Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 15. aprīlim

© Pixabay

Sertificēta astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Darbi ies no rokas

Mūsu aplūkojamais laika periods ir diezgan pozitīvs, ja ņemam vērā, ka no astroloģiskā skatpunkta ideālo dienu nav vispār. Patlaban neviena planēta neatrodas nelabvēlīgajā, piņķerīgajā retrogrādajā stāvoklī. Turklāt pirmdien, 12. aprīlī, ir jauns Mēness. 13. un 14. aprīlī tas atradīsies saimnieciskajā Vērša zīmē. Labvēlīgs laiks jaunu darbu iesākumam.

Privātās dzīves dzirkstelītes

Nedēļas nogalē - 10. un 11. aprīlī - Mēness, kas nosaka dienas noskaņas, atradīsies Auna zodiaka zīmē. Labs laiks attiecību atsvaidzināšanai, kaislību dzirkstelītēm un burvīgam flirtam. Auniņš gan reizēm velk uz kašķi, taču šajās dienās ir vairāk pozitīvisma nekā negāciju.

***

AUNS

Īsā pēcsvētku darba nedēļa paskrējusi nemanot, un atkal klāt brīvdienas. Pavadi tās rāmi - lēnīgās pastaigās un meditācijās. Jāsakopo spēki jaunajam darba cēlienam, kura vadmotīvu vislabāk izteiks grupas ABBA dziesmiņas nosaukums «Money, money, money». Nepalaid garām iespējas nopelnīt!

VĒRSIS

Varen’ jaudīgi! Ar šo modes vārdu pavisam droši var apzīmēt tavu šībrīža vēlmi darboties. Būs idejas, viegli veidosi kontaktus, daudz smaidīsi, un atvērsies jaunas durvis. Tiks arī savs materiālais labumiņš. Esi uzmanīgs un pārbaudi juridiskās nianses, ja projekti saistās ar ārzemju tēmu.

DVĪŅI

Neliels pavasara nogurums. Kaut arī darba nedēļa bija īsa, gars un ķermenis ilgojas pēc atpūtas. Pavadi brīvdienas rāmi savā nodabā, aizbrauc izstaigājies gar jūru vai pa mežu. Nākamnedēļ profesionālajā jomā vajadzēs aizstāvēt viedokli un enerģiski pierādīt savu kompetenci.

VĒZIS

Nedēļas nogalē prieku sagādās dažādas sabiedriskās aktivitātes - cik daudz un kādas šobrīd vispār iespējamas. Tiešsaistes tusiņus neviens nav aizliedzis, un arī tā ir izeja. Darba nedēļā rosīsies ļoti enerģiski un, iespējams, iegūsi jaunus sadarbības partnerus. Tevi pamanīs un novērtēs.

LAUVA

Dzīve var piedāvāt lieliskus karjeras vai biznesa variantus, jaunus projektus vai iespējas izcelties. Lauvām piemīt līderisma gars, un tu būsi ļoti gandarīts. Taču ar panākumiem pārāk nelielies, jo cilvēki mēdz būt skaudīgi. Brīvdienās atpūties, pavadi laiku ar ģimeni, izbaudi pavasari.

JAUNAVA

Izglītošanās teju vai mūža garumā ir viena no Jaunavas zodiaka zīmes dzīves tēmām. Sajutīsi vēlmi ieraudzīt jaunus apvāršņus, kā arī līdz saknei izzināt tos jautājumus, kas patlaban saviļņo sabiedrību. Meklē informāciju, un tavs loģiskais prāts spēs atsijāt graudus no pelavām.

SVARI

Prāts nodarbināts ar dažādām lietišķām lietām. Varbūt kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankās - pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Svarīga arī attiecību tēma. Kaut kas nebūs īsti pa prātam, bet tad ir jārunā. Nepiekāpies tikai mīļā miera labad un nejauc kopā mīlas un naudas lietas.

SKORPIONS

Strādāsi ar pilnu atdevi. Kādi plāni vai nosacījumi darbā var mainīties, bet kopumā ar visu tiksi galā un pat izcelsies ar jaunām idejām. Panākumi atmaksāsies materiālā izteiksmē. Lieldienu laikā par labu nāks mierīga atpūta ģimenes lokā. Vari paveikt saimniecības darbus, sakārtot mājokli.

STRĒLNIEKS

Darba pilnas rokas, tik daudz sen nav bijis. Jāraujas vaiga sviedros neatkarīgi no tā, vai esi darbinieks vai firmas īpašnieks. Peļņa? Kaut kad mazliet vēlāk, tālākā nākotnē. Brīvajā laikā labprāt pievērsīsies saimniecības darbiem mājās: spodrināsi, remontēsi un kārtosi.

MEŽĀZIS

Nopietno un bieži vien nedaudz sadrūmušo Mežāzi nevar ne pazīt. Smaids pa visu seju un pārvietošanās teju vai dejas solī. Līdz ar pavasara vēsmām sirdī iespīdējis romantisks saulstariņš. Atrodoties uz kopējā pozitīvisma viļņa, arī darbā paveiksi lielas lietas. Tā turpināt!

ŪDENSVĪRS

Dienas skrien ātrāk nekā spēj tikt līdzi. Un, skat’, iekrājusies gūzma mājas darbu. Nedēļas nogali pavadīsi, aktīvi rosoties saimniecībā, palutināsi savus mīļos, sazināsies ar radiem un draugiem svešatnē. Darbā mainīgas situācijas un spriedze. Turies tālāk no kolēģu strīdiem.

ZIVIS

Nedēļas nogalē derētu neliels izbrauciens vai pastaiga pa vietām, kur citos laikos ar draugiem pikniki rīkoti. Pozitīvas atmiņas iedvesmos. Svarīga arī attiecību tēma. Kādam jāgādā par saskaņu ar otro pusīti, kādam dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos. Darbā vajadzēs aizstāvēt savu viedokli.