Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Astroportrets. Gatis Truksnis. Kas tikai viņa biogrāfijā nav bijis!

© F64

Lai kādi vēji pūš, Gatis Truksnis ir mūžīgs. Mūžīgs Jūrmalas domes priekšsēdētāja krēslā. Vismaz līdz šim un neraugoties ne uz ko. Nu jau piekto reizi.

No 15 jaunievēlētajiem domniekiem par ZZS kandidātu Truksni nobalsoja 11.

Kas tikai Trukšņa biogrāfijā nav bijis! Iesaistīts partiju nelikumīgas finansēšanas lietā, bet tiesā attaisnots. Attaisnots tā dēvētajā komandējuma lietā, kurā saskaņā ar apsūdzību amatpersona, lai slēptu savu neattaisnoto prombūtni darbā, vienojās ar otru personu, ka tiks noformēts rīkojums par komandējumu, kurā tiks ierakstītas nepatiesas ziņas, un ka šo dokumentu izmantos kā attaisnojumu amatpersonas darba kavējumam - neattaisnotai prombūtnei. Tad bija aizdomas par narkotisku vielu glabāšanu, tad par atalgojumam neatbilstošu, pārāk dārgu mēbeļu iegādi. Atstādināts no amata, atjaunots amatā. Stājies tiesas priekšā, bet attaisnots. Ļoti raiba biogrāfija. Pat jādomā, kā tam cilvēkam neveicas: tik bieži viņu par kaut ko apvainojuši! Un, jā, laikam pati Fortūna stāv klāt.

Kāds ir Gata Trukšņa fenomens astroloģijas skatījumā?

Jūrmalas mēra piedzimšanas brīdī Saule atradusies Jaunavas zodiaka zīmē, kas dod kritisku skatījumu uz lietām, dažkārt arī sīkumainību un vēlmi kritizēt, ko citi var uztvert kā piekasīšanos. Mēness, kas norāda uz iekšējās pasaules būtību, ir Auna zīmē. Var būt impulsīva rīcība, emocijas. Savukārt prāta planēta Merkurs atrodas Svaru zodiaka zīmē, kas ir diplomātiska zīme. Neraugoties uz Jaunavas kritisko noskaņojumu, Svari zinās, kurā brīdī kas labāk darāms vai sakāms, kā iziet no situācijas pēc iespējas sausākām kājām.

Atsevišķas kombinācijas norāda, ka Jūrmalas mēram daudz iekšējo šaubu, bet vajag sevi pierādīt, lai gūtu apliecinājumu: «Es varu!» Un tā - daudzās dzīves jomās. Viņa piedzimšanas brīdim tuvu bijis Saules aptumsums, un šādiem cilvēkiem dzīvē bieži ir dinamiski notikumi. Taču kopumā astrokarte neliecina par ļoti spēcīgu personību. Drīzāk varētu teikt, ka daudz kas viegli dodas rokā.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)