Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 8. aprīlim

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Pilnmēnestiņā svārstīgas emocijas

Mieru, tikai mieru... 28. martā Mēness pilnā fāze. Mūsu Zemes pavadonis mainīgajā Svaru zodiaka zīmē un dienas fonā dažas nemierīgas, stresa pilnas planētu kombinācijas. Šajā dienā nebūtu vēlams pieņemt būtiskus lēmumus, kaut ko solīt pašam vai paļauties uz citu solījumiem. Viss var mainīties.

Lieldienu laiks rāmās noskaņās

Lielā piektdiena, 2. aprīlis, mazliet nemierīga, niķīga, kašķīga. Var gribēties diskutēt par politiku un pasaules lietu kārtību. Turklāt enerģiski pierādīt savu taisnību. Mēness, kas ietekmē dienu fonu, atradīsies ugunīgajā Strēlnieka zodiaka zīmē, un kareivīgais Marss ar Mēnestiņu konfliktēs. Dzīvojiet mierīgi.

Toties Klusā sestdiena, 3. aprīlis, - rāma, lietišķa, labvēlīga saimniecības darbiem. Vajag krāsot olas, lai ir, ko citiem rādīt, kā jau pērn aicināja premjers. Saimnieciskas noskaņas arī Lieldienu dienā - ja laiciņš labs, var parosīties dārzā vai dzīvoklī uz palodzes ierīkot zaļumu dārziņu.

***

AUNS

Pavasaris iedvesmo, un kaut arī apkārt daudz neziņas un nav bijis psiholoģiski vieglākais laiks, sajutīsi garīgo pacēlumu. Lieldienas diemžēl arī šogad jāsvin attālināti, un tas aktīvo Auniņu tracinās. Tomēr ar tehnoloģiju apgūšanu tev problēmu nav, tāpēc attālināto ballīti var sarīkot.

VĒRSIS

Vērsis ir īstens saimnieks, un Lieldienās jābūt gan šūpolēm, gan kārtīgam grozam krāsotu olu. Un vēl dažādiem gardumiem. Tas nekas, ka svinēšana vienas mājsaimniecības ietvaros. Kopumā ar dzīvi būsi apmierināts un arī darba frontē sekmēsies. Vari iesaistīties jaunos projektos. Rutīnu pie malas!

DVĪŅI

Kašķīgus Dvīņus reti kad gadās redzēt, bet šajā periodā visādi var gadīties. Būsi iecerējis paveikt lielas lietas, un, ja kāds traucēs vai maisīsies pa kājām, - dabūs vēju. Lieldienu laikā sirds ilgosies pēc pasākumiem un jautrām izklaidēm. Izpēti brīvdienu programmas, varbūt brīvā dabā kaut kur kaut kas notiek.

VĒZIS

Nu kā tā? Kā tā? Jau otro gadu distancēti un attālināti... Bez iespējas samīļot savējos un uzklāt skaistu svētku galdu. Emocionālajam un ģimeniskajam Vēzim tā ir īsta trauma. Labi, sazināsimies tiešsaistē. Bet tas jau nav tas. Citādi viss lieliski. Var rasties jauni sadarbības piedāvājumi.

LAUVA

Kārtojami lietišķie jautājumi iestādēs, bankās, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Ja arī ierēdņi sākotnēji runās citā valodā, tu viņus tik un tā pārliecināsi. Kādam darījumi var saistīties ar ārzemju tēmu. Svētku dienās sakrāmē kārtīgu piknika grozu un aizbrauc pie dabas izvēdināt galvu.

JAUNAVA

Daudz darbu un nekāda vaļošanās un olu rādīšana - pēc premjera pērnā gada ieteikumiem - nesanāks. Iespējams, nāksies pastrādāt arī svētku dienās. Galvenais, raugies, lai ir atdeve materiālā izteiksmē. Tomēr privāto dzīvi neatstāj novārtā - palaidīsi garām aizraujošus, romantiskus piedzīvojumus.

SVARI

Pavasaris galvā un sirdī. Ja esi brīvs, tad dzīve var uzdāvāt brīnišķīgu iepazīšanos. Zvaigznes gan klusē, kur un kādos apstākļos, ja šobrīd tikšanās iespējas ierobežotas. Tas lai paliek noslēpums. Darbā kādi plāni var izjukt un rasties neparedzētas situācijas, kas darīs nemierīgu.

SKORPIONS

Strādāsi ar pilnu atdevi. Daži plāni vai nosacījumi darbā var mainīties, bet kopumā ar visu tiksi galā un pat izcelsies ar jaunām idejām. Panākumi atmaksāsies materiālā izteiksmē. Lieldienu laikā par labu nāks mierīga atpūta ģimenes lokā. Vari apdarīt kādus saimniecības darbus, sakārtot mājokli.

STRĒLNIEKS

Tev patīk rosība, sabiedrība, jaukas tradīcijas - svētku dienas gaidīt gaidīsi. Tikai šoreiz tās paredzamas tukšas un klusas. Bet Strēlnieka optimismu nekas nespēj satricināt. Ar radiem un draugiem sazvanīsies, saslēgsies zūmā, un ballītei būs būt. Darbā pienākumu pāri galvai, tik tikko var visu paspēt.

MEŽĀZIS

Kaut arī esi pragmatisks cilvēks, labi darbosies intuīcija, un izpratīsi cilvēku rīcības motīvus un notikumu kopsakarības. Iekšējā balss var izrādīties labāks padomdevējs nekā loģika un racionālais saprāts. Svētku dienas paies nemanot, jo būsi nolēmis tikt galā ar dažādiem saimniecības darbiem.

ŪDENSVĪRS

Saudzē sevi! Var gadīties, ka darbā daudz pienākumu, bet priekšniecība vēlas uzkraut vēl un vēl. Ja esi gatavs uzņemties, tad nedari to par brīvu. Kā smejies: katrs peles klikšķis kaut ko maksā. Lieldienu laikā atpūta nebūs prātā. Iespējams, darbs paņemies uz mājām, iespējams, jāapgūst kaut kas jauns.

ZIVIS

Interese par garīgām tēmām - ir labs laiks, lai pievērstos filozofiskām zinībām, iekšējās pasaules sakārtošanai un redzesloka paplašināšanai. Daudzās situācijās noderēs dzīves pieredze, taču nevajadzētu uzskatīt savu viedokli par vienīgo vispareizāko. Svētkus pavadi klusi un rāmi savā mājsaimniecībā.