VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 19. augustam

© Ģirts Ozoliņš/F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Paplašini darbības lauku, raugies pēc augstāka amata vai attīsti privāto biznesu. Auns ir dzimis līderis, un tā tam būs būt. Jo vairāk iespēju izrādīties, jo lustīgāks prāts. Brīvdienās gan sabiedriskās aktivitātes nav vēlamas. Tusiņš un krodziņš nekur nepazudīs. Šoreiz labāk rāma atpūta.

VĒRSIS

Pārdomas par dzīvi un vēlme pēc atbalsta un stipra pleca līdzās. Ja kas sakrājies uz sirds, izrunājies. Nedrīkst sevī krāt neapmierinātību - tā var kādā brīdī aiziet pa gaisu gaisiem, un pēc tam pašam žēl: kāpēc tā vajadzēja? Darbā derētu parunāt par algas pielikumu vai kādiem bonusiem.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē sapratīsi, ka vasariņa drīz beigsies, bet ir dažādi mājas darbi, ko vajadzētu paveikt siltajā sezonā. Iesaisti ģimeni, sarīko talku un noslēgumā - pikniku vai kokteiļvakaru. Darbā var pietrūkt kādu zināšanu un rasties saspringtas situācijas. Nekādā gadījumā neiesaisties intrigošanā.

VĒZIS

Domīgs noskaņojums un vēlme iedziļināties lietu būtībā līdz pašai saknei. Tā jau tie Vēzīši dažkārt dara - ieraujas savā čaulā un lielām acīm skatās uz apkārtējo pasauli, kamēr tiek skaidrībā. Izvairies no stresa situācijām. Jaunajā nedēļā daudz laika veltīsi darbam - jauni kontakti un projekti.

LAUVA

Var rasties plašākas peļņas iespējas. Iesaisties projektos, liec lietā zināšanas un radošo domu, bet uzklausi un respektē arī partnerus. Ja bankas kontā iebirst priecējoša summa, tad palutini sevi ar kādu skaistu pirkumu, iegādājies jaunu garderobi vai interjera priekšmetus.

JAUNAVA

Nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem, jo ne par velti latviešiem ir teiciens, ka solīts makā nekrīt. Arī attiecībā uz peļņas plāniem esi reālists. Nedrīkst domās tērēt naudu, kas vēl nav nopelnīta. Sirdslietās var nākt jauni pavērsieni un iepazīšanās, kaislības un peripetijas.

SVARI

Svaru dzīvē visam jābūt līdzsvarā, tāpēc šajā periodā jāuzmanās no utopiskiem plāniem un pārliekām ambīcijām. Neizšķied spēkus un enerģiju bezmērķīgos pasākumos un ballītēs. Esi apdomīgs arī naudas tēriņos, it īpaši, ja tie saistās ar skaistumlietām un dzīves baudām.

SKORPIONS

Darbā daudz pienākumu. Bruņojies ar pacietību, jo, iespējams, būs jāiegulda pūliņi, lai sasniegtu cerēto rezultātu. Brīvdienās dodies ar draugiem izbraucienā vai piknikā, lai kārtīgi atpūstos. Ar smaidu un piemīlību iekarosi simpātijas. Kāds no satiktajiem cilvēkiem var izrādīties īpašs.

STRĒLNIEKS

Noteicošais faktors būs prasme ātri reaģēt uz iespējām. Nepalaid garām «lielo lomu» finanšu jomā. Varbūt aši jāpieslēdzas kādam projektam, varbūt jāpieņem cits darba piedāvājums. Nedēļas nogalē mīļuprāt rosīsies mājās. Jāsakārto telpas, jāizšķiro garderobe, jāpaskata, vai ir apģērbs rudens sezonai.

MEŽĀZIS

Kārtojamas lietišķas darīšanas iestādēs vai bankās. Sagatavojies kārtīgi un pārbaudi dokumentus. Jābūt precīzam ar līgumiem, it īpaši, ja tie saistīti ar naudas lietām. Darbā jaunas iespējas un pārmaiņas. Ja kaut kas nav pa prātam, nepiktojies - gala iznākums tik un tā būs tev par labu.

ŪDENSVĪRS

Darbs prasīs izturību un nervus, var nākt kādas pārmaiņas, kas nav īsti pa prātam. Nerīkojies pārsteidzīgi un neiesaisties strīdos. Jābūt uzmanīgam naudas lietās un finanšu darījumos. Brīvdienās tuvinieki vai draugi aicinās sarīkot kādu jautru pasākumu, taču tu labāk jutīsies vienatnē. Daudz dažādu domu.

ZIVIS

Daudz kas atkarīgs no emocijām. Turies tālāk no cilvēkiem, kas čīkst un žēlojas. Un arī no tādiem, kas spējīgi sejā smaidīt un daiļi dudināt, bet aiz muguras turēt gatavībā mazo dūcīti. Ļoti precīzam jābūt juridiskās lietās un darbā jāuzmanās no Napoleona plāniem. Brīvdienās - lai dzīvo draugu ballīte!

Svarīgākais