VAKARA ZIŅAS. Slavenību dzīve: tiesas prāvas, karjeras beigas, veca mīlestība nerūs

© Instagram

Kas jauns slavenību dzīvē?

Allas mājkalpotāja izpļāpājas

Mājsaimniece Ludmila Dorodnova, kura 30 gadus strādāja pie tautas mākslinieces Allas Pugačovas un pēc tam pie dziedātāja Filipa Kirkorova, atklāja dziedātājas personīgās dzīves noslēpumus. NTV raidījuma «Jaunās krievu sensācijas» ēterā viņa stāstīja, kā sākās Pugačovas attiecības ar mākslinieku Maksimu Galkinu. Intervijā mājkalpotāja apgalvoja, ka viņa bija pirmā, kas ieraudzīja Galkinu uz Pugačovas mājas sliekšņa. «Pirmkārt, viņš nekad nenāca bez ziediem. Viņam vienmēr bija skaisti ziedi. Nu, ko lai Allai citu atnes? Pašai Allai bija svarīgāk, lai viņš pats atnāk,» teica Dorodnova. Sieviete atzina, ka publiski Pugačova tēloja mīlestību ar Kirkorovu, bet patiesībā viņu interesēja tikai Galkins. «Viņa teica Filipam, lai iet prom. Bet pati devās dzīvot uz viesnīcu, un sanāca tā, ka es nododu, ka Alla tikās ar Maksimu,» sacīja Dorodnova.

Šineida O’Konora: «Es aizeju!»

«Šis ir paziņojums, ka es pārtraukšu koncertēt un strādāt mūzikas biznesā. Es kļuvu vecāka un nogurusi,» savā «Twitter» kontā rakstīja 54 gadus vecā īru dziedātāja Šineida O’Konora. Viņa paskaidroja, ka 2022. gadā izdos savu pēdējo albumu «No Veteran Dies Alone» (Neviens veterāns nemirst viens), ar ko atvadīsies no saviem faniem un mūzikas industrijas. 1. jūnijā grāmatu veikalos parādījās dziedātājas pašas sarakstītie memuāri ar nosaukumu «Rememberings» (Atmiņas). Tā ir grāmata, kurā sīki aprakstīta viņas audzināšana, attiecības ar baznīcu un reliģiju, cīņa ar garīgām slimībām, pašnāvību mēģinājumi, vientulība, atkarību ārstēšana, mūzika un tas, kā ir būt slavenai.

Karjeras laikā Šineida O’Konora ir sarakstījusi vairāk nekā 100 dziesmas un 30 singlus. Pasaules slavu 1990. gadā mūziķei atnesa dziesmas «Nothing Compares 2 U» kaverversija. O’Konora ir precējusies četras reizes un viņai ir četri bērni. Būdama katoliete, viņa vienmēr ir iestājusies par bērniem, jo pašas bērnība nebija rozēm kaisīta. Bērnībā māte par viņu ņirgājās, sita un pazemoja. 1992. gadā skandālu izraisīja Šineidas uzstāšanās ASV televīzijas šovā «Saturday Night Live», kad pēc Boba Mārlija dziesmas «War» (Karš) izpildīšanas viņa saplēsa Romas pāvesta Jāņa Pāvila II fotogrāfiju un, skatoties kamerā, dusmīgi noteica: «Cīnieties pret patieso ienaidnieku!» Vēlāk, 2018. gadā, dumpīgā O’Konora pārgāja islāma ticībā un nodēvēja sevi par Šuhadu Sadakatu. Pagājušā gada novembrī O’Konora paziņoja, ka visu 2021. gadu plāno veltīt cīņai pret narkomāniju.

Veca mīlestība nerūs

Dziedātāja Dženifera Lopesa un aktieris Bens Afleks vairs publiski neslēpj savas jūtas, jo atkal abi kopā bija redzami vienā no Losandželosas restorāniem. «Dženifera un Bens ir laimīgi kopā, un viņiem ļoti patīk, kā attīstās viņu attiecības,» rakstīja laikraksts «US Weekly». Atgādināsim, ka pašreizējie mīlnieki savulaik bija viens no skaistākajiem zvaigžņu pāriem Holivudā no 2002. līdz 2004. gadam, taču viņi izšķīrās tikai dažas dienas pirms noliktā kāzu datuma. Daudzi fani un mediji seko līdzi abu mīlnieku gaitām un priecājas, ka veca mīlestība nerūs. Pasaule ar nepacietību gaida un cer, ka beidzot pāris tomēr salaulāsies. Amerikas medijos jau izskan jautājums: vai mums būs jauna «Bennifers» ēra?

