VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 26. augustam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Ja mīlēt, tad mīlēt karalieni (vai karali), ja dzert, tad - visdārgāko šampanieti! Auns būs noskaņots dzīvi baudīt ar pilnu krūti. Šajā periodā daudz dzirkstoši pozitīvu emociju. Darbā varbūt viss neritēs pēc plāna, taču tie šķitīs dzīves sīkumi. Daudz svarīgāk būt notikumu epicentrā.

VĒRSIS

Labs laiks jauniem projektiem - vari iepazīstināt ar idejām, rīkot prezentācijas, meklēt domubiedrus vai atbalstītājus. Dienas skries strauji, un dažu brīdi sauli gribēsies ar dakšām pieturēt, lai neriet tik ātri - kā tautas pasakā. Brīvajā laikā jaukas tikšanās ar draugiem.

DVĪŅI

Kad pēkšņi daudz darbu sabirst kaudzē, tad jāizvērtē prioritātes. Tu esi ļoti rosīgs cilvēks, bet vai ir jēga traukties kā vāverei ritenī? Būs nogurums, un darbi arī paliks pusdarīti. Izlem, kas šobrīd ir patiešām svarīgi, un velti spēkus tam. Bet brīvdienās - pie dabas. Nūjot, sēņot, kustēties.

VĒZIS

Ļoti daudz domu un ļoti daudz plānu. Ja iespējams, mēģini pakāpties pa karjeras kāpnēm vai apdomā privāta biznesa ideju. Kā būtu pareizāk - ausī iečukstēs intuīcija. Var gadīties, ka interesantu sadarbības ideju piespēlē seni draugi. Kādam aktualizēsies sirdslietu tēma. Neapspried to ar cilvēkiem no malas.

LAUVA

Kāpēc gan bieži augstos amata krēslos tiek nekompetenti ļautiņi? Var gadīties, ka šonedēļ kaitinās priekšniecības idejas un Lauva gribēs pateikt visu, ko par to domā. Cilvēkus nepārtaisīsi, bet, ja esi šādā situācijā, tad ir vērts padomāt par darba maiņu. Turklāt var atrasties kāds ekonomiski izdevīgāks variants.

JAUNAVA

Svarīgas norises gan lietišķajā, gan privātajā dzīvē. Ja tev ir otrā pusīte, atklāsi viņā jaunas personības šķautnes, un attiecībās uzšķilsies jauna dzirksts. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās dzīvi var sagriezt virpulī. Profesionālajā jomā - darbības paplašināšana, arī ienākumi priecēs.

SVARI

Nedēļas nogalē labprāt rosīsies mājās. Kaut arī veikalos viss nopērkams, atkal ir stilīgi pašam gatavot ziemas krājumus un improvizēt. Vari izmēģināt jaunas kompotu, konservu, ievārījumu receptes. Darba nedēļā pret pienākumiem jāizturas ļoti atbildīgi. Nevērība dārgi maksās.

SKORPIONS

Attiecību sakārtošanas laiks. Kaut arī nereti rodas vēlme diktēt savus noteikumus un pamācīt mīļoto, labāk nedari tā. Brīvajiem ļaudīm iespējama tikšanās ar interesantu personību, kam būs nozīme turpmākajā dzīvē. Profesionālā jomā var pavērties iespējas realizēt sen lolotas ieceres un gūt panākumus.

STRĒLNIEKS

Uguns stihijas pārstāvim Strēlniekam enerģijas ir pārpārēm. Bet atceries to, ka resursi nav mūžīgi un dažkārt jāapstājas. Patlaban ir tas brīdis. Vajadzētu padomāt par sevi un brīvajā laikā darīt to, kas sagādā prieku. Pozitīvus iespaidus gūsi, brīvdienās dodoties ceļojumā.

MEŽĀZIS

Diezgan grūti elastīgi pārkārtoties, jo Mežāzis astroloģijā ir stabilitātes un arī konservatīvu tradīciju iemiesojums. Taču dzīve mutuļo, un pienācis laiks pamest komforta zonu. Pievērsies finanšu tēmai - iesaisties jaunos projektos vai uzņemies kādus papildu pienākumus. Šis ir jaunu plānu un iespēju laiks.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē vajadzētu kaut kur aizbraukt - Latvijā ir daudz ko redzēt: pilis, muižas, dabas takas, intriģējoši tematiskie muzeji. Vajag atpūsties, lai aizgājušās nedēļas domas nedrūzmējas galvā. Jaunajā nedēļā pirmajā vietā atkal būs profesionālās lietas.

ZIVIS

Rudenīgās noskaņas pamazām iezogas dvēselē. Bet katram laikam savs skaistums. Brīvdienās dodies izbraucienā vai ekskursijā, vai sēņot - ko nu sirds kāro. Pēc tam atkal varēsi braši ķerties pie darbiem. Ja rodas situācijas, ar kurām grūti tikt galā, tad paļaujies uz seniem draugiem vai biznesa partneriem.

Svarīgākais