VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 2.septembrim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Ideju pilna galva. Pārsteigsi kolēģus, priekšniecību un darījumu partnerus. Dažam gaidāms rozēm kaisīts ceļš uz karjeras virsotnēm. Taču rozēm ir arī ērkšķi un jābūt modram naudas lietās - vai piedāvātā samaksa ir adekvāta. Bet brīvajā laikā Auns būs noskaņots trakulīgiem mīlas piedzīvojumiem.

VĒRSIS

Kas velk, tam krauj. Vērša vezums būs pilns ar visvisādiem darbiem. Nedēļas nogalē gaidāmi saimnieciskie pienākumi, jāsakārto māja, jāparosās virtuvē. Varbūt jāuzņem ciemiņi. Savukārt jaunajā nedēļā darbā dažādas steidzami risināmas situācijas. Nebūs laika ilgi prātot.

DVĪŅI

Daudz notikumu visās dzīves jomās. Kustīgajiem Dvīņiem tas būs pa prātam. Komunikācija ar darījumu partneriem vai klientiem var pāraugt privātos kontaktos. Darbā labas iespējas nopelnīt vai tikt pie kādiem bonusiem. Privātajā dzīvē gan iespējamas peripetijas, taču situāciju noregulēsi itin veikli.

VĒZIS

Vasariņa paskrējusi nemanot, un Vēzis atskārtīs, ka siltās sezonas darbi nebūt nav apdarīti. Brīvdienās ar skubu jāķeras klāt un varbūt jārīko talka ar mielastu noslēgumā. Profesionālajā jomā dažādas interesantas idejas. Ja kāds tās apšauba, tad meklē jaunus sadarbības partnerus.

LAUVA

Varu arī kādam uzrūkt! It īpaši tad, ja darbā ir priekšnieka statuss. Ļoti var gadīties, ka darbinieki vai kolēģi kaut ko izdarījuši nepareizi, un tev jālabo kļūmes. Kas jādara - jādara. Toties brīvdienas solās būt lieliskas. Dodies izbraucienā, piknikā vai ekstrēmos piedzīvojumos dabas takās, trošu ceļos u.tml.

JAUNAVA

Ļoti svarīgs pašnovērtējums. Turi staltu stāju un augstu paceltu galvu, jo esi zinošs un čakls. Uz tā rēķina priekšniecība vai kolēģi var mēģināt uzkraut papildu pienākumus un izlikties, ka viss kārtībā. Nekautrējies runāt par atalgojumu vai kādiem papildu bonusiem.

SVARI

Brīvdienās derētu saposties un iziet sabiedrībā - apmeklēt kādu pasākumu vai koncertu. Bet, atverot skapi, pēkšņi - ak vai, nav ko vilkt mugurā... Dodies atjaunot garderobi, jo ir labs laiks skaistiem pirkumiem. Jaunajā nedēļā darbā varēsi štātēties. Jāstrādā gan arī būs, turklāt precīzi un ar atdevi.

SKORPIONS

Kaut arī Skorpions ir sava ceļa gājējs, patlaban liela nozīme draugu viedokļiem un atbalstam. Būtiski, lai kāds apstiprina tavu ideju dzīvotspēju un palīdz izdomāt, kā tās realizēt. Svarīga arī attiecību tēma. Brīvajiem ļaudīm šķiļas simpātiju dzirkstelītes, bet pāriem sajūta, ka līdzās cilvēks, uz kuru var paļauties.

STRĒLNIEKS

Vajag kaut ko nokārtot? Atrisināt? Samenedžēt? Laipni lūdzam, Strēlnieks ir gatavs darboties. Tikai vēlams nedarīt vairākus darbus vienlaikus, jo rezultāts var sanākt paviršs. Nedēļas nogalē romantiski piedzīvojumi un ballīte. Atpūties kārtīgi, jo jaunajā nedēļā atkal daudz pienākumu.

MEŽĀZIS

Lēnītēm kaldināsi jaunus peļņas plānus. Mežāzis visu dara metodiski un gandrīz vienmēr sasniedz labus rezultātus. Tavas idejas par ienākumu palielināšanu izrādīsies dzīvotspējīgas. Un vispār - profesionālā jomā veiksmīgs laiks: gan jaunām darba iespējām, gan karjerai. Sirdslietās gan nemierīgi. Jāgādā par saskaņu.

ŪDENSVĪRS

Ja kāds neizprot tavas oriģinālās idejas, nemēģini pārliecināt un neapvainojies. Vienkārši jāmeklē citi sadarbības partneri vai jāmaina darbs. Un atceries, ka būt labam ir jauki, bet papildu pienākumi prasa papildu samaksu. Brīvajā laikā vari veikt dažādus pārkārtojumus mājās.

ZIVIS

Klāt ir mācību laiks. Neatkarīgi no tā, kādi diplomi tev ir, derētu atsvaidzināt zināšanas vai arī mācīties ko jaunu. Īpašu uzmanību pievērs tiem apmācību piedāvājumiem, kas saistās ar mūsdienu tehnoloģijām, jo dzīve straujiem soļiem iet uz priekšu. Brīvdienās palutini savus mīļos.

Svarīgākais