un attiecību sakārtošanai.

SKORPIONS

Sajūta tāda, ka gribas kaut ko vairāk, nekā šobrīd iespējams dabūt, sasniegt. Un nevar saprast, vai tie ir reālie ierobežojumi vai rāmis, ko pats sev esi uzlicis, bīstoties vai nevēloties izkāpt no komforta zonas. Nost ar pesimismu! Patiesībā patlaban klāt iespēju brīdis, kad vari gan nopelnīt, gan kaut ko mainīt ikdienas ritmā.

STRĒLNIEKS

Emocionāli nemierīgs laiks. Sajūta, ka virmo spriedze un apkārt gaiss it kā elektrizēts, un nevar zināt, kurā brīdī notiks īssavienojums. Darbā var būt mainīgas situācijas. Galvenais, nešķil uguņus un necenties izskaidroties - labāk nogaidīt, kad viļņošanās beigsies. Jāmeklē jaunas iespējas nopelnīt.

MEŽĀZIS

Visnemierīgākā patlaban ir attiecību tēma. Situācijas var mainīties un sagādāt ne vienu vien pārsteigumu. Pats svarīgākais - nepieņemt sasteigtus lēmumus un necensties par varītēm samezglotos jautājumus atrisināt. Visam savs laiks. Darbā vai biznesā iespējami jauni peļņas varianti, var uzrasties seni darījumu partneri, sponsori, cilvēki, kas atbalsta tavas ieceres.

ŪDENSVĪRS

Jauni plāni. Kāds varbūt rauks uzacis - ko gan viņš izdomājis, utopija, utopija! Un kas par to? Ūdensvīri bieži lūkojas ar skatu nākotnē, un dažkārt viņus arī nesaprot, taču idejas izrādās dzīvotspējīgas un pelnošas. Mājās neliela spriedzīte, it īpaši tad, ja vairāki no ģimenes strādā attālināti, tāpēc brīvajā laikā dodies pastaigās, lai izvēdinātu galvu.

ZIVIS

Mazliet pietrūkst sabiedriskās un saviesīgās dzīves, bet kopumā var iztikt. Mājinieki par garlaicību neļaus sūdzēties, ja ir kāds mājas mīlulis, tad viņš arī. Darba tēmā šobrīd pozitīvas vēsmas. Ja darba nav vai esošais neapmierina, tad ir visas iespējas atrast ko tīkamu. Labs laiks mācībām, kas ļauj uz situācijām palūkoties no cita skatupunkta.