Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 28.oktobrim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Pirmajā vietā sirdslietas. Aunam tīk skaidrība un tiešums jebkurā jautājumā, bet attiecībās patlaban var izveidoties samudžinātas situācijas. Neapspried privāto dzīvi ar cilvēkiem no malas. Kaut arī ir labi draugi, viņu padoms diez vai noderēs - pašam jātiek galā. Darbā neuzņemies pārāk daudz un lieki netērē naudu.

VĒRSIS

Nedēļas nogalē Vērsis kā jau īstens saimnieks rosīsies savā saimniecībā un izrīkos mājiniekus. Jāizmazgā grīdas, veļa, jānopērk pārtikas krājumi jaunajai nedēļai... Ir taču brīvdienas! - kāds no mājiniekiem protestējoši iesauksies. Atvēli laiku arī atpūtai un izklaidēm. Jaunā nedēļa solās būt nemierīga kā jūra vētras laikā.

DVĪŅI

Lai rudens lieti līst, lai vēji pūš - Dvīņiem sirdī pavasaris! Nedēļas nogale uz pozitīvas nots. Mazliet flirts, mazliet romantika. Sirsnīgi brīži ar mīļoto, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Tikai virtuālajā vidē gan nemeties piedzīvojumos. Darbā neliela bremzēšanās un spriedzīte. Jādzīvo pēc principa: ko neiespēju šodien, izdarīšu rīt.

VĒZIS

Skaidrs, ka Vēzis ļoti neatlaidīgi vēlas par kādu parūpēties. It īpaši jau par ģimeni. Tas ir mīļi, bet atceries seno patiesību: neuzbāzies ar laipnību, ja neviens to nelūdz. Radiem, draugiem var nepatikt. Profesionālajā jomā bez īpašiem kāpumiem vai kritumiem. Raugies gan, vai par paveikto godīgi samaksāts.

LAUVA

Tu zini savu cenu, bet robeža starp augstu pašnovērtējumu un lepnību ir ļoti trausla. Nepārkāp to. Šajā periodā ļoti svarīga sadarbība un spēja ieklausīties atšķirīgos viedokļos. Varbūt kāds sākotnēji apstrīdams priekšlikums glābs situāciju. Svarīga arī privātā dzīve - sirdslietās notikumi un piedzīvojumi uz pozitīvas nots.

JAUNAVA

Perfekta lietu kārtība ir laba lieta, un Jaunavas par to rūpējas nenogurušas. Taču dažkārt vajag mazliet izkāpt no rāmjiem un palūkoties plašāk - kas pasaulē notiek. Darbā vai biznesā jāmeklē jaunas iespējas. Ja nenobīsies, būs labs rezultāts. Taču vērīgam jābūt, ja darīšanas ar ārzemēm. Brīvo laiku pavadi izglītojoties.

SVARI

Šoreiz liela nozīme striktai plānošanai, precizitātei un mērķtiecībai. Neļaujies, ja kāds ar saviem argumentiem sēj šaubas vai ar maigu neatlaidību vēlas ietekmēt tavus lēmumus. Atceries, ka Svari ne vienmēr ir svārstīgi. Ja parādīsi mugurkaulu, darbā vai biznesā panākumi. Privātajā dzīvē diezgan nemierīgi, kaislības un peripetijas.

SKORPIONS

Ja gribas sēdēt pie loga, apcerīgi vērties krītošās lapās un teikt, ka nu gan viss ir slikti, tad raksti uz vienas lapas mīnusus, uz otras plusus, un redzēsi, ka pēdējo ir vairāk. Ja kādi darbi bremzējas, tad izvērtē, vai esi kopā ar īstajiem cilvēkiem. Varbūt jāmaina kompanjoni. Privātajā dzīvē sajūtas, ka gaidāms kas ļoti iedvesmojošs.

STRĒLNIEKS

Smaidīsi, būsi pozitīvi noskaņots, un tas, protams, jebkurā jomā nāks par labu. Taču uz nošarmēšanu vien nepaļaujies. Ja būsi paviršs vai neuzmanīgs, darbā iespējamas problēmas un stresa situācijas. Tāpat arī jāseko līdzi naudas lietām un nevajadzētu kārtot darījumus ar draugiem. Brīvdienās izklaidējies - labāk virtuāli. Tiešsaistes ballītei nav ne vainas.

MEŽĀZIS

It kā jau viss notiek... Tomēr tāds rudenīgi smeldzīgs noskaņojums. Un privātajā dzīvē nemierīgi. Tikšanās, šķiršanās, salabšana, iepazīšanās... kas nu kuram. Neļauj vaļu pesimismam un nekoncentrējies uz lietām, kas šobrīd neiet kā pa diedziņu. Labs laiks karjerai, jaunu darījumu kontaktu veidošanai - par to arī jāparūpējas.

ŪDENSVĪRS

Tādas nemierīgas dienas, un dažu brīdi dvēselē ieskanēsies pesimistiskas stīgas. Darbā iespējama spriedze, strīdi un diskusijas par finanšu lietām: algām, prēmijām, nākamā gada budžetu. Mēģini gūt labumu, ja iepriekš esi čakli strādājis. Ģimenē un attiecību jomā arī nemierīgi - jārisina dažādi jautājumi, jāmeklē izlīgumu un kompromisa ceļi.

ZIVIS

Darbā ies visvisādi. Kolēģi, darbinieki vai priekšniecība var izdomāt savu plānu A, B un C, neapspriežoties ar tevi. Un varbūt šā iemesla dēļ pat pabojāt labās ieceres. Nesāc izskaidrošanos, jo tā tikai iztērēsi enerģiju. Kā latvieši saka: gudrākais piekāpjas. Brīvajā laikā sazinies ar draugiem - sirsnīgas sarunas dos sirdsmieru, lai arī kāda viļņošanās apkārt.