VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 8. jūlijam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Domas ātras kā bultas, idejas un enerģija. Kādu rūpju momentu var sagādāt finanšu lietas. Aizvadītajos svētkos bijuši izdevumi, un tagad rūpīgāk jāpadomā, kam tērēt un kam ne. Ik pa laikam var gribēties pastrīdēties, bet Auniņam jau tas ir normāls stāvoklis. Tikai atceries, ka gudrākais parasti piekāpjas.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs - tāda sajūta, ka kaut kas nav padarīts. Jaunajā nedēļā ar pilnu jaudu gribēsi ķerties pie pienākumiem. Kolēģi un priekšniecība to novērtēs, taču esi uzmanīgs - kas velk, tam krauj. Neuzņemies daudz papildu pienākumu. Nedēļas nogalē derētu brīvdabas pasākums nelielā draugu lokā - zaļumballe, kas Jāņos nenotika.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē gribas notvert brīvības sajūtu, ka vari doties plašumos, kur acis rāda vai auto stūre pagriežas. (Esi gan uzmanīgs un ievēro noteikumus!) Pēc izbrauciena atgriezīsies ar jaunu sparu. Tas labi, jo darbā vajadzēs iedvesmu, idejas, jaunus priekšlikumus, varbūt arī kaut ko iemācīties.

VĒZIS

Vasara ir Vēzīšu laiks, kad daba pilnbriedā un mostas savu sakņu apzināšanās sajūta, un gribas būt kopā ar saviem mīļajiem. Brīvdienas kā radītas, lai pabūtu kopā vai sazinātos ar tuviniekiem. Darbā vai biznesā nāksies pacīnīties, lai nopelnītu vairāk, bet ir iespējas gūt labus sadarbības partnerus.

LAUVA

Mīlestības piepildīts laiks. Pāriem sirsnība un gādība vienam par otru, brīvajiem ļaudīm iespējas satikt īsto un vienīgo, ar ko kopā baudīt vasaru un domāt par nākotni. Darbā daudz pienākumu un situāciju, kas var tā nokaitināt Lauvas, ka tās var demonstrēt visu savas balss spēku. Bet vai vajag...

JAUNAVA

Nedēļas nogalē sirsnīgas sarunas ar draugiem. Novērtēsi, ka viņi tev ir un tādi mīļi un uzticami. Iespējams, dzims kādas jaunas idejas un atziņas, kas vēlāk noder gluži praktiski. Lietišķajā jomā jauni kontakti un jauna informācija, ko vajadzētu pašam pārbaudīt, lai droši un sirds mierīga.

SVARI

Lai skauģi skauž vai pļāpas mēles trin - tu zini, ko dari un kurp virzies. Uz citu solījumiem nevajag paļauties - ko pats paveiksi, tas arī būs. Ir piemērots brīdis profesionālai izaugsmei. Esi precīzs, ja darīšanas ar valsts vai pašvaldību iestādēm. Savu taisnību var nākties pierādīt vairākkārt.

SKORPIONS

Svarīga partnerības tēma. Darbā vai biznesā var gadīties neparedzētas situācijas, par kurām būsi bezgala pārsteigts: no tā cilvēka kaut ko tādu gan negaidīju! Izvērtē kārtīgi, ar ko gatavojies kopā doties «ābuļus zagt». Arī attiecībās var rasties spriedze. Atklāti jāizrunājas par to, kas uz sirds.

STRĒLNIEKS

Darbā nemierīgi un var nākties pieņemt nepopulārus lēmumus. Iespējams, tie pašam un citiem nepatiks, bet nākotnē tomēr nesīs augļus. Šis ir laiks, kad par peļņu jādomā ilgtermiņā. Tā teikt, ieguldot kaut ko nākotnē. Brīvdienās mierīgi atpūties un dari to, kas iepriecē un vairo optimismu.

MEŽĀZIS

Jābūt apdomīgam ar finansēm. Laikus apmaksā rēķinus, lai nerodas soda procenti, un pārbaudi, vai esi saņēmis visu, kas nopelnīts. Nedēļas nogalē rosies mājās, bet tikai tik, cik patiešām nepieciešams. Labāk ņem telti, laivu, kompānijā savus mīļos un dodies pie dabas.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē mājas darbus neplāno, var būt kādas aizķeršanās vai vienkārši rīvēšanās ar mājiniekiem. Tāpēc lietderīgāk laiku izmantot atpūtai. Tādai kustīgai un lustīgai. Teniss vai volejbols, orientēšanās apvidū, kaut vai izskrieties «sunīšos» kā bērnībā. Nākamā nedēļa būs pilna nopietnības.

ZIVIS

Jūra, saule, vējš... Upe vai ezers... Brīvdienās lieliska atpūta pie dabas, pie ūdeņiem un projām no distancētās ļaužu burzmas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos, kas aizrauj. Darba nedēļā aktīva rosība. Var nākties pamatot, pierādīt savu viedokli un par to pastāvēt. Jātur taisna mugura.

Svarīgākais