Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 30.septembrim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Nedēļas nogalē apņēmības pilns ķersies pie saimniecības darbiem. Un dīdīsi mājiniekus, jo visam jānotiek pēc Auna prāta. Uzmanies no strīdiem, jo ģimenē kādam tas var nepatikt. Jā, arī kāda ballīte nenāktu par skādi. Lai jaunajā nedēļā enerģija! Izskatās, ka būsi nobriedis iekarot karjeras virsotnes un apsteigt konkurentus.

VĒRSIS

Brīvdienās darbus liec malā, kaut arī šķiet, ka kaut kas jāpaspēj, jāizdara. Jaunā nedēļa būs gana spraiga, tāpēc vajag atpūsties no sirds. Mazliet hedoniska dzīves baudīšana draugu pulkā uzlabos garastāvokli un dvēselē atstās tīkamu emociju pēcgaršu. Privātajā dzīvē var nākties risināt attiecību peripetijas.

DVĪŅI

Pēdējā laikā daudz strādāts, daudz izdarīts, arī par ideju trūkumu grēks žēloties. Morālā ziņā gandarījums un novērtējums. Bet, kā smejies: no plika paldies paēdis nebūsi. Ir jāpavērtē finanšu situācija - vai atalgojums adekvāts. Ja tas neapmierina, tad vari meklēt citu darbu vai iesaistīties jaunos projektos.

VĒZIS

Dvēselē var iezagties rudenīgas skumjas, kaut arī diez vai tam ir reāls iemesls. Vienkārši gribas sēdēt pie loga un lūkoties dzeltējošās lapās. Varbūt kaut ko pārdomāt par attiecību tēmu... Darbā viss rit savu gaitu, īpaši kāpumi vai kritumi diez vai gaidāmi. Toties labs laiks mācībām. Tiešsaistes kursi, semināri, izglītojoša literatūra - izvēlies, ko vien vēlies.

LAUVA

Nedēļas nogalē nesēdi mājās, ar savējiem var izcelties rīvēšanās par sadzīves sīkumiem. Vai rasties vēlme kaut ko būtiski mainīt dienu ritmā un sarīkot ģimenes sapulci. Patlaban kosmosā tukšais laiks, tāpēc labāk kopā ar radiem un draugiem dodies piknikā pie dabas. Jaunajā nedēļā darbā var nākties uzņemties vairāk nekā runāts.

JAUNAVA

Galvā rosās jauni plāni saistībā ar darbu un mācībām. Ir tāda sajūta, ka jāsagatavojas jaunam izrāvienam. Kāds būs noskaņots mainīt darbu, cits - veidot savu biznesu. Patlaban ir labs laiks mācībām, bet reālus soļus agrāk par oktobra beigām spert nevajadzētu. Interesanti piedzīvojumi iespējami privātajā dzīvē.

SVARI

Par Svariem mēdz teikt, ka viņi svārstīgi - grūti izlemt. Varbūt pie veikala plaukta, bet ne tad, kad būtiskās lietās savs vārds sakāms. Darbā var nākties atrisināt sarežģītas situācijas. Galvenais - pievērst uzmanību juridiskām niansēm. Privātajā dzīvē vēlme pēc stabilitātes. Varbūt tepat līdzās jau ir stiprais plecs, kas atbalstīs un samīļos.

SKORPIONS

Lūdzu, nekaitiniet to, kuram astes galā dzelonītis! Šajā periodā var rasties situācijas, kad jāaizstāv vai jāpierāda sava taisnība. Mēģini tomēr risināt visu mierīgā ceļā. Kāds var ļoti apvainoties, un kam tas vajadzīgs? Kādam ļoti svarīga būs sirdslietu tēma. Romantiskas noskaņas čaukstošā lapu zeltā.

STRĒLNIEKS

Laba intuīcija. Ātri sapratīsi, ar ko darīšana, kas kuram aiz ādas un kā tev pašam konkrētajā situācijā rīkoties. Nekļūdīsies. Ir iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim, bet jāorientējas uz ilgtermiņa pasākumiem. Brīvajā laikā mājās dažādi saimniecības darbi. Rosīsies ar prieku, un pēc tam vari sarīkot mazu ballīti bohēmiskās noskaņās.

MEŽĀZIS

Vai tiešām uz taviem pleciem gulstas milzu atbildība, vai tikai pats tā esi izdomājis? Tver dzīvi vieglāk, lūkojies uz notikumiem optimistiskāk! Grūti taču dienu no dienas staigāt ar sarežģītu sejas izteiksmi. Paraudzīties uz notikumiem no cita skatupunkta var palīdzēt jaunas zināšanas. Labs laiks mācībām.

ŪDENSVĪRS

Pilna galva ar jaunām idejām! Tāds jau tas Ūdensvīrs ir - allaž ar skatu rītdienā. Var gadīties, ka šodien esi nesaprasts, bet nav vērts kreņķēties. Domubiedri radīsies, un tie būs īstie cilvēki, ar kuriem ķerties pie jauniem projektiem. Peļņa no idejām. Brīvajā laikā gan domu lidojumi mazliet jāpiebremzē, jo mājās gaida ikdienas pienākumi.

ZIVIS

Ja kārtojami kādi lietišķi jautājumi, tad labi sagatavojies un pievērs uzmanību dokumentiem, juridiskiem aspektiem un tam, kas pavisam maziem burtiņiem teksta beigās uzrakstīts. Darbā viss ritēs ierasto gaitu, bet brīvdienās vajadzētu tādu kārtīgu ballīti. Sasauc kopā senos draugus, būs jauka un jautra tikšanās.