Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 25. maijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Pasteigt darījumus, jo tuvojas “čorts”

Šonedēļ vajadzētu apdarīt svarīgākos darbus, iesākt projektus, pie sarunu galda izrunāt aktuālās tēmas. Ne pārāk, bet tomēr ar diezgan straujiem soļiem tuvojas 30. maijs, kad par darījumiem atbildīgā planēta Merkurs ieņems nelabvēlīgo retrogrādo kustību. Mūsu aplūkojamā periodā saimnieciskiem pasākumiem labvēlīgākas dienas ir 16. un 20. maijs.

Kad gribas ko lielu un skaistu...

Ja dodies iepirkties, tad naudu tērē uzmanīgi. Skaistuma, mīlas un naudas pavēlniece Venera šonedēļ sadziedājusies ar Jupiteru, kurš allaž vēlas kaut ko paplašināt, palielināt. Tostarp arī naudas tēriņus.

***

AUNS

Auns par taisnību! Auns dusmīgs, ja kaut kas nav pa godīgo vai ne pēc viņa prāta. Darbā daudz emociju, iespējams, būsi nemierā ar kolēģiem vai priekšniecību. Varbūt pienācis laiks doties tālāk, virzīties pa karjeras kāpnēm. Brīvajā laikā pavasarīgs noskaņojums. Uzmanies no pēkšņiem tēriņiem par skaistiem niekiem.

VĒRSIS

Lai nu ko, bet rēķināt Vērsis māk. To dažkārt dēvē par baņķieru zodiaka zīmi, jo sirdsmieru dod savs naudas podiņš. Patlaban ir labs laiks finanšu darījumiem. Var rasties jaunas pazīšanās, interesantas idejas par projektiem un iespējas saņemt finansiālo atbalstu. Darbu dunā neatstāj novārtā privāto dzīvi.

DVĪŅI

Simtiem lietu kārtojamas. Spēsi vienlaikus pieslēgties «zoom» sapulcei, uzrakstīt bankai un vēl pieskatīt bērnus attālinātā mācību procesā. Vai - kaut kā tā... Spraigais dienu ritms gan nogurdinās, tāpēc brīvajā laikā izslēdz telefonu, palūdz mājiniekiem, lai netraucē, un vienkārši atpūties. Jāpadomā par svarīgo.

VĒZIS

Var aktualizēties izglītības jautājumi. Darbā pēkšņi būs iespējas, par kurām tev pietrūkst zināšanu. Ja rodas tāda situācija, tad nesatraucies - mācīties nekad nav par vēlu. Tiešsaistē tiek piedāvāti dažādi noderīgi semināri. Bet varbūt tā ir zīme, ka nepieciešams pārkvalificēties un sākt ko jaunu. Varbūt savu biznesu.

LAUVA

Atradīsies uzmanības centrā, un cilvēki labprāt komunicēs, taujās viedokli, izteiks atbalstu. Tas tev gluži pa prātam. Kāds var tavas spējas novērtēt ļoti augstu un piedāvāt interesantu sadarbību. Taču šajā periodā īpaši modram jābūt naudas lietās. Netici mutiskiem solījumiem, bet noformē juridiski.

JAUNAVA

Ļoti daudz emociju. Pat pārāk daudz. Gribēsi, lai visur perfekta kārtība, lai sadarbības partneri punktuāli, lai privātajā dzīvē viss pa plauktiņiem. Ja kaut kas ne pēc tava plāna, piktosies vai pārdzīvosi. Nevajag! Pasauli nepārtaisīsi. Labāk pieņem un izbaudi dzīvi ar visām tās krāsām. Mīlestības laiks.

SVARI

Darbā vai biznesā jāpievērš uzmanība dokumentiem, rēķiniem un jebkurai informācijai, kas saistās ar finansēm. Un arī pats savā bankas kontā laiku pa laikam ieskaties, vai samaksāts viss nopelnītais. Nedēļas nogalē vajadzētu parosīties mājas saimniecībā - sarīkot ģenerāltīrīšanu vai izveidot daiļdārzu.

SKORPIONS

Viņš sēž kaut kur neredzams un rausta aukliņas pēc sava prāta. Mēdz teikt, ka Skorpioni ir pelēkie kardināli. Šajā lomā tu labi iejutīsies un dažādas situācijas sakārtosi tā, kā pašam labāk. Vienīgi nestāsti par saviem plāniem un darbībām citiem. Brīvajā laikā romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Lielisks laiks sadarbības veidošanai. Ja darbs ar klientiem, piesaistīsi jaunus, atradīsi izdevīgus variantus, sabīdīsi lietas. Biznesa cilvēkiem iespējamas auglīgas darījumu sarunas, kas vainagosies ar ienesīgiem līgumiem. Brīvdienās esi kopā ar savējiem. Rosies saimniecībā, izmēģini kādas eksotiskas maltītes recepti.

MEŽĀZIS

Nopietnajam Mežāzim aušīgs garastāvoklis, bet flirtam, koķetērijai un nerātnībām nav piemērots brīdis. No lietišķajiem rāmjiem mazliet vari izkāpt brīvdienās, bet paralēli mīlas piedzīvojumiem tik un tā jādomā par darbu. Var rasties iespējas iesaistīties jaunos projektos un palielināt ienākumus.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā var nākties sastapties ar negodīgu konkurenci un cilvēkiem, kas izliekas par draugiem, bet patiesībā tādi nav. Ieklausies, ko saka intuīcija. Jābūt uzmanīgam ar finansēm. Nepazaudē bankas karti, neizpaud savus datus un seko līdzi naudas plūsmai. Brīvdienās gribēsies pasākt ko radošu.

ZIVIS

Jāstrādā, jāstrādā, jāstrādā... Cik var? Vismaz brīvdienās liec darbus pie malas un izvēdini galvu. Vasaras kafejnīcas vilina, jūrmala kļūst pavasarīga, parkos viss plaukst. Izbaudi to, kas sirdij tuvāk. Jaunajā nedēļā atkal ar pilnu jaudu būs jāmetas darba pienākumos. Var nākties labot citu pieļautās kļūdas.