Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. In memoriam. Romāns Bezzubovs.

© Romāns Kokšarovs/F64 Photo Agency

Futbolists, vēlāk viens no retajiem Latvijas starptautiskā līmeņa futbola aģentiem, kurš pārstāvējis vairākus Latvijas izlases futbolistus. 14. aprīlī nošauts savā auto. Nežēlīgi un bandītiski ar automātisko ieroci – deviņdesmito gadu stilā. Gaišā dienas laikā Rīgā, Purvciemā.

Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks norādīja, ka burtiski 10 minūšu laikā pēc informācijas saņemšanas mobilizēti Rīgas policisti, sākta satiksmes bloķēšana un transportlīdzekļu pārbaude. Latvijā izmeklēšanas darbībās kopumā iesaistīti vairāki tūkstoši policistu, kā arī citi dienesti, tostarp Valsts drošības dienests.

Saeimas deputāts Vjačeslavs Dombrovskis, kurš personīgi pazinis nogalināto, «Neatkarīgajā Rīta Avīzē» izteicies, ka, viņaprāt, slepkavība diez vai saistīta ar Latvijas futbola vidi, drīzāk ar Ukrainas vai Krievijas. Bet tā ir tikai viņa personīgā versija.

Žurnāla nodošanas laikā nekādu konkrētu ziņu vai vienas oficiālas versijas par notikušo vēl nebija. Savukārt publiskajā telpā atmiņās, viedokļos, komentāros Romāns Bezzubovs vērtēts kā godprātīgs cilvēks. Neģēlīgi noslepkavotā futbolista astrokartē dominē gan Vērša, gan Auna zodiaka zīmes, kas norāda uz godīgiem un taisnīgiem dzīves principiem. Daudz Uguns stihijas, kas ir liels pluss sportistiem, jo iezīmē enerģiju, mērķtiecību, dinamiku. Tādās pašās proporcijās ir arī Zemes stihija, kas norāda uz praktiskumu un spējām stāvēt ar abām kājām uz zemes un izprast materiālās pasaules uzbūvi. Visai neticami, ka tāds cilvēks varētu būt saistīts ar negodīgām būšanām.

Ja skatām lietišķo jomu, tad dzīvē pastiprināta uzmanība bija pievēršama līgumu niansēm, juridiskiem aspektiem, naudas plūsmas lietderīgai izmantošanai. Taču kopumā, pēc astrokartes, enerģisks un godprātīgs cilvēks. Ar savu viedokli.

»Vakara Ziņas« izsaka līdzjūtību Romāna Bezzubova ģimenei un tuviniekiem.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)