Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. "Dejo ar zvaigzni 2" skaistākajam pārim Losandželosā piedzimis dēliņš

Agris Blaubuks un Laura Blaubuka © Publicitātes foto

Šajā pavasarī ģimenes pieaugumu sagaidījuši Losandželosas modeļu aģentūras vadītājs Agris Blaubuks (41) un viņa sieva Laura Blaubuka (33), un aktrise Samira Adgezalova-Abidi (28), kura pie vīra izgāja pērnajā novembrī.

Blaubukiem otrs dēls

Par to, ka ģimenē sagaidīts otrs dēls, Laura Blaubuka saviem draugiem un sekotājiem paziņoja savā profilā sociālajā tīklā «Facebook», ievietojot brīnišķīgas fotogrāfijas no mazuļa gaidīšanas laika. «Jau nedēļa mūsu mazajam Rausītim. Rafael Lukas Blaubuks. 14/05/2021,» 21. maijā viņa ziņoja no Losandželosas Kalifornijā.

Uz dzīvi Amerikā savulaik pazīstamā sporta deju dejotāja Laura Blaubuka ar vīru Agri Blaubuku un abu pirmdzimto - dēliņu Gabrielu, kuram 7. jūnijā būs 10 gadi - pārcēlās 2018. gada janvārī, kad Agrim, toreizējam modeļu aģentūras «2b Models» vadītājam piedāvāja kļūt par direktoru vienā no lielākajām Losandželosas modeļu aģentūrām ar multimiljonu apgrozījumu «Hollywood Models Management».

Titulu «Misters Rīga 2001», «Misters Latvija 2002» un «Vicemisters Globe 2005» īpašnieks Agris Blaubuks un Laura Kosīte satikās 2008. gadā, piedaloties TV šovā «Dejo ar zvaigzni 2». Lai arī Agris tolaik vēl bija precējies ar Lindu Zālīti, šova laikā starp abiem uzplauka mīlestības zieds, un jau pēc diviem gadiem - 2010. gada 24. aprīlī - viņš Garkalnes baznīcā veda pie altāra savu jauno mīļoto. Starp citu, par laulības ceremonijas lieciniekiem jaunais pāris bija uzaicinājuši deju šova mākslinieciskos vadītājus Agitu un Valēriju Mironovus.

Aktrisei pirmdzimtā

«Leyla Abidi. 19.05.21. «Welcome on Earth Baby Girl!» tā par savas dzīves skaistāko dienu saviem draugiem un sekotājiem sociālajā vietnē «Instagram» pavēstīja jaunā aktrise Samira Adgezalova-Abidi. Viņa kļuvusi par māmiņu savai pirmdzimtajai - meitiņai. Mazulītes tētis, ar kuru aktrise gredzenus mija pērn 7. novembrī, ir arābu izcelsmes, bet dzimis un audzis Latvijā. Viņš studē psiholoģiju, bet viņa ikdiena ir saistīta ar sportu - viņš ir boksa treneris.

TV skatītāji talantīgo jauno aktrisi iepazinuši gan «Tet Studio» seriālā «Atriebējas», kur viņa ir modele Mia un ko veidoja režisors Andis Mizišs, gan jaunajā pašmāju seriālā «Nemīlētie», ko veido lietuviešu režisors Raimunds Baņonis un kur viņa spēlē divas lomas - skaisto un sirsnīgo meiteni Sandru un viņas dvīņumāsu Keitu.