Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 1. jūlijam

© F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Darbs nav zaķis... Bet jāpastrādā ir. Labas iespējas sevi parādīt. Kolēģi respektēs, un priekšniecība uzslavēs. Aunam tas kā medus balzams dvēselei. Tomēr vairāk priecēs tas, ka šogad tik daudz brīvdienu. Kaut arī paredzami klusie Jāņi, tik un tā gatavosies svētkiem. Uzmanīgi ar tēriņiem, it īpaši tad, ja iepērcies internetā. Virtuālā nauda ātri aizplūst.

VĒRSIS

Krietnajam darba rūķim atkal arkls pa garo vagu jāvelk. Uzmanies, lai neuzkrauj pārāk daudz. Citādāk - visi pošas doties svētku brīvdienās, bet Vērsis joprojām strādā un strādā. Jāņos vajadzētu aizbraukt pie dabas. Kāds nodosies gastronomiskiem priekiem, cits atradīs papardes ziedu.

DVĪŅI

Strādāt gribas... tieši - nemaz... Drīzāk patērzēt ar kolēģiem, piezvanīt draugiem, caurskatīt jaunākās ziņas. Diezgan neauglīgs laiks, un liet ūdeni uz tukšu dzirnu rata negribas. Ideālajā variantā - paņem atvaļinājumu. Ja tādu iespēju nav, vismaz Jāņos dari kaut ko, kas uzlādē ar enerģiju.

VĒZIS

Gribas tikt projām no darbiem, apkārtējās jezgas un varbūtējām dzīves problēmām. Patiesībā šis ir tukšais laiks, kad darbā vai biznesā īpaši panākumi nav gaidāmi. Ierobežotie un distancētie Jāņi tev būs gluži pa prātam, jo gribēsies pabūt vienatnē. Dodies pie dabas - uz kādu attālu viesu namu vai lauku īpašumu.

LAUVA

Darbā situācijas, kas tev nav pa prātam. Daudz pienākumu, kāds kolēģis nav paveicis savu darāmo, juridiskas neskaidrības un arī priekšniecība, kas nezina, ko grib. Centies nestrīdēties un nespītēties. Gan jau tie vēji norims, un viss nostāsies savās vietās. Jāņos ļaujies romantikai un dzīves plūdumam.

JAUNAVA

Ja rodas pārdomas par privāto dzīvi un vēlme kaut ko mainīt, izdari visu, kas atkarīgs no tevis. Neiesaisties strīdos, bet uzklausi otrās pusītes viedokli un vēlmes. Gatavojoties Jāņu svinēšanai, kaut arī šoreiz ar ierobežojumiem, ievēro senču tradīcijas, pin vaiņagus vai pamēģini sasiet sieru.

SVARI

Darbā iespējama spriedze un situācijas, kas uzjundī emocijas, tāpēc jāatrod veids, kā no negācijām atbrīvoties. Līgo svētkos vari doties nelielā izbraucienā. Neplāno mājās pārkārtojumus, remontu vai lielus, ekskluzīvus pirkumus. Apdari tikai ikdienas soli. Patlaban nav labākais laiks aktīvai rosībai.

SKORPIONS

Turies tālāk no situācijām, kurās citi skaidro savas attiecības. Darba vidē iespējami strīdi un pat pa kādai intrigai. Brīvajās dienās piemērots laiks, lai sakārtotu mājas saimniecību, rosītos dārzā, palutinātu savus mīļos. Līgošana kuplā pulkā šogad nebūs, bet kāda romantikas apvīta papardīte varbūt uzziedēs.

STRĒLNIEKS

Pat šajā svētku gaisotnē tev darba pilnas rokas. Var mainīties pienākumi, un priekšniecība nākt klajā ar tev nepieņemamām idejām. Ja pats esi priekšnieks vai tev ir savs bizness, tad arī jārēķinās, ka dienas ritēs spraigi. Vislabāk tu jutīsies, pārnākot mājās, ierastā mierīgā atmosfērā. Jāņos būtu vēlams mierīgi atpūsties, nevis baudīt miestiņa kausus.

MEŽĀZIS

Kamēr citi vaļojas, Mežāzim dienas ritēs diezgan saspringti. Ar vienu kāju darbā, ar otru mājas pienākumos. Profesionālā jomā vai biznesā iespējas sasniegt mērķus, parādīt savus spēkus un varēšanu. Mājās daudz saimniecisko pienākumu. Līgo svētkos klāj baltu galdautu kaut vai pats sev. Un, protams, arī pašiem tuvākajiem.

ŪDENSVĪRS

Naudas lietās kaut kas var bremzēties, tāpēc vēlams uz peļņu lūkoties ilgtermiņā. Varbūt jāizdara kas tāds, kam šobrīd nav atdeves, bet augļi būs nākotnē. Jāņos brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt romantiskus piedzīvojumus. Bet, ja esi ar kādu kopā, noorganizē mīļu pasākumu jums diviem vien.

ZIVIS

Par romantiskām būtnēm dēvētās Zivis nebūs noskaņotas nedz sapņot, nedz ļauties dzīves straumei... un par Jāņu papardes ziediem, iespējams, vispār nedomās. Daudz darbu, daudz ideju. Kaut arī strādājamās nedēļas būs saraustītas, tev izdosies parādīt, uz ko esi spējīgs. Un intuīcija darbosies lieliski - no pirmā acumirkļa sapratīsi, kas kuram aiz ādas.