VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 27. maijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Aptumsumu «koridors» pie durvīm

Klāt ir laiks, kad sākas tā dēvētais starpaptumsumu koridors. 26. maijā būs Saules, bet 10. jūnijā Mēness aptumsums. Tad bieži saasinās emocijas, uznirs seni neatrisināti jautājumi. Iespējamas liktenīgas tikšanās vai šķiršanās. Dzīve, protams, rit savu gaitu, un nevajag gaidīt kataklizmu vai lielo laimi. Vienkārši domājam, ko runājam un rīkojamies godprātīgi.

Ļoti svarīgi iesākt darbus

»Vakara Ziņas« jau arī iepriekšējos astropadomniekos brīdināja, ka jāiespringst uz svarīgiem darbiem. Planēta Merkurs, kas svarīga darījumiem, lietišķām pārrunām, līgumu slēgšanai, 30. datumā ieņems nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli, kad iespējamas aizķeršanās, pārpratumi un zili zaļi brīnumi.

***

AUNS

Pavasaris un dzīve ir skaisti! Auns burtiski dzirksteļos, bārstīs asprātības, koķetēs un savaldzinās ne vienu vien sirdi. Nedēļas nogalē būtu jauki pasēdēt kādā āra terasē (ievērojot noteiktos ierobežojumus). Prieks no saziņas ar draugiem un optimisms. Jaunajā nedēļā darbā daudz emociju, jābūt savaldīgam.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs un neliels stress, kaut gan īsti pamata tam nav. Varbūt esi daudz strādājis, tāpēc uzdod nervi. Brīvdienās atpūties no sirds kā jau Vērši to prot - laiska diena un rāms vakars ar labu vīnu un sieru. Jaunā nedēļa atkal solās būt nemierīga. Taču ir iespējas sevi parādīt, saņemt vilinošu karjeras vai biznesa piedāvājumu.

DVĪŅI

Nepaļaujies uz citu solījumiem un neiesaisties svešos strīdos. Katrs pats liels un gudrs, zina, ko dara, un par to arī atbild. Lai arī cik labs komunikācijas meistars tu būtu, reizēm situācijas un citu attieksmi nevar mainīt. Lielisks laiks jauniem darbiem un finanšu plāniem. Lielākas peļņas iespējas var rasties negaidot.

VĒZIS

Var aktualizēties izglītības jautājumi. Darbā pēkšņi jaunas iespējas, par kurām tev pietrūkst zināšanu. Nesatraucies - mācīties nekad nav par vēlu. Tiešsaistē tiek piedāvāti dažādi noderīgi semināri. Bet varbūt tā ir zīme, ka nepieciešams pārkvalificēties un sākt ko jaunu. Varbūt - attīstīt savu biznesu.

LAUVA

Līdera īpašības tev piemīt pavisam noteikti, kā arī labas manieres. Pratīsi atstāt iespaidu, atrast atbalstītājus. Taču algotā darbā iespējami strīdi, daudz emociju un neprognozējamas situācijas. Bruņojies ar pacietību! Bet varbūt pienācis laiks pievērsties savam biznesam. Jāstrādā daudz, bet esi pats sev kungs un noteicējs.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē paredzami dažādi saimniecības darbi. Tu esi kārtības mīļotājs, un vajag, lai viss perfekti. Mājiniekiem gan par taviem pārkārtojumiem var būt savs viedoklis... Mazi strīdiņi pieder pie ikdienas. Jāprot rast kompromisu. Jaunajā nedēļā darbā atbildīgi pienākumi, neuzņemies pārāk daudz.

SVARI

Dienas skries ļoti ātri. Jāpaspēj daudz izdarīt gan darbā, gan mājās. Vēlams pienākumus sadalīt godīgi, lai nav tā, ka savas labās sirds dēļ tu uzņemies pārāk daudz. Svarīga arī attiecību tēma. Ja esi ar kādu kopā, panāciet viens otram solīti pretī un runājiet par to, kas svarīgs. Brīvajiem ļaudīm simpātijas no pirmā acu skata.

SKORPIONS

Nedēļas nogali labāk pavadīt mājās. Tavi mīļie ir noilgojušies, un atvasītēm daudz jautājumu, daudz ideju. No sirds izrunājies par svarīgo un respektē viņu viedokli. Brīvajiem ļaudīm sirdī var ietrīsēties kāda romantiska stīga. Jaunajā nedēļā ļoti enerģiski ķersies pie darbiem, un viss ies no rokas.

STRĒLNIEKS

Daudz darbu, daudz komunikācijas. Kaut arī esi sabiedrisks cilvēks tā visa tiešām var būt par daudz. Brīvdienās velti laiku sev. Izgulies, atpūties. Iespējams, pienākumi mājās un ģimenes darīšanas, bet palūdz, lai mīļie cilvēki respektē tavas vēlmes. Jaunā nedēļa solās būt diezgan nemierīga. Jādomā, kā palielināt ienākumus.

MEŽĀZIS

Mežāža dabā nav izrādīt emocijas un satraukties par niekiem, bet ir brīži, kad klusēt nevar. Ja darbā kaut kas nav pa prātam, tad ir jārunā. Kolēģi, priekšniecība vai darījuma partneri ieklausīsies un respektēs tavu viedokli. Brīvdienās pozitīvas emocijas, jo ģimene un tuvie cilvēki atbalstīs tavas ieceres.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē nesēdi mājās - saimnieciskie pienākumi var pagaidīt. Vajag izkustēties, kaut kur aizbraukt, apskatīt Latvijas skaistās vietas, pasēdēt āra terasē. Jaunā nedēļa solās būt ļoti darbīga. Kolēģi vai biznesa partneri gaidīs no tevis aktīvu rīcību un jaunas idejas. Runā par algas pielikumu vai jauniem līgumiem.

ZIVIS

Sirdī pavasaris un optimistisks noskaņojums. Brīvdienās jauki pavadīsi laiku, ja ar labāko draugu vai draudzeni dosies garākā pastaigā vai piesēdīsi kādā āra terasē iemalkot tēju vai glāzi «prosseco». Darbā daudz pienākumu. Svarīgās lietās turi grožus savās rokās. Jāuzmanās no lieliem naudas tēriņiem.

Svarīgākais