Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 16. septembrim

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Nedēļas nogalē laiks ballītei un jautrām izklaidēm kopā ar draugiem. Būsi kompānijas dvēsele, kas apvieno un saliedē tā vai citādi domājošos. Arī nopietnās lietās vari paļauties uz senu draugu atbalstu. Veiksmīgs periods, lai parādītu savas spējas profesionālajā jomā, bet ne pārāk labs laiks sarunām ar iestādēm.

VĒRSIS

Ja rodas sajūta, ka nav stabilitātes un dzīves kuģis dreifē ūdeņos, kā pašam tīk, tad mazliet jāļaujas. Dažkārt mēdz būt situācijas, ko grūti ietekmēt. Galvenais nepieņemt lēmumus steigā un bez svarīga pamatojuma nemainīt norunas. Darbā jaunas iespējas, bet lielāku uzmanību vajadzētu pievērst privātajai dzīvei.

DVĪŅI

Jauna informācija, jaunas zināšanas - tie bieži bijuši dzīves vadmotīvi. Patlaban ir labs laiks, lai iemācītos ko jaunu. Tīmeklī ir visai plašs piedāvājums, atliek tikai izvēlēties. Darbā esi atvērts jauniem piedāvājumiem, bet nekautrējies runāt par atalgojumu. Brīvajā laikā svarīgi darbi mājas saimniecībā.

VĒZIS

Lietišķajā jomā iespējamas pārmaiņas. Kādas saistības un partnerība var izčibēt, bet tikpat ātri vietā rasties jaunas. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, tad labi sagatavojies, bet veiksme būs ar tevi. Galvenais - lai viss pēc likuma burta un godīgi. Pārdomu brīžus var sagādāt sirdslietas.

LAUVA

Nedēļas nogalē dodies piedzīvojumos. Priecēs izbrauciens pa Latvijas skaistajām vietām, pastaiga dabas takās vai mazliet ekstrēmas sportiskas aktivitātes. Jāsmeļas enerģija darba nedēļai, kas solās būt visai nemierīga. Iespējamas neprognozējamas situācijas, ko nevari ietekmēt.

JAUNAVA

Ik pa laikam gribēsies uzdungot Karmenas āriju. Jā! Pār visu zemi mīla valda... Un tavā dzīvē šī tēma patlaban ļoti aktuāla. Daudz emociju, dažādi piedzīvojumi. Tikai nevajag jaukt mīlas un naudas lietas kopā. Finanšu jomā kaut kas var bremzēties pārbaudi kontus, vai ienācis viss, kam jābūt.

SVARI

Brīvdienās palutini savus mīļos, apciemo vai sazinies ar tālākiem radiem, apdari mājas darbus. Sirsnīga atmosfēra un jautras sarunas. Vajag smelties pozitīvisma lādiņu, jo jaunajā darba nedēļā darbā diezgan liela spriedze. Var izcelties strīdi, un kāds no kolēģiem var izrīkoties ne visai solīdi.

SKORPIONS

Sena un cieša draudzība ir vērtība - par to pārliecināsies atkal un atkal. Brīvdienās jautra atpūta, izklaides, saviesīgas sarunas pie kafijas tases vai vīna glāzes. Ja rodas kādas problēmas darbā vai biznesā, tad arī noderēs draugu padoms. Svarīga arī sirdslietu tēma, visas neskaidrās situācijas jāizrunā.

STRĒLNIEKS

Varbūt vajag nedaudz apstāties, paņemt pauzi, atpūsties, padomāt? Profesionālajā jomā ļoti nemierīgi. Darbs darbu dzen, dienas par īsām, un var rasties kādas kļūmes. Ja nav iespēju palūgt nelielu atvaļinājumu, tad vismaz brīvdienās atpūties tā, kā pats vēlies. Aizej ar draugiem uz klubiņu, pasporto, izgulies.

MEŽĀZIS

Tu lieliski proti tikt galā ar dzīves praktisko pusi un stingri stāvi ar abām kājām uz zemes. Citi var no tevis mācīties un tā arī darīs. Ne vienam vien noderēs tavi padomi. Labs laiks jauniem izaicinājumiem darbā vai biznesā. Var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim.

ŪDENSVĪRS

Radošs domas lidojums! Darbā būs neskaitāmas idejas, bet ne visas gūs piekrišanu. Lai arī kā gribētos rīkoties tā, kā pašam tīk, dzīve ievieš savas korekcijas. Var gadīties, ka jāuzņemas atbildīgi papildu darbi. Tad noteikti runā par samaksu. Mājas dzīvē diezgan nemierīgi, uzmanies no strīdiņiem.

ZIVIS

Un atkal jau kāds grib izkratīt sirdi vai paraudāt uz tava pleca. Jo esi lādzīgs cilvēks. Draugus vajag atbalstīt, bet proti arī nospraust robežas, citādi enerģija iztērēsies un darbi iekavēsies. Brīvdienās kultūras pasākumi un saviesīgas aktivitātes. Bet, ja gatavojies doties tālākā ceļā, rūpīgi pārbaudi visus ceļošanas dokumentus.