VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 14.oktobrim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Gunas Kārkliņas, sertificētas astroloģes prognozes

AUNS

Ļoti radošs un mazliet dumpiniecisks noskaņojums - varbūt uzgleznot kādu murāli? Vai grafiti uz tuvējā nama sienas? Labāk liec lietā savu radošumu, lai brīvdienās draugiem noorganizētu tematisku ballīti. Vajag atpūsties, jo nākamajā nedēļā pienākumu netrūks. Kādam var nākties risināt finanšu jautājumus. Varbūt arī jāsavelk josta.

VĒRSIS

Tev sava taisnība un diezgan grūti uzklausīt un pieņemt citādi domājošo viedokli. Būs jāiztur pārbaude - palikt lepnā vientulībā ar saviem principiem vai mazliet piekāpties un komandā paveikt lielas lietas. Ja ne uzreiz nopelnīt miljonu, tad vismaz ielikt pamatus kādam projektam vai biznesam nākotnē.

DVĪŅI

«Kas visu runā, ko dzirdējis, tas drīz dzirdēs, ko negribēs,» senie latvieši teica, un sava taisnība viņiem bija. Turies tālāk no pļāpām, baumām, intrigām. Tiešām var izveidoties neveiklas un nepatīkamas situācijas. Darbā daudz pienākumu, kas prasa rūpīgu un atbildīgu pieeju. Ja kaut kas nav pa prātam, caurskati darba piedāvājumu portālus.

VĒZIS

Rudens ir klāt, un vasaras bērnam Vēzim pat lapu zelts vairs acis nepriecē. Gribas ieritināties siltā pledā vai noslēpties mājiņā ar kamīnu un gremdēties apcerēs. Tas, protams, būtu jauki, bet jādarbojas. Profesionālajā jomā jauni izaicinājumi, kas turklāt būs arī finansiāli izdevīgi. Tikai nepaļaujies uz citu solījumiem.

LAUVA

Nedēļas nogalē daudz pienākumu mājās. Vajadzētu sarīkot ģenerāltīrīšanu, sakopt āra teritoriju, nolikt līdz nākamajai sezonai vasaras drēbes. Arī rudenīgi dārza svētki vai izbrauciens pie dabas ar grilēšanu un draugu kopā būšanu sagādātu prieku. Jaunajā nedēļā nāksies pierādīt sevi profesionālajā jomā. Ne visi tūdaļ vēlēsies atzīt Lauvu par autoritāti.

JAUNAVA

Kārtībai jābūt! Tāds ir pedantiskās Jaunavas dzīves moto. Kāds ņems rokās kalkulatoru un rēķinās ikdienas ienākumus un izdevumus, cits atvērs ekseļa tabulu un skatīs, kādi rezultāti darbā vai biznesā. Var gadīties, ka priekšniecība pamanās piespēlēt jaunus pienākumus. Pārāk daudz neuzņemies, jo vajag laiku arī privātajai dzīvei.

SVARI

Tu proti sarunāties ar cilvēkiem un atstāt patīkamu iespaidu - tie ir tavi trumpji, lai šobrīd atrisinātu visdažādākās situācijas. Un to nebūs mazums. Svarīgi arī finanšu jautājumi - jāskatās, vai tavs darbs tiek atbilstoši novērtēts. Dažiem ļoti sekmīga ārzemju tēma - kādam lietišķā, kādam privātā jomā.

SKORPIONS

Dzīve ir lieliska! - nodomāja dziļo ūdeņu pārvaldnieks Skorpions. Tik daudz ideju un tik daudz iespēju! Jāķeras vērsim pie ragiem un jārealizē plāni, kas sen jau padomā. Tikai nebūtu vēlams parakstīt līgumus, tam nav labvēlīgs laiks. Brīvajā laikā daudz saimniecības darbu un darīšanas ar mīļajiem radiņiem.

STRĒLNIEKS

Pratīsi iekarot cilvēku simpātijas un ar savu pozitīvo attieksmi iedvesmosi kolēģus vai darījumu partnerus. Sadarbībā gan var rasties kādas saspringtas, neparedzētas situācijas. Varbūt jāļauj notikumiem ritēt savu gaitu. Lai arī kā iet lietišķajā jomā, neatstāj novārtā sirdslietas. Dzīve var uzdāvāt brīnišķīgus romantiskus piedzīvojumus.

MEŽĀZIS

Nedēļas nogalē jautra draugu ballīte, izklaides no sirds, viegls flirts un daudz pozitīvu emociju. Bet ar flirtēšanu gan vajadzētu būt uzmanīgam - nevajag mesties sirdslietu avantūrās, jo pēc piedzīvojumiem var palikt mieles. Ja esi ar kādu kopā, tad labs laiks mājas darbiem un sirsnīgai kopā būšanai. Darbā vai biznesā peļņas laiks.

ŪDENSVĪRS

Daudz emociju un sajūta tāda, ka plecos sagūlis viss pasaules smagums. Bet tā tikai šķietamība, ja distancējoties paskatīsies uz reālo situāciju, tad ir daudzas un dažādas iespējas. Lielisks laiks, lai iepazīstinātu ar savām idejām un atrastu domubiedrus. Mājas dzīvē gan nemierīgi. Daudz saimniecisko darbu un jāgādā par saticību.

ZIVIS

Šajā periodā gan emocionālā, gan lietišķā ziņā uzrāviens. Aktīvi iesaistīsies darba problēmu risināšanā vai jaunu priekšlikumu apspriešanā. Gūsi atbalstu, un varbūt tiks arī kādi materiālie bonusi. Brīvajā laikā ģimenes darīšanas un rūpes par mīļoto. Ja viņam kādas kaprīzes - samīļo, nomierini, pabužini.

Svarīgākais