Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 21.oktobrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Ieskaties maciņā un bankas kontā - vai tur viss kārtībā? Ja gribas sarīkot «šopingu» internetā, tad izvēlies lietas, kas patiešām nepieciešamas. Pastāv pārtērēšanās riski. Darbā iespējas izveidot noderīgus kontaktus, un valstī noteiktie ierobežojumi tam nebūs traucēklis. Atradīsi variantus.

VĒRSIS

Daudz emociju, daudz interesantu ideju. Kaut arī savā būtībā esi apdomīgs cilvēks, var gribēties dažādi izpausties un izdarīt ko neprātīgu. Ja rodas jauni izaicinājumi profesionālajā jomā, tad rēķinies, ka būs jāstrādā vaiga sviedros, bet vēlāk tiksi godam atalgots. Brīvajā laikā daudz darīšanu un arī jauki izklaidējošu brīžu ar tuviniekiem.

DVĪŅI

Kurš gan labāk nekā Dvīņi spēs «sabīdīt lietas», izveidot jaunus kontaktus un izklāstīt pat vistrakākās idejas! Lai arī kas notiek apkārt un kādi ierobežojumi stājušies spēkā - tas nav traucēklis, lai kaut kas kavētos darbā vai biznesā. Brīvajā laikā rūpējies par saviem mīļajiem. Ja esi viens, tad tā no sirds jāpadomā - kāpēc?

VĒZIS

Mājas dvēsele Vēzis mīļuprāt rūpējas par savējiem un pavada laiku ģimenes lokā. Ja priekšniecība nosaka attālinātu darba režīmu, tad nav liela bēda. Ir iespējas gan paveikt darbus, gan mājas saimniecību pieskatīt. Tomēr svarīgas arī sabiedriskās aktivitātes. Ballīte ar draugiem tiešsaistē vai neliels pikniks, nepārkāpjot atļautos ierobežojumus.

LAUVA

Ambīciju netrūkst! Ja ir iespējas, piesaki savu kandidatūru augstākam amatam vai apdomā privātā biznesa projektus. Lai arī kas šobrīd notiek apkārt, šis ir brīdis, kad iespējas izcelties, izvirzīties un parādīt savu varēšanu. Sirdslietās pārdomu brīdis. Čaka vārdiem sakot: «.. un es mīlu, mīlu un mīlēšu vienmēr, tik savā mīlā es mūžības alkstu.»

JAUNAVA

Ja reiz attālinātā komunikācija un tiešsaiste atkal kļuvusi aktuāla, jārīkojas atbilstoši apstākļiem. Ļoti piemērots laiks, lai internetā atrastu kursus vai seminārus, kas palīdz papildināt profesionālās iemaņas un iegūt jebkādas jaunas zināšanas. Viss, ko iemācīsies, noderēs darbā vai biznesā, lai pavairotu ienākumus.

SVARI

Ja kārtojamas kādas lietišķās darīšanas, tad labāk tās plānot pēc 18. oktobra. Līdz tam iespējamas nesaprašanās un aizķeršanās. Taču šajā periodā tu spēsi pārliecināt cilvēkus par savām idejām un iespējām tās realizēt. Labs laiks peļņai, tikai nevajadzētu pārāk lutināt savus mīļos. Dāvanu vērtība nav cenā, bet gan sirds siltumā.

SKORPIONS

Skorpiona pelēkās šūniņas vienmēr čakli rosās - atradīsi risinājumus visdažādākajās situācijās. Arī tad, ja viss šķietami nonācis strupceļā. Ja iestājas brīdis, kad gribas pateikt visiem visu, tad šoreiz labāk tomēr ievelc elpu un paturi sakāmo pie sevis. Patiesības ministrijas funkciju pildīšana nedos labu rezultātu.

STRĒLNIEKS

Daudz jaunas informācijas. Pašam jātiek skaidrībā, kur patiesība un vai tā ir tikai viena. Atceries - katrai medaļai divas puses. Ja sācies attālinātais darbs, tad sakārto ar darba devēju praktisko pusi - kādu datoru lietosi, pa kādu tālruni zvanīsi u.tml. Kādam interesanti piedzīvojumi sirdslietās, citam jārūpējas par saticību ģimenē.

MEŽĀZIS

Uzsmaidi pasaulei un atver sirdi mīlestībai, patiesībā dzīve ir skaista un dāvā krāsainus piedzīvojumus. Ja esi ar kādu kopā - nost ar rutīnu! Izdomājiet ko aizraujošu. Brīvajiem ļaudīm tikšanās ar jauku cilvēku. Ja ne klātienē ballītē, tad varbūt virtuālajā pasaulē. Tikai tur gan nezaudē modrību. Darba daudz - kā jau parasti.

ŪDENSVĪRS

Ja brīvdienās plāno lielāku iepirkšanos, tad rūpīgi saplāno ģimenes budžetu. It īpaši tad, ja taisies preces pirkt internetā, jo virtuālā nauda aizplūst nemanot. Vilinās jauni apvāršņi. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, tad ir vērts paņemt brīvsoli un paceļot pa Latvijas skaistākajām vietām; vajag izvēdināt galvu.

ZIVIS

Brīvdienas paies sirsnīgā gaisotnē ar mājiniekiem. Tā kā darba nedēļā iespējams stress, vajag labi atpūsties. Iepriecini sevi ar kādu jauku kultūras pasākumu. Ja ne klātienē, tad virtuāli - internetā atrodamas gan labas filmas, gan koncerti. Darbā jāseko līdzi apmaksai, var gadīties, ka kaut kas nav aprēķināts.