VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 3. jūnijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Merkura negantības darījumos

Mūsu aplūkojamā periodā svarīgs datums ir 30. maijs, kad par darījumiem atbildīgā planēta Merkurs sāks nelabvēlīgo retrogrādo kustību. Nebūtu vēlams slēgt līgumus vai reģistrēt uzņēmumus. Sekojiet līdzi, vai e-pasti sasnieguši adresātus, vai norunas no abām pusēm pareizi saprastas. Nesāciet jaunus projektus un darbus, kam jādod labums ilgtermiņā.

Aptumsumu laika spriedzīte

Patlaban dzīvojam laikā periodā, ko astrologi dēvē par starp aptumsumu koridoru. 26. maijā bija Mēness, bet 10. jūnijā būs Saules aptumsums. Nevajadzētu pieņemt radikālus lēmumus un rīkot vētrainas izskaidrošanās. Vislabākais - rāms dzīves ritms un sevis mīlēšana.

***

AUNS

«Kas prātā, tas uz mēles» - šis sakāmvārds būs par tevi. Emocijas viļņosies, un tu, kā parasti, iestāsies par taisnību. Bet tā daudziem nepatīk. Saudzē nervus un paliec maliņā, ja situācija tevi neskar tiešā veidā. Esi apdomīgs naudas tēriņos. Labāk iemācīties ko jaunu, nevis brīvo laiku pavadīt, meklējot veikalus ar atsevišķām ieejām.

VĒRSIS

Brīvdienās vajag labi atpūsties. Priecēs izbrauciens pie dabas un divu mājsaimniecību pikniks ar grilu vai pastaiga pa pilsētu, piesēžot kādā āra kafejnīcā. Ir jāizvēdina galva, jo nākamā nedēļa būs spraiga. Gatavojies jauniem izaicinājumiem, interesantiem projektiem un pasākumiem, kas palielina peļņu.

DVĪŅI

Atradīsies uzmanības centrā, un tas tev būs ļoti pa prātam. Jaunas pazīšanās, lietišķie kontakti. Būs labums pašam, un arī citiem palīdzēsi nokārtot dažādus jautājumus un savest kopā īstos cilvēkus. Darbā vai biznesā izaugsmes laiks, un šajā rosībā privātā dzīve un sirdslietas paliks otrajā plānā.

VĒZIS

Noskaņojums tāds vasarīgi gaisīgs - gribas mazliet pakoķetēt, pamētāt divdomīgus jociņus vai pasapņot Mēness gaismā... Darbu gūzma gan sauks pie kārtības. Var nākties risināt lietišķus jautājumus, kas tik ātri uz priekšu nevirzās. Paļaujies pats uz saviem spēkiem un zināšanām un esi apdomīgs ar finansēm.

LAUVA

Daudz enerģijas. Gribēsi darboties pats un pakomandēt citus, jo Lauva taču ir valdnieks un ģenerālis. Šajā sakarā var nākties sastapties ar nelielu pretestību no kolēģu vai darījuma partneru puses. Esi gatavs respektēt atšķirīgu viedokli. Brīvdienās vislabāk jutīsies tuvinieku lokā. Mājas miers un sirsnība.

JAUNAVA

Perfektam darbarūķim perfekts rezultāts. Būs kārtīgi jāpapūlas, lai paveiktu to, kas iecerēts. Varbūt pat jālabo kolēģu kļūdas, taču rezultāts priecēs. Kāds varbūt palūkosies ar greizu saktu - sak’, ko viņš te plosās. Bet tu dodies tālāk! Brīvajā laikā iespēju robežās būtu vēlams izklaidēties un komunicēt ar draugiem.

SVARI

Profesionālajā jomā izcelsies ar pieredzi un zināšanām, kārtīgi un apzinīgi paveiksi darāmo, un priekšniecība vai darījumu partneri būs apmierināti. Brīvajā laikā noteikti pievērsies privātajai dzīvei. Iespējams, kaut kas pārrunājams ar otro pusīti. Savukārt brīvajiem ļaudīm der apdomāt, ko viņi vēlas no attiecībām.

SKORPIONS

Ne uz vienu vairs nevar paļauties, un labāk visu izdarīt pašam... Ļoti var gadīties, ka nonāksi pie šādas atziņas darba jomā. Ja kādam kaut ko saki vai aizrādi, izvēlies pēc iespējas draudzīgāku komunikācijas formu, lai neveidojas dziļš konflikts. Patīkami notikumi sirdslietās - romantiskas noskaņas un stiprā pleca sajūta līdzās.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā ļoti nemierīgi. Būs situācijas, ko nevarēsi ietekmēt, būs situācijas, kas kaitinās. Velti bendēt nervus nav vērts - ja kaut kas nevirzās uz priekšu, atliec uz vēlāku laiku. Diezgan nemierīgi arī attiecību jomā. Neiesaisties strīdos par sadzīves sīkumiem un brīvo laiku velti sev. Izgulies, atpūties.

MEŽĀZIS

Labas iespējas nopelnīt, ja orientēsies uz ilgtermiņa pasākumiem - tādiem, kuros jāiegulda lielas pūles, bet augļi rodas vēlāk. Pacietīgajam Mežāzim gaidīt nav pārāk grūti, ja zināms, ka vēlāk cipari bankas kontā ļoti priecēs. Nedēļas nogalē pievērsies saimniecības darbiem mājās.

ŪDENSVĪRS

Var nākties pārliecināt kolēģus vai darījumu partnerus par savu ideju pareizību un lietderību. Tad galvenais - balstīties uz faktiem un aprēķiniem, nevis uz emocijām bagātu stāstījumu. Attiecībā uz peļņu iespējamas interesantas idejas. Mājās jāgādā par saticību. Ja pērc sadzīves tehniku, rūpīgi pārliecinies par kvalitāti.

ZIVIS

Lieliska intuīcija. Un neviens ar saldiem vārdiem un mākslotiem smaidiem nespēs novirzīt tavu uzmanību no kādas situācijas izpratnes. Darbā var nākties pastrīdēties ar kolēģim un mudināt viņus strādāt čaklāk un ātrāk. Toties brīvajā laikā romantiski piedzīvojumi vai omulīga mājās būšana ar mīļoto.

Svarīgākais