Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 10. jūnijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Saules aptumsuma gaidās

10. jūnijā Saules aptumsums, un līdz ar to noslēgsies tā dēvētais starpaptumsumu koridors. Pagaidām vēlams mierīgs dzīves ritms, un jāuzmanās no konfliktiem. Saules aptumsuma laikā jāsaudzē veselība, nevajag noskaņoties varoņdarbiem.

Ar darījumiem joprojām uzmanīgi

Sejiņas mūsu astrokalendāra līgumu slēgšanas un tehnikas iegādes ailītēs ir pavisam bēdīgas un tādas būs vēl līdz Jāņiem. Kā »Vakara Ziņas« jau rakstīja, patlaban par darījumiem, līgumiem, tehniku un tehnoloģiskām ierīcēm atbildīgā planēta Merkurs atrodas nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī. Iespējami pārpratumi un piņķerēšanās.

***

AUNS

Liela rosība mājās. Ja strādā attālināti, tad šis ir labs laiks, lai nopelnītu vairāk vai iegūtu kādus bonusus - kompensāciju par privātā datora izmantošanu u.tml. Pārējiem Auniņiem ļoti gribēsies rūpēties par mājiniekiem un saimniecību. Uzmanies no nelietderīgiem tēriņiem. Sirdslietās kaislīgas emocijas.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs, un var rasties vēlme visu un visus kontrolēt - vai kolēģi vai darījumu partneri rīkojas, kā norunāts, vai mājās viss kārtībā... Nepārspīlē, tas tikai radīs stresu. Darbā pamazām, palēnām viss ies no rokas. Brīvdienās sēdies auto vai iznomā skrejriteni un dodies piedzīvojumos.

DVĪŅI

Darbīgs noskaņojums. Lieliski pratīsi samenedžēt procesus, izveidot kontaktus, sarunāt un nokārtot. Tādējādi stiprināsi autoritāti un kolēģi atzīs: kāds vieds cilvēks. Turklāt pastāv iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Kādam dzīvē var aktualizēties ārzemju tēma - lietišķie sakari vai saziņa ar savējiem svešatnē.

VĒZIS

Vasaras sajūta. Gribas aiziet pie friziera, atjaunot garderobi un uzsmaidīt cilvēkiem. Kāds varbūt satiks savu sirdsāķīti, kāds attiecībās sajutīs jaunu romantisku elpu. Darbi, protams, nekur nepaliks, bet paveiksi tos ar iedvesmu. Vispārējā pacēlumā nezaudē modrību un nepieļauj kļūdas.

LAUVA

Gan jau visiem ir pilnīgi skaidrs, ka Lauva ir visgudrākais, visskaistākais, vis... vis... vis... Necenties nevienam neko pierādīt un neuztiep savu viedokli. Arī kolēģi vai darījumu partneri var ieteikt ko ļoti noderīgu. Nedēļas nogalē atpūties, aizbrauc pie jūras vai izmet kādu loku pa krāšņi ziedošiem parkiem.

JAUNAVA

Darba daudz, bet par sevi arī jāpadomā. Neuzņemies papildu pienākumus, ko tev kā kārtīgam darba rūķim gribēs piespēlēt. Var nākties sastapties ar ne pārāk godīgu konkurenci. Taču tu zini savu vērtību un lai jau skauž, ja kādam tā gribas. Brīvdienās jauka komunikācija ar draugiem.

SVARI

Sirds gavilē un gribas lidot pussolīti virs zemes. Burvīgs laiks mīlestībai, attiecību veidošanai un spodrināšanai. Ja tev ir otrā pusīte, pārsteidz viņu ar romantisku pasākumu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar jauku cilvēku. Darbā iespējas izcelties, bet jābūt precīzam, jo pastāv kļūdu riski.

SKORPIONS

Pats visu zināsi labāk... Iespējamas domstarpības ar kolēģiem vai darījumu partneriem, jo tev šķitīs, ka kāds kaut ko nav līdz galam izdarījis. Piedomā pie komunikācijas veida. Brīvajā laikā dažādi mājas darbi. Pašu nepieciešamāko vari apdarīt, bet lielus pārkārtojumus vai remontu gan nesāc.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks neklusēs, ja kaut kas nav pa prātam. Pirms izsaki kritiskas piezīmes kolēģiem, noskaidro situācijas detaļas. Darbā daudz pienākumu un mainīgas situācijas, toties labs laiks darīšanām iestādēs - ierēdņi runās ar tevi vienā valodā. Brīvdienās dodies aizraujošā izbraucienā.

MEŽĀZIS

Mežāzis kā materiālo vērtību pārvaldnieks prot naudiņu skaitīt. Var rasties jaunas peļņas iespējas un interesanti varianti. Tikai jāorientējas uz ilgtermiņa projektiem un jārēķinās, ka nāksies ieguldīt lielu darbu. Mīlas frontē krāsaini piedzīvojumi un pārsteidzošas, negaidītas situācijas.

ŪDENSVĪRS

Daudz ideju. Par Ūdensvīriem bieži saka: tie ir cilvēki, kas raugās nākotnē. Var būt labas idejas par biznesu, peļņu, projektiem. Pieraksti tās un vēlāk varēsi realizēt. Brīvdienās vislabākais pievērsties sportiskām aktivitātēm. Darbojoties ar tehniku, ievēro instrukcijas.

ZIVIS

Iedvesmas laiks. Radošas idejas, kas saistās ar peļņu nākotnē. Varbūt jāsāk rakstīt grāmata, varbūt gleznot vai strādāt dekupāžas tehnikā? Gribēsi kādas krāsainas pārmaiņas dzīvē. Lielisks laiks attiecību tēmai. Vasara. Mīlestība. Bet darbu arī diezgan daudz, kā jau vienmēr.