Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Tomu Brici var nokaitināt glupības

© F64 Photo Agency

NEDĒĻAS CILVĒKS. Toms Bricis, LTV LAIKA ZIŅU REDAKTORS

Toms Bricis ir populārs. Iespējams, šobrīd pat visvairāk citētais cilvēks Latvijā. Spriežot par brīvdienu vai vasaras atvaļinājuma plāniem, cilvēki bieži uz viņu atsaucas - Bricis stāstīja... Un vakaros - pagaidi, jāpaklausās, ko Bricis stāstīs... Bricis solīja... Vai - Bricis kļūdījās...

Laika ziņām sekojām līdzi visu maiju, jo tikai plaukstošās lapas liecināja, ka tuvojas vasara, bet ārā drēgnums, lietavas, mākoņi. Toties jūnija prognozes priecē.

Toms Bricis savā «Facebook» kontā stāsta par to, kas mūs gaida. Pārskatot lietavu arhīvu, cita starpā laika ziņu redaktors atgādina, ka 2005. gadā savairojās knišļi, kas nodarīja skādi lopkopjiem. Slapjais maijs arī rada šādus riskus. Jau tagad odu esot daudz, bet kā ar knišļiem - grūti prognozēt. Cilvēkiem, kam ir mājlopi, vajadzētu būt vērīgiem.

Laika ziņu vēstnieks arī atzīstas: esot apnicis jau ziņot, ka tūlīt, tūlīt būs saulainas dienas, bet... tās izrādījušās tikai dažas starp lietavām. Taču jūnija pirmā nedēļa būšot silta, naktis vēsīgas, bet bez salnām.

Toma Briča stāstījumu ir tīkami klausīties, viņam piemīt šarms un spējas, ja tā varētu teikt, strādāt uz publiku. Ieinteresēt ar stāstījumu. Laika ziņu redaktora individuālajā astrokartē ir liela Svaru zodiaka zīmes ietekme. Tīri cilvēcīgi tā ir vēlme pēc harmonijas un miera, bet profesionālajā ziņā tas noder, ja jāuzstājas publikas (arī kameras) priekšā. Horoskopā dominē Gaisa stihija un prāta planēta Merkurs ir ar pozitīvām kombinācijām. Šis stāvoklis norāda uz daudzpusīgām interesēm, rosīgu, analītisku prātu un patīkamu komunikāciju. Kartē ir arī norādes uz to, ka cilvēks daudzos jautājumos vēlas nopietni iedziļināties un aizrakties līdz pašai patiesības saknei, balstīties uz faktiem un ticamiem avotiem.

Kopumā ļoti pozitīvs cilvēks, bet ar glupībām gan viņu var nokaitināt - ij pateiks, ij atcerēsies. Tomēr diplomātija viņam nav sveša, jo cilvēki ar spēcīgu Svaru zīmes ietekmi nevēlas strīdus un ir gatavi meklēt kompromisu.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)