Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 22. jūlijam

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Allaž mundrajam Aunam iestājies pārdomu laiks. Prātā nāk dažādas idejas gan par darbu, gan biznesu, taču naudas lietās jābūt piesardzīgam. Peļņas iespējas šobrīd ir mazākas nekā tēriņi. Privātajā dzīvē iespējamas dažādas peripetijas, ko nevajadzētu apspriest ar citiem.

VĒRSIS

Nemierīgs laiks. Allaž nosvērtais un par savām idejām pārliecinātais Vērsis dzīvos tādā kā pusceļā starp to, ko saka prāts un ko vēlas sirds. Pārdomas par sirdslietām, pārdomas par darbu un karjeru. Brīvdienās atpūties, pameditē un diezgan drīz sapratīsi, kurš ceļš ir pareizais.

DVĪŅI

Viņš ir viens vai divi? Abi dodas vienā virzienā vai katrs uz savu pusi? Dvīņi ir tik daudzveidīgi, ideju pārpilni un rosīgi, ka viņu vienmēr ir daudz. Šī elastība palīdzēs vienlaikus tikt galā ar darba un mājas pienākumiem. Būs gan jāpapūlas, bet zvaigznes vēsta, ka daudz paveiksi.

VĒZIS

Vēzim svarīgi, lai stabils pamats zem kājām un bankas kontā priecējošs cipars. Lielisks laiks, lai iesaistītos pelnošos projektos vai nomainītu darbavietu, ja radusies sajūta, ka tavu veikumu īsti nenovērtē. Brīvdienās dodies aizraujošos piedzīvojumos - klejojumā pa dabas takām vai pilsētas krodziņiem.

LAUVA

Zvēru karalis Lauva pratīs paspīdēt - kā smejies: „Nāku es te viss/visa skaista!” Diezgan viegli izveidosi kontaktus ar cilvēkiem, kuri ar tevi uz viena viļņa, bet ar citādi domājošiem var rasties nopietni strīdi. Atceries, ka gudrākais piekāpjas. Labs laiks peļņai, bet slikts finanšu darījumiem bankās.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē varoņdarbus neplāno, vēlama rāma atpūta, brīdis vienatnes, kāda meditācija. Būsi daudz strādājis un gribēsies aizvērt aiz sevis durvis, lai visi liek mieru. Jaunā nedēļa atkal solās būt spraiga. Krietnajam darbarūķim nekrietnā priekšniecība gribēs uzkraut vairāk nekā iespējams panest.

SVARI

Vasaras vakaru romantika iedvesmo un liek lidot pussolīti virs zemes. Ja esi ar kādu kopā, tad šis ir burvīgs laiks, lai stiprinātu attiecības. Savukārt brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt savu īsto un vienīgo. Darbs? Nav jau zaķis - neaizbēgs. Īpaši panākumi nav gaidāmi, tāpēc īpaši pūlēties nav vērts.

SKORPIONS

Nedēļas nogalē sarīko draugu ballīti vai apmeklē izklaides pasākumu. Vajag mazliet atslēgties no ikdienas rutīnas. Pēc izklaidēm parosies mājas saimniecībā, apciemo vai sazinies ar tuviniekiem. Jaunajā nedēļā darbā vajadzēs likt lietā savas stratēģa dotības, jo kolēģi vai darījumu partneri var izstrādāt kaut ko negaidītu.

STRĒLNIEKS

Tāda sajūta, ka nekur nav miera! Darbā negaidīti pavērsieni un mainīgas situācijas, kas dara nervozu. Mājās risināmi saimnieciski un pedagoģiski jautājumi. Mūžīgais Strēlnieka optimisms var apsīkt. Labi, ja līdzās ir mīļotais cilvēks, kas atbalsta. Ja nav, tad visas iespējas tādu satikt.

MEŽĀZIS

Sirdslietās nemierīgi. Pāriem kaut kas risināms un izrunājams, brīvajiem ļaudīm pārdomas, kāpēc notiek tā, kā notiek. Varbūt jāsāk ar sevi: ko esi vai neesi darījis. Darbā vai biznesā jāpastrādā kārtīgi. Miljonu uzreiz nenopelnīsi, bet vari likt pamatus peļņai nākotnē.

ŪDENSVĪRS

Daudz dažādu pienākumu un var rasties sajūta, ka uz pleciem sagūlis teju vai viss pasaules smagums. Arī emociju gamma ļoti daudzkrāsaina - sākot no absolūta pesimisma līdz pat iedvesmojošam optimismam. Esi pelnījis brīvdienās atpūsties, kaut kur aizbraukt un nedomāt par pienākumiem.

ZIVIS

Cik var strādāt? Tāpat jau darbs darbu dzen, bet brīvdienās gan vajadzētu kārtīgi izklaidēties un atpūsties. Ja draugi aicina uz pikniku kādā attālā Latvijas nostūrī un absolūtā nekurienē, tad dodies turp. Būs jautri. Jaunajā nedēļā profesionālajā jomā no tevis gaidīs idejas. Raugies, lai tās novērtē adekvāti naudas izteiksmē.