Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Vai Rēzijai jāiet politikā?

© F64 Photo Agency

NEDĒĻAS CILVĒKS. RĒZIJA KALNIŅA, aktrise. Mežāzis

Aktrise nolēmusi iet tēva pēdās un startēt politikā - pašvaldību vēlēšanās Rēzija Kalniņa iekļauta Nacionālās apvienības sarakstā. Viņas tētis komponists Imants Kalniņš politikā arī pārstāvēja nacionālo bloku, viņš bija Saeimas deputāts vairākus sasaukumus. Nacionālā ideja Kalniņu ģimenei tuva, bet šobrīd pussagrautajā ekonomikā ir nepieciešams saimniecisks tvēriens. Jo pašvaldību uzdevums ir nevis bīdīt politiku, bet rūpēties par sava pagasta, novada, pilsētas iedzīvotājiem.

Vai māksliniecei būs pietiekams krampis, lai stingri iestātos par cilvēku interesēm?

Ja aplūkojam Rēzijas Kalniņas karti no saimniecisko dotumu viedokļa, tad viņai netrūkst praktiskuma un spējas stāvēt abām kājām uz zemes. Astrokartē dominē Zemes stihija, turklāt prāta planēta Merkurs atrodas lietišķajā Mežāža zodiaka zīmē. Tās ir labas kombinācijas, ja cilvēkam risināmi saimnieciski vai biznesa jautājumi. Ar šādām astro kombinācijām horoskopā cilvēkam svarīga arī personīgās dzīves stabilitāte. Ja zūd pamats zem kājām, ir problēmas ar darbu vai neskaidrība finansēs, tas rada emocionālo diskomfortu. Ļoti gribētos cerēt, ka māksliniece nedodas politikā tāpēc, ka kultūras nozarē tagad grūti laiki, bet tā ir patiesa vēlme kaut ko sakārtot.

Tad gribas teikt, ka var nākties uzaudzēt biezāku ādu. Emociju rādītājs Mēnestiņš Rēzijas Kalniņas horoskopā atrodas Svaru zodiaka zīmē, kam svarīga harmonija. Ar šādām kombinācijām cilvēks var reizumis piekāpties, tikai lai būtu miers. Un pēc tam pārdzīvot un tuvu pie sirds ņemt kritiskas piezīmes. Būs jārūdās!

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)