Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 15. jūlijam

© f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Auns atkal rāda, ko spēj, un brauc triumfa ratos. Labs laiks personības izaugsmei, jauniem plāniem un enerģiskai rīcībai. Visu vienlaikus paveikt nav iespējams, tāpēc koncentrējies uz svarīgāko. Protams, tev pašam sava galva uz pleciem, bet draugu vai kolēģu ieteikumi arī noderēs. Brīvo laiku pavadi kopā ar mīļoto.

VĒRSIS

Katram Vērsim vajag savu naudas podiņu, un šo mēdz uzskatīt arī par baņķieru zodiaka zīmi. Pirmajā vietā būs karjera, profesionālā izaugsme vai privātais bizness, kas nākotnē skatu uz bankas kontu darīs tīkamāku. Ja rodas situācijas, kas tev nav pieņemamas, mēģini apvaldīt emocijas un spriest racionāli.

DVĪŅI

Trauksmains laiks. Dienas skries kā vēja spārniem, tāpēc rūpīgi jāplāno, ko un kad darīsi. Var rasties jaunas, negaidītas iespējas un materiāli izdevīgi varianti, tikai nevajadzētu kārtot darījumus ar draugiem - tās attiecības lai paliek sirsnīgām sarunām un ballītēm. Savu tiesu laika jāatvēl privātajai dzīvei.

VĒZIS

Vēžus mēdz uzskatīt par konservatīviem, un lielā mērā tādi viņi ir. Bet tikai ne tad, kad gūstams kāds labumiņš. Šajā periodā māju un savējo aizgādnis strādās nepaguris, lai maciņš pildās. Mājās gādā par saskaņu, uzklausi radinieku un it īpaši savu atvasīšu vēlmes. Viņiem svarīgi jautājumi risināmi.

LAUVA

Vajadzētu pievērst uzmanību sirdslietām. Varbūt šobrīd viss nenotiek tā, kā tu vēlētos. Kāpēc? Visupirms padomā, ko esi vai neesi darījis pats. Izrunājies un maini kaut ko, lai būtu citādāk un labāk. Pret jauniem karjeras piedāvājumiem izturies vērtējoši. Kā vēsta paruna: tikai peļu slazdā siers ir par brīvu.

JAUNAVA

Nopietnajām Jaunavām nopietna runāšana un darīšana. Darba daudz, bet ar savām zināšanām un uzcītību stiprināsi autoritāti, kas vēlāk var pavērt ceļu jaunām iespējām. Sirdslietās dzīve var uzdāvāt krāsainus piedzīvojumus un burvīgu iepazīšanos. Pāriem attiecībās jaunas dzirkstis.

SVARI

Darbā neordināras situācijas, kas saviļņos emocijas. Noskaiti līdz desmit un necīnies par lietām, ko nevari ietekmēt. Bet ko vari - to dari. Jāvelta uzmanība arī attiecību tēmai. Brīvdienās kopā ar mīļoto dodies piedzīvojumos. Brīvajiem ļaudīm savukārt iespēja satikt kādu īpašu cilvēku.

SKORPIONS

Domīgs noskaņojums un filozofiskas pārdomas par globālām tēmām un pasaules lietu kārtību. Skorpions jau ir dziļumu cienītājs. Bet apcerēs ilgi gremdēties neiznāks, jo paredzamas ļoti spraigas darba dienas. Arī mājās diezgan nemierīgi - risināmi dažādi jautājumi.

STRĒLNIEKS

Darbā var nākt kādas pārmaiņas, mainīties priekšniecības vēlmes vai apstākļi. Nemēģini pierādīt savu taisnību, strīdi nedos vēlamo rezultātu. Nedēļas nogalē priecēs tikšanās ar seniem, labiem draugiem. Aizbrauciet piknikā pie dabas, laivot, makšķerēt vai darīt to, kas palīdz relaksēties.

MEŽĀZIS

Kad ir darbs un nauda, tad Mežāzim prāts un sirds mierīga. Būs jāstrādā daudz, bet neapstājies pie sasniegtā un paveiktā. Čakliem un uzcītīgiem ļaudīm tiks zelta dālderi jeb precīzāk - smuka summiņa bankas kontā. Aktuāla sirdslietu tēma, var rasties vēlme kaut ko krasi mainīt privātajā dzīvē.

ŪDENSVĪRS

Pašam sajūta, ka darbi uz priekšu virzās gausi - kā pret straumi, kā pret kalnu. Šādos gadījumos esot uz lapiņas jāsaraksta plusi un mīnusi. Un, visticamāk, atklāsi, ka labo lietu ir vairāk: iespējas palielināt ienākumus, pieteikties attālinātos kursos un gūt jaunas zināšanas un sastapt vērtīgus sadarbības partnerus.

ZIVIS

Var gadīties, ka iestājies vasaras pagurums un darbi vairs nevedas kā agrāk. Tad īstais laiks paņemt atvaļinājumu. Tālākam ceļojumam nav pārāk labvēlīgs periods, bet arī mūsu Latvijā ir skaisti. Jā, un laiks mīlestībai - romantiski piedzīvojumi un mīļi uzmanības apliecinājumi.