Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 29. jūlijam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Dažu brīdi pārņem sajūta, ka kāds darbiem norāvis stopkrānu, un tava lokomotīve lēni šļūc pa ierasto sliežu ceļu. Lai kā arī aktīvajam Aunam tas nepatiktu, tādi periodi mēdz būt. Darbā rosies pamazām, ar naudu rīkojies apdomīgi, sirdslietu avantūrās neiesaisties. Brīvajā laikā vislabākais - rāma atpūta.

VĒRSIS

Iespējams, daudzi kolēģi devušies atvaļinājumā, un čaklajam darbarūķim Vērsim jāraujas par sevi un kādu, kas vaļojas. Tāpat arī, iespējams, ka aizvietojamā pienākumi pasveši un tas var radīt stresu. Vismaz nekautrējies runāt par darba likumdošanā noteikto papildu atalgojumu.

DVĪŅI

Darbi ies no rokas. Daudz paveiksi, būs jaunas idejas, netradicionāli risinājumi, un tu ar savu sparu un entuziasmu iedvesmosi kolēģus. Šis periods tad arī jāvelta darbam. Brīvdienās vari izbraukt kādu līkumiņu pa Latvijas skaistākajām vietām, bet tālākam ceļojumam nav labvēlīgs laiks.

VĒZIS

Vēzim svarīgi, lai stabils pamats zem kājām un bankas kontā priecējošs cipars. Lielisks laiks, lai iesaistītos pelnošos projektos vai nomainītu darbavietu, ja radusies sajūta, ka tavu veikumu nenovērtē. Brīvdienās dodies aizraujošos piedzīvojumos - klejojumā pa dabas takām vai pilsētas krodziņiem.

LAUVA

Gribēsi paspīdēt kolēģu vai sadarbības partneru priekšā, bet vai vajag? Var gadīties, ka kāds to uztver kā lielību un lepnību. Slāvu tautām ir teiciens «Esi vienkāršāks, un ļaudis pie tevis tieksies». Patlaban svarīgi izveidot labu darba komandu. Brīvdienās atpūties un uzkrāj spēkus.

JAUNAVA

No savas darbarūķa slavas nav iespējams izvairīties nekur un nekā. Priekšniecība var palūgt kādu aizvietot atvaļinājuma laikā vai vispār pārskatīt tavu pienākumu sarakstu. Vieglāk tiem, kas paši sev darba devēji. Varbūt ir vērts padomāt par savu biznesu? Nedēļas nogali pavadi kopā ar ģimeni vai mīļoto cilvēku.

SVARI

Profesionālajā jomā viss būs „čikiniekā” - idejas, iespējas, gandarījums. To gan nevarētu teikt par citām sfērām. Ja darīšanas iestādēs, tad jārēķinās, ka ierēdņi runās citā valodā un saprasties būs grūti. Sirdslietās iespējama nopietna skaidrošanās. Arī ar draugiem var izcelties strīdi. Vislabākais - rāms un mierīgs dienu ritms.

SKORPIONS

Ar dabas dotu stratēģa talantu vien šoreiz būs par maz. Lai darbā paveiktu to, kas jāpaveic, vajadzēs ne tikai citus izrīkot, bet arī pašam iesaistīties un uzklausīt, ko iesaka kolēģi vai sadarbības partneri. Nedēļas nogalē vēlams atpūsties, izbaudīt krodziņu bohēmisko gaisotni un ļauties romantikai.

STRĒLNIEKS

Brīvdienās vislabākais būtu parosīties mājās, izrunāt ar savējiem to, kas pa nedēļu sakrājies, un sarīkot mazu ballīti, dārza svētkus vai kokteiļvakaru šaurā draugu lokā. Jaunajā nedēļā dienas skries kā ar vēja spārniem. Darbā var mainīties pienākumi vai priekšniecība. Savukārt attiecībās daudz kaislību un emociju.

MEŽĀZIS

Mežāzis vēlas prognozējamību, un no finanšu stabilitātes lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts. Nedēļas nogalē seko līdzi, lai neiztērējas vairāk, nekā vari atļauties. Sirdslietās iespējami nelieli samezglojumi, bet kopsaucēju gandrīz vienmēr var atrast. Galvenais - sarunāties.

ŪDENSVĪRS

Būsi nobriedis saimniecības darbiem. Nedēļas nogalē vari paveikt to, kas kādu laiku stāvējis nedarīts, tikai nevajadzētu sākt remontu vai pārbūves darbus. Un arī ar tehniskām ierīcēm jābūt uzmanīgam. Jaunajā nedēļā kādi darba plāni var izjukt, bet tad nāc klajā ar jaunām idejām par peļņu.

ZIVIS

Mīļš smaids un nerātnas dzirkstītes acīs - pratīsi atstāt patīkamu iespaidu. Kāds viegls flirts var pāraugt attiecībās ar tālejošu turpinājumu vai arī palikt tikai flirta līmenī... Atkarībā no tā, cik atbildīgi izturēsies pret sirdslietām. Darbā var nākties uzņemties papildu pienākumus vai risināt strīdīgas situācijas.