Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 13. maijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

9. maija dumpīgums

Varas iestādes jau paziņojušas, ka 9. maijā pie Uzvaras pieminekļa nekādi sankcionēti pasākumi nevar notikt. Tāpat bija arī pērn, kad turp plūda tautas masas ar Georga lentītēm pie krūts. Policisti it kā uzmanīja kārtību, bet tautu neizklīdināja. Vēlāk gan tika ziņots: kopumā policijā noformēti 46 administratīvā pārkāpuma protokoli, bet 70 administratīvās lietvedības. Būtisku ekscesu nebija.

Šogad 9. maija dienas fonu ietekmē Mēness atrašanās Auna zodiaka zīmē. Tā ir ugunīga, dinamiska un dumpīga. Pie šādām astrokombinācijām iespējami dažādi scenāriji - ja pulcēties gribētāju vēlmes tiek ierobežotas, viņi var sākt protestēt, tāpat nemieri var izcelties, ja varas iestādes uz pulcēšanos skatās caur pirkstiem. Šāds dienas fons ir arī labvēlīgs provokācijām.

Ja plānoti būvdarbi vai remonts

Vēl gan laiks ir, bet labāk visu sakārtot savlaicīgi. Ja šovasar plānoti būvdarbi vai remonts, tad jau tagad vajadzētu pasteigties ar saskaņojumiem, nopirkt materiālus, iesākt procesu. No 23. maija par būvniecību un nekustamo īpašumu atbildīgais Saturns ieņem nelabvēlīgo retrogrādo stāvokli, kas ilgs līdz pat rudenim. Tad minētajās tēmās var rasties sarežģījumi.

Lietišķām darīšanām patlaban ir gana piemērots periods.

***

AUNS

Aktīvajam Aunam pavasaris sniedz papildu enerģijas lādiņu. Būsi īsts nemiera gars un vēlēsies paspēt visur, kur vien iespējams. Tā kā tev patīk būt uzmanības centrā, palutini sevi ar jaunām, spilgtām štātēm. Tikai uzmanīgi ar tēriņiem, jāskatās arī uz cenu. Darbā brīdis, kad vari savas spējas parādīt pēc pilnas programmas.

VĒRSIS

Nemierīgs laiks. Plāni var būt lielāki nekā iespējas tos realizēt. Kaut arī vairumā gadījumu tu esi apdomīgs, šajā reizē iespējami apstākļi, kas provocē uz straujiem lēmumiem. Neļaujies. Saki, lai visi pagaida, kamēr apdomāsi - izsvērti projekti nesīs peļņu nākotnē. Brīvdienās sekmēsies mājas darbi.

DVĪŅI

Pavasarīgi nenopietns noskaņojums. Gribas taureņus pļavā ķert, basām kājām peļķē ielēkt vai izdarīt vēl kaut ko gluži aušīgu. Ja gribās, tad vajag! Brīdis prieka, brīdis pašam sev. Darbā iespējamas kļūmes, kas radušās citu vainas dēļ, bet labot var nākties tev. Esi uzmanīgs un precīzs.

VĒZIS

Nedēļas nogalē aizbrauc pie dabas, sakārto domas. Nākamajā nedēļā ļoti intensīvs darbs. Jāraujas vaiga sviedros, lai pierādītu, ka esi lietas koks. Bet sūram darbam saldi augļi - tevi pamanīs, novērtēs. Iespējama uzvara kādā konkursā vai sekmīga idejas prezentācija. Droši uz priekšu! Šis ir tavs laiks.

LAUVA

Darbā nemierīgi. Iespējamas pārmaiņas, kuras nevarēsi ietekmēt, un tas darīs bažīgu. Nav vērts iespringt vai satraukties par situācijām, kas radušās, un beigsies neatkarīgi no tevis. Brīvdienās sazinies ar draugiem, sarīko viesošanos vasaras terasēs, atbalstot vietējos uzņēmējus, un iepriecē ar kādu pārsteigumu mīļoto.

JAUNAVA

Darbā daudz pienākumu. Tā kā esi kārtīgs un akurāts cilvēks, kaitinās citu neizdarība vai apstākļi, kas neļauj paveikt darāmo perfekti. Ja kāds kaut ko neprot, pamāci un palīdzi. Līdztekus darbiem ļoti svarīga arī privātā dzīve. Kaislības virmos, pakrūtē taureņi un visam pāri iedvesmojoša romantika.

SVARI

Jāpievērš uzmanība privātajai dzīvei un mājas saimniecībai. Iespējams, iekrājušies kādi obligāti paveicami darbi. Varbūt ir vērts ciešāk paskatīt, ar ko nodarbojas atvasītes. Var gadīties, ka kaut kas kārtojams ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Darbā jābūt precīzam un jāturas tālāk no intrigām.

SKORPIONS

Sekmīgas sarunas ar iestādēm, bankām vai sadarbības partneriem. Kāds kompanjons negaidīti var nozust, bet viņa vietā uzradīsies cits. Tajā pašā laikā daudz pārdomu saistībā ar privāto dzīvi. Kāds ilgosies pēc pavasarīgas romantikas, cits gribēs no sirds izrunāties.

STRĒLNIEKS

Visu zināt un visus pamācīt ir Strēlnieka dabā. Taču šoreiz var izrādīties citādāk. Pēkšņi sapratīsi, ka profesionālajās zināšanās ir robi un tie steidzami jāaizpilda. Piesakies tiešsaistes kursos, noklausies semināru - galva tev gudra, ātri visu ielāgosi. Brīvdienās velti visu uzmanību saviem mīļajiem.

MEŽĀZIS

Sekmīgs laiks darba lietu kārtošanai. Ja ar situāciju esi apmierināts, jebkurā gadījumā var priekšniecībai likt manīt, ka esi pelnījis algas pielikumu. Ja kaut kas nav pa prātam, tad ir iespējas atrast labāku darbu ar tīkamāku atalgojumu. Tikai pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Sirdslietās raibi piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Pavasaris ir klāt, un Ūdensvīrs, kaut arī pēc savas būtības nav liels romantiķis, sāks ieklausīties putnu dziesmās un sajust, ka sirds pukst straujāk. Labs laiks, lai iepazītos, stiprinātu attiecības vai piešķiltu tām jaunu dzirksti. Darbā daudz pienākumu, bet, ja rīkosies enerģiski un sekmīgi, tad tiksi ar visu galā.

ZIVIS

Darba pienākumi nekur nepazūd, bet tev domas vairāk pie citām lietām. Mājās aktīva komunikācija, nelieli strīdi un saimniecības darbi. Brīvajiem ļaudīm pavasarīgs noskaņojums un iespējas iepazīties. Ierobežojumu apstākļos gan nav saprotams, kur un kā, bet esi atvērts tam, ka dzīvē var ienākt jaunas, iedvesmojošas vēsmas.