Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 6. maijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Dzīvojam tik uz priekšu!

Mūsu aplūkojamais periods no astroloģiskā viedokļa ir samērā harmonisks. Ideāli nav nekad, bet patlaban planētas nerāda bargas sejas. (Izņemot tos stāvokļus, kas norāda uz globālām pārmaiņām pasaules lietu kārtībā. Bet tie ilgs vairākus gadus, un mēs tos nekādi nevaram ietekmēt.) Kas attiecas uz ikdienu, tad varam darboties, slēgt darījumus, kārtot finanšu lietas.

Uzņēmumus gan nebūtu vēlams reģistrēt. Iepriekš rakstījām par to, ka kosmosā valda «bankrota kombinācija», un šajā nedēļā reģistrētām firmām var būt apgrūtinātas attīstības iespējas.

Sirsnības dienas

Ja gribas kādam no sirds izrādīt simpātijas, izbaudīt romantiku vai sarīkot mīļu pārsteigumu, tad tam vispiemērotākais ir 5. un 6. maijs, kad dienas fona pārvaldnieks Mēness atrodas romantiku mīlošajā Zivju zodiaka zīmē.

***

AUNS

Priekšā pagaras brīvdienas, kuras vēlams pavadīt saturīgi. Vislabākais doties izbraucienā pa aizraujošām Latvijas vietām, dabas takām un kaut kur, kur iespējams izjust adrenalīnu. Kāds Auniņš būs nolēmis uzcirsties, lai piesaistītu uzmanību. Ir taču pavasaris! Seko līdzi izdevumiem, jo var pārņemt iepirkšanās azarts.

VĒRSIS

Spēsi nošarmēt līdzcilvēkus un tādējādi panākt vēlamo rezultātu. Nebūs pat jānopūlas, klāstot uz zinātniskiem pamatiem balstītus argumentus. Kaut arī tev patīk visu plānot laikus, šajā reizē idejas par aizraujošu brīvdienu pavadīšanu var rasties pavisam pēkšņi. Prieks no saziņas ar draugiem, izrunājieties no sirds.

DVĪŅI

Brīvdienas būsi gaidījis kā vēl nekad. Tik daudz dienu, lai veltītu laiku sev, kaut kur aizbrauktu, papļāpātu ar draugiem. Un arī padomātu par to, kas svarīgs, par to, kas nedod mieru pavasarīgos vakaros. Privātajā dzīvē, iespējams, viss nav tā, kā gribētos. Ir jātiek skaidrībā par iemesliem.

VĒZIS

Kādas brīvdienas?! Citkārt rāmajam un nesteidzīgajam Vēzim laiskošanās nebūs prātā. Galvā dažādas idejas un projekti, ko vajadzētu uzlikt uz papīra. Varbūt arī apspriest ar draugiem, domubiedriem un cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies. Ja atliek laiks - iedvesmos tiešsaistes ballīte ar draugiem.

LAUVA

Ja iepriekš esi daudz strādājis, tad šīs brīvdienas pilnībā velti ģimenei. Klāj baltu svētku galdautu un iespēju robežās atzīmē valsts svētkus. Ja rodas domstarpības pedagoģiskajos jautājumos vai ar atvasītēm, neuztiep savu viedokli. Svarīga abpusēja domu apmaiņa. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

JAUNAVA

No sirds būsi gaidījis šīs brīvdienas, jo darba pienākumu gūzmā nav bijis laika nekam citam. Izgulies, cik sirds kāro, noskaties kādu labu filmu, patērzē ar draugiem tuvumā un svešatnē. Protams, Jaunava nebūs Jaunava, ja nebūs prātā kāds darbiņš, kas obligāti jāpaveic. Bet to - tikai pēc labas atpūtas.

SVARI

Būsi noskaņojies paveikt dažādus mājas darbus. Kam ģenerāltīrīšana, kam logi jānospodrina, lai pavasara saule iespīd spoži, kam puķu dārzs iekopjams. Par paveikto gandarījums pašam un mājiniekiem. Brīvajiem ļaudīm der apdomāt, kāpēc notiek tā, kā notiek. Varbūt attiecību jomā kaut ko dari aplam.

SKORPIONS

Ieplāno izbraucienus vai izklaidējošus pasākumus, cik nu tas ierobežojumu apstākļos iespējams. Paliekot mājās, iespējami strīdi ģimenes locekļu starpā vai arī neauglīgi iztērēts laiks. Bija brīvdienas... un nav vairs brīvdienu.. Tāpēc dari ko lietderīgu. Turklāt aktivitātes nāks par labu attiecību tēmai.

STRĒLNIEKS

Būs diezgan grūti atslēgties no darbiem un pāriet uz brīvdienu ritmu. Tāpat domāsi par to, kas palicis nepaveikts un kā to labāk izdarīt. Ģimenei un mīļotajam cilvēkam nepavisam nepatiks, ka ar domām esi kur citur. Atgriežoties darbā, atkal būs jāskrien kā vāveres ritenī, tāpēc izbaudi svētku dienas un kopā būšanu ar savējiem.

MEŽĀZIS

Sirds pilna pavasarīgas līksmes un mīlestības. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt sirsnīgu iepazīšanos klātienē vai internetā, kam seko daudzsološs turpinājums. Ja tev ir otrā pusīte, tad jauki brīži divvientulībā, saskaņa un romantika. Pēc svētku dienām darbā ar skubu jāievieš kādi jauninājumi vai uzlabojumi.

ŪDENSVĪRS

Ir latviešiem tāds teiciens: ātri tikai blusas ķer... Darba frontē daudz kas bremzējas no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Būsi norūpējies un arī brīvdienās pieķersi sevi domājam par darba problēmām. No tā nekas nemainīsies. Labāk atpūties, izklaidējies un dari to, kas sagādā prieku. Tad varēsi atgriezties ierindā ar možāku garu.

ZIVIS

Sarauj ar darbiem, lai vari brīvās dienas pavadīt mierīgi un nav par tiem jādomā. Taču mierīgi diez vai būs... Mājas dzīvē dažādas aktivitātes un notikumi, kas nebūs atkarīgi no tevis. Ja saņem jaunu informāciju, kas tev šķiet būtiska, pārbaudi divas reizes. Šajā periodā labi darbosies intuīcija, ātri sapratīsi, kas kuram aiz ādas.