Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 29. aprīlim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Nepakļaujiet firmu bankrota riskiem

Šonedēļ kosmosā ir viena būtiska planētu kombinācija, kas uzņēmuma astrokartē norāda uz bankrota riskiem. Ar šo kombināciju var strādāt gadiem, un nekāda vaina. Taču tā savu nelāgo dabu var parādīt, ja firmai nelabvēlīgs gada cikls vai valstī ekonomikas krīze.

Pilnmēnestiņš ļoti nopietns

Šonedēļ, 27. aprīlī, Mēness pilnā fāze Skorpiona zodiaka zīmē. Viss nopietni, dziļi un spēcīgi. Jāsargās kādu aizvainot - cilvēks var ņemt ļaunā un ļoti pārdzīvot. Izteiktajam vārdam liels spēks. Attiecību tēmā kaislības, bet labāk nepieņemt būtiskus lēmumus un izvairīties no strīdiem.

***

AUNS

Nedēļas nogalē riski iztērēties vairāk nekā būsi plānojis. Jānopērk kaut kas pavasara spodrības dienai, āra darbiem, arī kāda štāte par skādi nebūs. Jaunajā nedēļā lūko, kā ienākumus palielināt. Varbūt pēkšņi tiks piedāvāts kāds papildu ienākumu avots. Vai arī iespējas kaut ko kardināli mainīt darbā vai biznesā.

VĒRSIS

Pavasaris Vēršiem ir lielās rosības brīdis. Un kā nu ne? Ap ziedoņa laiku dzimšanas diena un gribas, lai viss pa smuko - mājas sakoptas, dzīve sakārtota... Un tieši par to tuvākajā laikā ir vērts padomāt. Galvā rosīsies interesantas idejas, viegli veidosies kontakti. Notikumi pat steigsies ātrāk, nekā pats spēsi līdzi tikt.

DVĪŅI

Straujš skrējiens starp darba un mājas pienākumiem. Neuzņemies papildus darāmo, jo ģimene būs neapmierināta, ka pārāk maz laika velti viņiem. Un pavisam noteikti nestrādā brīvdienās. Priecēs iepirkšanās tūre, jo pasūtīšana internetā jau apnikusi, gribas arī kaut ko aplūkot tuvāk, aptaustīt, piemērīt.

VĒZIS

Nedēļas nogalē būsi noilgojies pēc draugiem, saviesīgām sarunām, sirsnīgiem apskāvieniem. Vēl joprojām ir, tā kā ir, tāpēc labāk sazinies tiešsaistē vai izrunājies pa telefonu. Jaunajā nedēļā var izrādīties, ka tava profesionālā reputācija ir zināma plašāk nekā pats iedomājies. Esi gatavs aizraujošam izaicinājumam un izrāvienam.

LAUVA

Miljons sarkanu rožu... un šampanietis vannā... Sirdslietās patīkami pārsteigumi un aizraujoši piedzīvojumi. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt burvīgu iepazīšanos. Kaut arī galvā pavasaris, darbi jau neapstājas. Pastāv iespējas noslēgt jaunus, ienesīgus līgumus vai atrast labāku darbu, iegūt augstāku amatu.

JAUNAVA

Pēdējā laikā arvien vairāk mieru neliek atmiņas no brīnišķīgiem ceļojumiem. Ja paskatās tūrisma piedāvājumus, tad ir šis un tas par super zemām cenām. Pagaidām neļaujies vilinājumam, jo pasaules kārtība tuvākajā laikā vēl neskaidra. Darbā nopietni pienākumi un atbildība, savukārt brīvdienas veltīsi saimniecības darbiem.

SVARI

Brīvdienas kā radītas nelielam izbraucienam vai atpūtai dabā. Viss plaukst, daba mostas - skaistuma un harmonijas mīļotājiem Svariem šis laiks ļoti patīk. Jāatpūšas no sirds, jo nākamā nedēļa būs diezgan trauksmaina. Darbā var gadīties kļumes, strīdi un pat intrigošana. Centies neiesaistīties, ja tas tevi neskar tieši.

SKORPIONS

Skorpions nav pieradis, ja kāds runā pretī un mēģina spēkoties ar ne visai pārliecinošiem argumentiem. Pastāv riski sastrīdēties vai apvainoties uz mīļajiem radiņiem. Bet vai vajag un ir vērts? Arī ar bērniem izrunājies, uzklausot viņu argumentus. Brīvajiem ļaudīm sirds pukstēs straujāk pavasara nojausmās.

STRĒLNIEKS

Tas ir jauki, ka pārsvarā esi pozitīvi noskaņots un sapīkušu tevi gadās redzēt reti. Tavs optimisms iedvesmo apkārtējos un arī darbi vedas sekmīgāk. Brīvdienās noteikti atrod laiku savējiem - piezvani, pačato, aizved izbraucienā. Viņi ir noilgojušies pēc tevis. Jaunā darba nedēļa būs spraiga, tērzēšanai daudz vaļas nebūs.

MEŽĀZIS

Ja senāk tu biji savrups ceļa gājējs, tad tagad arvien vairāk pārliecināsies, ka spēks ir komandas darbā. Mazliet gan būs jāpārkāpj pāri savam ego, bet vai gan kaut kas dodas rokās tāpat vien, bez piepūles. Ir tāds sens teiciens: kam neveicas naudas lietās, tam veicas mīlā, un otrādi. Tu vari cerēt uz Fortūnas labvēlību abās jomās.

ŪDENSVĪRS

Saudzē sevi un neuzņemies pārāk daudz pienākumu. Ja pēkšņi sajūti to, ko mēdz dēvēt par pavasara noguruma, tad ar steigu kaut kas jādara. Zaļumi, vitamīni, nelielas sportiskas aktivitātes svaigā gaisā - lai mundrums atgriežas! Darbā jāstrādā sviedriem vaigā. Bet varbūt ir vērts padomāt par savu biznesu.

ZIVIS

Intelektuālais potenciāls augstā līmenī, prāts atvērts jaunām zinībām - pēkšņi var rasties interese par tēmām, kas iepriekš bijušas vienaldzīgas. Meklē informāciju, un tā pie tevis atnāks. Darbā viss ies no rokas, tikai mazliet jāsapurina kolēģi, lai nerodas pavasarīgi laisks atslābums. Kādam var pavērties jauns ceļš uz karjeras virsotnēm.