Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Rihards Lepers: Savu ego esmu nolicis malā

© NO RIHARDA LEPERA PERSONISKĀ ARHĪVA

«Savu ego esmu nolicis malā, jo manā dzīvē ir par vienu cilvēku vairāk, dēļ kā ir vērts dzīvot,» saka teātra un kino aktieris Rihards Lepers. 12. septembrī viņš svinēja savu 36. dzimšanas dienu un, šogad kļuvis par tēti meitiņai, pirmoreiz tika sveikts arī Tēva dienā.

«Parasti savas dzimšanas dienas ļoti svinu, jo tā ir vienīgā reize gadā, kad saaicinu kopā savus draugus, ar kuriem darba dēļ bieži nesanāk tikties. Bet šogad šāda reize jau bija - manas meitas Odrijas vārda dienā, kas ir 10. jūlijā. Tas bija pavisam nesen, tāpēc šogad savai dzimšanas dienai pirmoreiz dzīvē vispār neesmu pievērsis uzmanību. Tā bija nolikta trešajā plānā, jo manas ģimenes svētki tagad ir īpašāki. Bērnu ballīšu organizēšana šķiet aktuālāka un interesantāka, nekā pasēdēšanā savā jubilejas reizē,» Rihards secina. Šī vasara viņam pagājusi dažādos filmu uzņemšanas laukumos, un pirmizrāžu birums ir jau sācies. Krievijā uz kino ekrāniem iznākušas divas filmas ar viņa piedalīšanos - «Бендер: Начало» un «Бендер: Золото Империи». Un drīzumā jāiznāk 12 sēriju seriālam par 16. gadsimtu - vēsturiskai kostīmu filmai «Русский пленник», kur Rihards spēlē nopietna advokāta lomu. Savukārt uz pašmāju kinoekrāniem drīz vajadzētu parādīties Holivudas filmai - trillerim «Worhunt», kas uzņemta šeit un kur līdzās pasaulslavenajiem Mikijam Rurkam, Robertam Kneperam un Džeksonam Retbounam spēlē arī latviešu aktieri, tostarp Rihards.

Aktieris nav atstājis novārtā arī savu hobiju - muzicēšanu un šajā vasarā sevi pieteica ar jaunu muzikālu apvienību «Sērfotāji uz pusslodzi», publiskojot arī jaunu dziesmu «Paņem mani līdzi!». «Tā ir mūzika par jūru, par vienkāršajiem un skaistajiem dzīves mirkļiem,» saka jubilārs, piebilstot, ka vēl viņš visu vasaru cītīgi sportoja, gatavojoties pusmaratonam, un to godam arī noskrēja.

Bet dzimšanas dienā Rihardam novēliet veselību, radošu veiksmi un iespēju turpināt strādāt savā profesijā.