VAKARA ZIŅAS. Ko Tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 17. jūnijam

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Darbā daudz emociju. Auns cīnīsies par mieru tā, ka akmens uz akmens nepaliks. Bet vai ir vērts? Labāk domā par sevi, jo ir labs laiks karjerai. Kādam var rasties interesantas idejas, kā palielināt ienākumus. Brīvdienās sakārto mājokli un sarīko dārza svētkus. Kaut vai tikai pats sev, jo ierobežojumu dēļ liela balle nesanāks.

VĒRSIS

Citkārt mierīgais un nosvērtais Vērsis šaudīsies kā atspole no viena darba pie nākamā vai pat darīs divus vienlaikus. Ir interese iemēģināt spēkus jaunos projektos, taču pagaidām domā tikai par ideju. Līgumu slēgšanai nelabvēlīgs laiks. Sirdslietās pārdomu laiks un arī spēcīgas emocijas.

DVĪŅI

Ak, Dvīņi, Dvīņi... Nekādi nevar saprast, vai viņš ir viens vai divi. Arī šis periods paies nemitīgā kustībā. Daudz sarunu, sarakstes, komunikācija. Vajadzētu rūpīgi plānot dienas, lai nerodas situācijas, ka jāmaina plāni vai jāatceļ norunas. Nedēļas nogalē mājas darbi un rūpes par tuviniekiem.

VĒZIS

Ja Vēzi glaudīs pa spalvai (vai bruņām), tad viņš mīlīgi smaidīs un pēc pilnas programmas parādīs savu sirsnību un labestību. Bet - vaiī! tam, kurš sadomās kaitināt. Uzmanies no strīdiem, jo tie var kaitēt partnerībai darbā vai biznesā. Nedēļas nogalē mierīgi atpūties, pavadi kādu brīdi vienatnē, lai domas sakārtojas.

LAUVA

Ļoti svarīga finanšu tēma. Lauva ir dāsns, viņam patīk palutināt savus mīļos, pasniegt rozes, uzsaukt šampanieti... Stop! Ielūkojies maciņā un bankas kontā, vai šobrīd vari to atļauties. Naudai būs tendence aizplūst nemanot, tāpēc jādomā, kur un kā nopelnīt vairāk.

JAUNAVA

Svarīgi notikumi iespējami darbā vai biznesā. Būs smagi jāstrādā un jāuzņemas atbildība, bet tajā pašā laikā var nākt kārdinoši izaicinājumi un jauni pavērsieni. Nebīsties riskēt, tev izdosies! Tikai juridiskos jautājumus kārto pēc Jāņiem. Un sarunās ar cilvēkiem neļauj vaļu emocijām.

SVARI

Dažu brīdi gribas, lai apkārtējā kņada norimst un visi liek mieru. Kaut arī tev tīk darboties un arī paspīdēt profesionālajā jomā un sabiedrībā, patlaban vajadzētu vairāk atrast laiku sev. Vienatnes brīži ļaus uzkrāt spēkus, lai pēc tam var darboties ar pilnu jaudu. Kādam iespējama laba sadarbība ar ārzemēm.

SKORPIONS

Neliels pagurums no darbiem un ierobežojumiem. Vajadzētu vairāk laika veltīt privātajai dzīvei. Ja šobrīd tev nav otras pusītes, tad labs laiks, lai satiktu cilvēku, ar kuru kopā tālāk iet pa vienu ceļu. Savukārt ģimenes cilvēkiem attiecībām vajadzētu piešķilt jaunu dzirkstelīti. Nost ar rutīnu!

STRĒLNIEKS

Darbā visu dari apdomīgi, jo pastāv riski kļūdīties. Īpaši uzmanīgam jābūt ar finansēm, aizņēmumiem, aizdevumiem. Jā, un turies tālāk no situācijām, kur citi skaidro attiecības. Nekad nevar zināt, kam taisnība, un visbiežāk patiesība ir kaut kur pa vidu. Attiecībām par labu nāks tolerance pret otrās pusītes viedokli.

MEŽĀZIS

Kaut arī Mežāžiem pārsvarā šķiet, ka viņi visu zina labāk, šoreiz nonāksi pie atklāsmes, ka zināšanu nevar būt par daudz, un caurlūkosi tiešsaistes semināru piedāvājumus. Pārsvarā interese par lietišķām tēmām, taču nav izslēgts, ka gribas pievērsties arī garīgajam, filozofiskajam vai ezotēriskajam lauciņam.

ŪDENSVĪRS

Vasariņa atnesusi lielāku optimisma devu. Sajutīsi spēku pieplūdumu, radīsies jauni plāni. Realizēt ieceres var palīdzēt draudzīgi kontakti vai seni darījumu partneri. Aktuāla arī attiecību tēma. Pāriem jāpadomā, kā neielaist dzīvē rutīnu, bet brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

ZIVIS

Darbus vajadzētu organizēt tā, lai paliek vairāk laika sev. Gribēsies izbaudīt vasarīgās dienas, palasīt labu grāmatu, kaut kur aizbraukt. Ja savas labās sirds dēļ uzņemsies pārāk daudz, vēlāk priecīgs nebūsi. Kādam interesanti pavērsieni iespējami sirdslietās. Un tad jau strādāt laika nebūs nemaz...

Svarīgākais