Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 22. aprīlim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Mazliet izklaidīgs noskaņojums - gribētos kaut ko dzīvē mainīt, bet ko? Nav laika daudz gremdēties filozofiskās apcerēs. Izdevība var rasties pavisam negaidot. Labs laiks ienākumu palielināšanai un jauniem projektiem. Mēness ir augošā fāzē, kas saskaņā ar seniem ticējumiem dod auglīgu rezultātu.

VĒRSIS

Daudz ideju, tostarp pavisam novatoriskas, kas konservatīvi noskaņotajam Vērsim nav īpaši raksturīgi. Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus, jo saki, ko gribi, bet mūžsenā «blatu» sistēma joprojām dzīva. Svarīga arī privātā joma. Mīļums un sirsnība, ja vien pats nesāksi kašķēties par sīkumiem.

DVĪŅI

Liels skrējiens starp darba un mājas pienākumiem. Labi, ja ir, kas palīdz. Ja ne, tad skrupulozi jāplāno laiks, lai visu var paspēt. Īpaši dinamiskas dienas, ja pats strādā attālināti un mājās ir skolasbērni. Brīvdienās vēlams kāds izklaides pasākums, vislabākais - distancēti brīvā dabā.

VĒZIS

Brīvdienās aizbrauc kaut kur izstaigāties un izvēdināt galvu vai inspicēt ārpilsētas īpašumu. Vajag mazliet atpūsties no straujā dienu ritma. Jaunajā nedēļā pienākumu netrūks un darba frontē iespējama spriedze. Var nākties pierādīt savu taisnību un cīnīties, lai tiktu ievēroti taisnīguma principi.

LAUVA

Šis ir tavs uznāciens visā spožumā uz karjeras skatuves. Neatkarīgi no darba vai ieņemamā amata parādīsi savus talantus un saņemsi aplausus. Arī par atalgojumu grēks sūdzēties. Degunu gan necel augstu gaisā, jo tā vari tikt pie skauģiem un nelabvēļiem. Nedēļas nogalē atpūta ģimenes lokā.

JAUNAVA

Kaut arī pārsvarā esi kritiski noskaņots un dažkārt kritizē visu un visus, šis periods solās būt pozitīvisma pilns. Uzsmaidīsi cilvēkiem, un viņi atbildēs ar to pašu. Jāpievērš uzmanība privātai dzīvei, svarīgi izrunāties ar mīļoto un uzklausīt. Brīvajiem ļaudīm labs laiks nopietnu attiecību veidošanai.

SVARI

Nedēļas nogale rāmi nesteidzīga. Svariem ik pa laikam jāatrod sevī līdzsvars un jāatjauno harmonija. Darba nedēļā būs nopietni pienākumi un var nākties atbildēt par citu grēkiem. Ja rodas strīdi, neļauj vaļu emocijām, bet skaidro, skaidro un vēlreiz skaidro. Tāpat rīkojies, ja kaut kas nav pa prātam sirdslietās.

SKORPIONS

Brīvdienās atpūties no visas sirds. Pačato ar draugiem, aizbrauc kaut kur kopā ar ģimeni, noskaties labu filmu un iemalko kādu glāzi laba vīna vai tēju, sulu, kas labāk iet pie sirds. Darbā svarīgi likt lietā jaunas idejas un meklēt sadarbības partnerus, kas gatavi nedaudz riskēt.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā var rasties iespējas realizēt kādu sen izlolotu sapni. Jaunas vēsmas, viss kustībā un attīstībā. Vienošanās gan jānoformē «stipros papīros», lai ir drošības spilvens, ja kāds sāk rīkoties ne pārāk godīgi. Nedēļas nogalē labprāt saimniekosi mājās un rūpēsies par savējiem.

MEŽĀZIS

Pavasaris galvā, pavasaris sirdī! Smaidi, flirts un simpātiju dzirkstelītes. Uz šī iedvesmas viļņa prātā nāks radošas idejas arī visnotaļ lietišķos jautājumos. Lai arī pie kā tu ķertos, lūkojies gan uz izdevīgumu, gan seko līdzi, lai tiek samaksāts viss, kas godam nopelnīts. Brīvdienās vēlams neliels izbrauciens.

ŪDENSVĪRS

Varbūt viss nebūs gluži tā, kā esi iecerējis, kādi darbi un plāni var bremzēties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Nesatraucies, visam savs laiks. Ir vērts padomāt par jauniem līgumiem un plašākām peļņas iespējām. Nedēļas nogalē daudz darāmā mājas saimniecībā. Jārīko pavasara spodrības dienas.

ZIVIS

Prāts rosīgs un atvērts jaunām zinībām. Pētīsi tiešsaistes semināru piedāvājumus un varbūt pat pieteiksies vairākiem vienlaikus. Cilvēki arī taujās padomus visdažādākajos jautājumos, un tev būs iespējas dalīties savā dzīves gudrībā. Brīvdienās dodies klejojumos pa senām, mīļām vietām.