Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 5. augustam

© F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Uz vietas nosēdēt nav iespējams, jo Aunam nepieciešama mūžīgā kustība, jaunas situācijas, jaunas pazīšanās. Ar pēdējām šoreiz uzmanīgi. Kā latvieši teic: „Labāk viens sens draugs nekā ducis jaunu.” Ja kāds ļoti vēlas iedraudzēties, padomā, kāpēc. Varbūt tie ir savtīgi nolūki.

VĒRSIS

Strādīgais Vērsis sirdī ir mākslinieks un dažkārt arī ļaujas laiskumam. Brīvdienas būs izdevušās, ja apmeklēsi kādu kultūras pasākumu un pēc tam ļausies bohēmai draugu lokā. Jaunajā nedēļā darbā vai biznesā plāni lielāki nekā iespējas tos realizēt. Jānogaida piemērotāks brīdis.

DVĪŅI

Mūžīgajā kustībā esošiem Dvīņiem nedēļas nogali ieteicams pavadīt rāmi. Iespējams, kādi mājas darbi iekrājušies, vajag ar tuviniekiem parunāt, draugiem svešatnē piezvanīt. Tā tās dienas paies. Jaunā nedēļa nemierīga. Iespējamas kādas neskaidrības naudas lietās un, pildot darba pienākumus, jābūt ļoti precīzam.

VĒZIS

Lielus darbus neplāno, jo iespējami dažādi traucēkļi - te strauji, neparedzēti pavērsieni, te atkal bremzēšanās. Zvaigznes nerāda labvēlīgu vaigu un pret straumi iet nav prāta darbs. Vislabākais ir paņemt atvaļinājumu. Ja tas nav iespējams, tad vismaz neuzsāc jaunus projektus.

LAUVA

Mazliet velk uz kašķi... Te darbā kāds nav savus pienākumus paveicis un tev jālabo, te mājās kārtības nav. Lauva drīkst mazliet uzrūkt, bet tračus nerīko, tie var pāraugt destruktīvos konfliktos. Brīvajā laikā forši pasākumi ar draugiem - aizej uz klubiņu, uzspēlē volejbolu pludmalē.

JAUNAVA

Ļaujies mīlestībai un kaislībām, pavadi laiku ar mīļoto. Ja esi sirdī brīvs, tad iespējama iepazīšanās. Tikai piesargies no slepeniem sakariem un intrigām. Aizliegtā augļa pēcgarša var būt skāņa. Labs laiks redzesloka paplašināšanai. Paskaties, kādi kursi tiek piedāvāti tiešsaistē.

SVARI

Panākumi atkarīgi no spējas sadarboties. Diplomātija tev nav sveša - proti gan pārliecinoši izteikties, gan īstajā brīdī piekāpties. Tā iziesi no saspringtām situācijām darbā vai izvedīsi biznesa kuģi cauri bangām. Brīvajā laikā rāmi atpūties, izgulies, aizbrauc pie dabas.

SKORPIONS

Domas gan pie darbiem, gan romantiskām attiecībām, bet arī naudas lietas šķitīs pietiekami svarīgas. Brīvdienās pievērsies intelektuāli radošam darbam. Var rasties vēlme kaut ko mainīt dzīvē, nojaucot pastāvošo kārtību un dodot ceļu kaut kam jaunam. Darba nedēļas sākumā būs daudz enerģijas, ko vajadzētu izmantot lietderīgi.

STRĒLNIEKS

Atpūsties, atpūsties un vēlreiz atpūsties - tāds būs Strēlnieka nedēļas nogales vadmotīvs. Kaislības var ņemt virsroku pār emocijām, un pastāv iespēja, ka aizsākas slepens mīlas romāns. Apdomā, vai vajag. Jaunajā darba nedēļā pievērsies peļņas jautājumiem un raugies, lai tev viss tiek godīgi samaksāts.

MEŽĀZIS

Brīvdienās domas kavēsies pie filozofiskiem jautājumiem. Var gadīties nonākt kādu aizspriedumu gūstā, kā arī var rasties vēlme pārvērtēt pasaules uzskatus. Jaunajā nedēļā kādam aktualizēties ar karjeru saistīti jautājumi. Esi piesardzīgs, kārtojot naudas lietas ar sadarbības partneriem.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē pirmajā vietā attiecības un mīlas lietas. Sirsnīga kopā būšana, bet brīvajiem cilvēkiem iespējama romantiska iepazīšanās. Jaunās nedēļas sākumā dažiem uzlabosies finanšu situācija un gribēsies arī krietni rosīties. Darbā vajadzētu uzmanīties no pēkšņi izprovocētiem konfliktiem.

ZIVIS

Gaidāmo brīvdienu noskaņā, iespējams, gribēsi tērēties vairāk, nekā vajadzētu. Varbūt bez kūciņas, elegantās salmu cepures vai jaunā peldkostīma šoreiz var iztikt? Naudu labāk pietaupīt. Jaunajā nedēļā izcili parādīsi sevi profesionālā jomā. Labs laiks radošām lietām un rakstu darbiem.