Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Maligina grib būt draugos ar mīlestību

«Katra šodiena ir īpaša. Katru dienu mēs izdarām izvēles. Arī šodien var sākties brīnišķīgs, jauns, spēkpilns ceļojums visās šī vārda nozīmēs,» uzskata Helen Ora. © Facebook

«Rudens iespiež stūrī ar saviem trumpjiem – drēgnumu, īso dienu un atņemto sauli,» savās šā brīža sajūtās dalās māksliniece un grāmatas «Panika» autore Helen Ora (īstajā vārdā – Elīna Maligina).

«Mīlestība turpina meklēt savu īsto un vienīgo definīciju, lai es beidzot pateiktu - es zinu, kas tas ir. Es esmu to piedzīvojusi. Ar mīlestību gribas būt draugos. To vēlos daudz un visur, tikai nereti tas nozīmē ne tikai ņemt, bet arī bez nosacījumiem dot. Es nevaru dzīvot vakar un nevaru dzīvot rīt. Ir šodiena - tagad it kā drīkst dzīvot, bet. Ko man nozīmē dzīvot? (..) Gribas vienkārši un saprotami vadīt savas dienas ar smaidu uz lūpām, bet rudens jūtas varens un tāpat iedzen stūrī. Bet katra šodiena ir īpaša. Katru dienu mēs izdarām izvēles. Arī šodien var sākties brīnišķīgs, jauns, spēkpilns ceļojums visās šī vārda nozīmēs. Rudens vai vasara - vēl joprojām ir tiesības dzīvot un pieņemt lēmumus. Tikai dažreiz ir jāpacīnās. Kas gan ir saldāks par savām mazajām/lielajām uzvarām? Tāda kaut kāda tā cilvēka dzīve…» aizdomājas Helen Ora savā «Facebook» profilā.