Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 9. septembrim

© Lauris Aizupietis/F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Kaut arī dziļākajā būtībā esi individuālists un līderis, kam netīk pakļauties komandām, šoreiz labāk veiksies, ja spēsi sadarboties. Kolēģi var piespēlēt idejas vai palīdzēt atrisināt kādus jautājumus darbā. Biznesā - interesanti piedāvājumi. Brīvdienās ļaujies romantiskām noskaņām.

VĒRSIS

Vērsis būs noskaņots kaut ko radikāli mainīt savā dzīvē. Drosmīgi lēmumi jāpieņem, lai virzītos uz priekšu, un tev tas izdosies. Kurp virzīties? Kāds izdomās mainīt darbu, kāds sākt biznesu, kāds varbūt doties laimi meklēt ārpus Latvijas. Viss izdosies. Svarīgi, lai līdzās ir mīļotais cilvēks, kas atbalsta.

DVĪŅI

Brīvdienas kā radītas dažādiem saimniecības darbiem mājās. Ikdienas uzkopšana jāpaveic kā parasti, taču vari ieplānot arī ko lielāku. Piemēram, pārkārtot interjeru vai nomainīt sadzīves tehniku. Profesionālajās lietās no tevis gaidīs idejas un oriģinālus risinājumus. Prātā daudz domu, kaunā nepaliksi.

VĒZIS

Ja sanāk, tad brīvdienās vajadzētu izkustēties nelielā ekskursijā, uz mežu pēc sēnēm vai apskatīt ko interesantu tuvējās kaimiņzemēs. Ja paliec mājās, tad aicini uz pusdienām mīļus, foršus cilvēkus. Lai ballīte sit augstu vilni! Darba nedēļā iespējamas pārmaiņas kolēģu vai darījumu partneru rindās.

LAUVA

Pēkšņi dzīvē var aktualizēties ārzemju tēma. Visdažādākajās izpausmēs. Kādam vēlme vai vajadzība doties tālā ceļā, kādam lietišķie kontakti, kādam varbūt sirdslietas. Simpātijas ar cilvēku no citas zemes vai vēlme gūt jaunus ceļojuma iespaidus kopā ar mīļoto. Darbā vai biznesā peļņas laiks. Lai arī kur tu būtu, apspriest naudas lietas var attālināti.

JAUNAVA

Nedēļas nogale rāma - savējo lokā nesteidzīgi rosoties, arī mazliet paslinkojot, kas gan Jaunavai nav raksturīgi. Jāsakrāj spēki, lai jaunajā nedēļā ar pilnu jaudu varētu mesties darbos. Nekautrējies runāt par finansēm un jebkurā situācijā lūkojies uz izdevīgumu. Labs laiks peļņai.

SVARI

Dienas skrien ar paātrinājumu, un tiešām gribas noticēt tiem, kas apgalvo, ka laiks rit ātrāk. Varbūt esi uzņēmies pārāk daudz? Un ne tikai darīt, bet arī kontrolēt. Ja esi priekšniekos, tad vairāk uzticies padotajiem, kolēģiem un mājiniekiem. Attiecībās mīļums un sirsnība.

SKORPIONS

Dvēseles stīgas ieskanas rudenīgās noskaņās. Gribas šo un to pārdomāt vienatnē. Brīvdienās vajadzētu kaut kur izbraukt. Runā, ka sēnes daudzviet aug griezdamās... Un arī zivis labi ķeras. Ar vārdu sakot - atpūties. Jaunā darba nedēļa nemierīga, nāksies meklēt kompromisus.

STRĒLNIEKS

Atrasties kompānijas centrā, uzturēt možu garu un sapurināt citus - tas tev ļoti labi izdodas. Nedēļas nogalē jautri pasākumi ar draugiem vai ģimeni. Darbā var atklāties nelieli robi zināšanās, bet tos iespējams ātri labot. Tiešsaistes kursu piedāvājums ir plašs, un līdzās arī kolēģi ar lielu pieredzi.

MEŽĀZIS

Ne pa labi un ne pa kreisi... Būsi uzņēmis savu kursu, būs viedoklis, un Mežāži reti to maina. Ietiepība var traucēt attiecībās ar līdzcilvēkiem un pat izjaukt kādu plānu. Dažkārt tomēr ir vērts meklēt kompromisu. Interesanti piedzīvojumi privātajā dzīvē. Mazliet kā seriālos.

ŪDENSVĪRS

Laiks lietišķiem un juridiskiem jautājumiem, vari kārtot darīšanas iestādēs. Kādam iespējami darījumi ar ārzemēm, pieredzes apmaiņa, komandējums. Garastāvoklis reizumis var noslīdēt uz nulli, bet tās vairāk ir iekšējās izjūtas. Kopumā labs periods, tikai naudas lietās jābūt precīzam.

ZIVIS

Vasara paskrējusi vēja spārniem, bet nav tās sajūtas, ka baudīta saule, brīvība un dzīves dzirkstošais šampanietis. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu, aizbrauc kaut kur un par ikdienību nedomā. Kādam var nākties risināt attiecību jautājumus. Neturi pie sevis to, kas nav pa prātam.