Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Nāves pļauja. Dusi mierā, Kivi!

© Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency

Jūlija pirmajās dienās Latvijas Hokeja federācija izplatīja satriecošu vēsti: 24 gadu vecumā mūžībā pāragri devies Latvijas hokeja izlases vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks (1996–2021).

Atgādināsim, ka aizvadītajā pasaules hokeja čempionātā, kas jūnijā norisinājās Rīgā, Matīss stāvēja vārtos četrās spēlēs. Viena no tām Matīsam bija sensacionāla tā dēvētā sausā spēle, kad, sargājot Latvijas izlases vārtus spēlē ar Kanādu, viņš vārtos neielaida nevienu ripu, savukārt Latvija šajā spēlē uzvarēja [vēlāk Kanādas valstsvienība kļuva par pasaules čempioniem].

Aizkustinošus atvadu vārdus Matīsam sociālajā tīklā «Twitter» veltījis viņa hokeja klubs «Blue Jackets»: «Kivi bija izcils jaunietis, kurš katru dienu un visus sveicināja ar smaidu… Ar ļoti smagu sirdi dalāmies ar ziņu, ka vakar vakarā 24 gadu vecumā viņš aizgāja mūžībā. Mums lūst sirds… Lūdzu, atbalstiet viņa ģimeni domās un lūgšanās. Dusi mierā, Kivi….»

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!

»Vakara Ziņas« izsaka visdziļāko līdzjūtību Latvijas izlases vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka tuviniekiem, draugiem un kolēģiem!