VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 12. augustam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Brīvdienās ļaujies laiskai bohēmai - nevajag nekur traukties, neko risināt. Labāk satiecies ar draugiem, iemalko kādu spirdzinājumu un gremdējies filozofiskās sarunās. Jaunā nedēļa atkal prasīs enerģiju un nervus. Tracinās kolēģu lēnīgums, jo Aunam visu vajag uzreiz vai vakar. Labs laiks karjerai.

VĒRSIS

Kur skriet? Ko darīt? Tradicionāli rāmajam Vērsim prāts nemierīgs. It kā jau nav iemesla, bet tāda sajūta, ka aiz muguras kaut kas notiek. Ja tā, tad pajautā tieši gan kolēģim, gan draugiem: «Vai ir kas tāds, kas man būtu jāzina?» Tā izvairīsies no situācijas, ka pēkšņi tiec nostādīts kāda fakta priekšā.

DVĪŅI

Par izteiktu karjeristu tevi diez vai varētu nosaukt, bet izdevību izmantot gan vajag. Ja dzīve piedāvā kādu izaicinājumu, tad daudz nedomā. Ja šķiet, ka pietrūkst zināšanu - mācies, tev galva gaiša, ātri aptversi. Karjera, protams, uzlabos arī bankas konta stāvokli. Brīvajā laikā - saimnieciskā rosība mājās.

VĒZIS

Pēdējais vasaras mēnesis jau ieskrējies, un Vēzis kļūst tramīgs - ziema nāk! Pēkšņi atskārtīsi, ka jāapdara kādi steidzami mājas darbi, kaut kas jāremontē, ja ir privātmāja, tad skursteņslauķis jāataicina. Viss brīvais laiks paies saimnieciskā rosībā, un arī naudiņa aizplūdīs. Citās jomās dzīve ritēs savu gaitu.

LAUVA

Gribas jūru, sauli, vēju un vieglu flirtu... Ja ir iespēja, aizbrauc pavisam īsā nedēļas nogales ceļojumā. Izvēdini galvu, ne par ko nedomā. Tikai ar ceļojuma romāniņiem gan tā uzmanīgi... Darbā vajadzēs stingru mugurkaulu, lai aizstāvētu savu viedokli.

JAUNAVA

Šis ir Jaunavas ražas laiks. Par čakliem darbiem būs gandarījums gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Īsziņas vēsts par bankas konta papildinājumu būs kā balzams dvēselei. Taču dzīve nesastāv no darba vai biznesa vien. Sirdslietās kaislības un saviļņojošas emocijas.

SVARI

Sirds ilgojas pēc kaut kā skaista un iedvesmojoša... Pēc romantiska vakara nomaļā āra terasē vai viesu namiņā ar gleznainu skatu uz jūru vai ezeru. Ļoti var būt, ka sapņi piepildās. Darbā gan - ikdienības sūrā realitāte. Pienākumu daudz, no tevis gaida idejas un racionālus risinājumus.

SKORPIONS

Brīvdienās vajadzētu ar kritisku aci pārlūkot mājas saimniecību - kas remontējams, kas pārkārtojams. Varbūt jāizšķiro un jāatdod labdarībai nevajadzīgās drēbes. Darba nedēļā saimniekošanai laika neatliks, jo vajadzēs risināt svarīgus jautājumus un, iespējams, pat saglābt sarežģītas situācijas.

STRĒLNIEKS

«Lai dzīvo brīvība!» iesauksies Strēlnieks, pabeidzot nedēļas darbus. Gaida draugi, gaida piedzīvojumi, kustīgas aktivitātes vai ballīte! Atpūties labi, jo jaunais darba cēlies liks iespringt. Pašam būs jāturas pie stingras disciplīnas un varbūt jārisina tas, ko citi sastrādājuši.

MEŽĀZIS

Atnāk kāds un sajauc galvu... Neuzticies citu apgalvojumiem vai versijām. Ja informāciju pats pārbaudīsi, dzīvot būs mierīgāk. Sekmīgi risināsi praktiskas dabas jautājumus vai sarunas ar iestādēm, arī darbā būs labi rezultāti. Savukārt sirdslietās garlaicīgi nebūs ne brīdi. Nepieņem spējus lēmumus.

ŪDENSVĪRS

Esi ļoti uzmanīgs naudas lietās. Ja slēdz līgumu, izlasi visu, it īpaši to, kas maziem burtiņiem rakstīts. Neaizdod un neaizņemies, un, plānojot iepirkšanos, uztaisi sarakstu, lai atlaižu vilinājuma rezultātā nav pārtēriņš. Brīvajā laikā galvu izvēdināsi, dodoties nelielā izbraucienā.

ZIVIS

Garastāvoklis domīgs - vasariņa jau steidzas prom? Kur tas laiks palika? Vienos darbos! Un pa retam kādā ballītē vai kultūras pasākumā. Galarezultātā - mazuma piegarša... Ja iespējams, paņem atvaļinājumu. Vai vismaz neuzņemies papildu darbus un mājās nesāc pārkārtojumus, bet no sirds atpūties.

Svarīgākais