Karaļnamā jauna atvase

Lielbritānijas princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla 4. jūnijā nāca klajā ar paziņojumu par ģimenes otro bērnu. ASV, Kalifornijas štatā, slimnīcā Santabarbarā pulksten 11.40 no rīta Megana dzemdēja meitu (3,5 kg), kuru nosauca par Lili - pilnā vārdā Lilibeta Diāna Mauntbatena-Vindzora. Lilibetas vārds dots par godu karalienei Elizabetei, kuru bērnībā sauca par Lilibetu, jo karaliene nav varējusi izrunāt savu pilno vārdu. Savukārt vārds Diāna dots par godu princesei Diānai. Jaundzimusī meitene ir karalienes Elizabetes II vienpadsmitais mazbērns. Saseksas hercogs Harijs un amerikāņu aktrise Megana Mārkla apprecējās 2018. gada maijā. Pagājušā gadā viņiem piedzima dēls Ārčijs Mauntbatens-Vindzors.

Neapmierina tiesas lēmums

Ilgā tiesvedība starp aktieri Bredu Pitu un aktrisi Andželīnu Džoliju beidzās par labu aktierim, viņš saņēma tiesības uz aizbildniecību pār saviem bērniem. Džolija nav apmierināta ar lietas iznākumu. «Džolija ir pārliecināta, ka tiesa nav ņēmusi vērā visas lietas nianses. Ir skumji, ka Pita advokāti priecājas par uzvaru. Džolija vienkārši gribēja parūpēties par ģimeni, viņa nekad netraucēja Pitam pavadīt laiku kopā ar bērniem,» medijiem atzina Džolijai tuvu stāvoša persona.

Aktrise ir lūgusi atcelt tiesnesi Džonu Oderkirku, kurš pieņēma lēmumu par aizbildniecību. Aktrise apšaubīja viņa objektivitāti, un, ja viņai to izdosies pierādīt, tiesneša lēmumu var atcelt. Oderkirks 2014. gadā noformēja Džolijas un Pita laulību. Saskaņā ar iepriekšējo vienošanos pāra bērni dzīvoja kopā ar Džoliju Losandželosā un tikās ar Pitu pēc iepriekš apstiprināta grafika. Aktrise paturēja tiesības periodiski kontrolēt bijušā dzīvesbiedra alkohola un narkotiku lietošanu, jo pats Pits atklāti atzina, ka cieš no alkohola atkarības.

Pēc mediju ziņām, pēc terapijas kursa un vairāku gadu atturības aktieris nolēma pārskatīt iepriekšējās vienošanās, kas arī kļuva par ieilgušās tiesvedības cēloni. Lietu sarežģī fakts, ka 2016. gadā neilgi pirms aktieru šķiršanās presē tika noplūdināta informācija, ka, atrodoties privātajā lidojumā, Pits, būdams reibumā, sadūra savu vecāko dēlu, 19 gadus veco Madoksu. Bijušie laulātie šīs baumas nekomentēja, taču Džolija paziņoja, ka ir nolēmusi šķirties no vīra savas ģimenes labklājības labad. «Tas bija pareizs lēmums,» sacīja aktrise.

Negrib mistera Lieliskā nāvi

Līdz šim aktiera Krisa Nota kā Mistera Lieliskā dalība seriāla «Sekss un lielpilsēta» turpinājumā bija liels jautājums, taču aktieris tomēr piekritis lomai. Baumoja, ka aktiera vietā stāsies aktrises Sāras Džesikas Pārkeres ilggadējais draugs aktieris Hjū Grants. Jaunās desmit sērijas būs pusstundu garas, tās stāstīs par «Seksa un lielpilsētas» varoņu dzīvi pēc 20 gadiem. Notikumi risināsies koronavīrusa pandēmijas fonā. Seriālā piedalīsies aktrises Sāra Džesika Pārkere, Kristīne Deivisa un Sintija Niksone, savukārt seksīgās Samantas Džonsas atveidotāja Kima Ketrela atteicās no lomas, neskatoties uz iespaidīgo honorāru. Samantas vietā seriālā parādīsies trīs jaunas afroamerikāņu draudzenes. «Sāra Džesika Pārkere kopā ar producentu Maiklu Patriku Kingu vēlas skatītājiem parādīt godīgu stāstu par 50 gadus vecām sievietēm, kas dzīvo Ņujorkā. Viņi saprot, ka izrādei jāatspoguļo moderna pilsēta, un šodienas Ņujorku ir grūti iedomāties tādu, ka tajā dzīvo tikai baltie cilvēki,» intervijā «TVLine» sacīja «HBO Max» satura direktore Keisija Bloisa. Ir zināms, ka vienā no iespējamiem sižeta «Sekss un lielpilsēta» turpinājumiem Misters Lieliskais mirst ar sirdslēkmi, taču daudzi seriāla skatītāji cer, ka scenāristi atteiksies no šīs idejas.

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.

Svarīgākais