Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 25. martam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

AUNS

Tavā dabā nekad nav bijis sēdēt mierīgi, klēpī saliktām rokām. Pavasarīgā dabas atmoda dod vēl kārtīgu enerģijas piešprici. Tomēr esi uzmanīgs un apdomīgs - steigā var gadīties kļūmes. Ja saņem vilinošu karjeras piedāvājumu, rūpīgi pārbaudi, vai tajā nav paslēpušies kādi zemūdens akmeņi.

VĒRSIS

Elpot kļuvis brīvāk, un saule spīd spožāk. Var nākties uzņemties papildu pienākumus, kas saistās ar darbošanos sabiedrības labā. Veiksmīgs laiks prezentācijām un iepazīstināšanai ar savām idejām. Kaut arī pēc savas būtības esi mazliet konservatīvs, pa šo gadu jau būsi apguvis darbošanos tiešsaistē.

DVĪŅI

Šķiet, pelēkais, domīgais laiks palicis pagātnē. Ir daudz optimisma un enerģijas, lai ietu un izdarītu, to, ko sen esi plānojis. Var rasties interesanti izaicinājumi karjerā un biznesā, kā arī jauni darījuma partneri. Dvīņi allaž bijuši zinātkāri, un šis ir arī īstais brīdis, lai iemācītos kaut ko jaunu.

VĒZIS

Divas tēmas, kam jāpievērš uzmanība - finanses un attiecības ar līdzcilvēkiem. Iespējami palieli izdevumi par saimnieciskām lietām, un stāvoklis makā vai kontā darīs bažīgu. Ekonomēt īsti jēgas nav, labāk domā, kā nopelnīt vairāk. Attiecībās ar kolēģiem vai paziņām turies tālāk no intrigām un klačām.

LAUVA

Emocionālais Lauva ir nervozs vai sapīcis Lauva, un tas pēc viņa nemaz vairs neizskatās... Ir iespējamas garastāvokļa svārstības un neliels stress, tāpēc brīvdienās mierīgi atpūties. Darbā daudz pienākumu, bet neuzņemies darbus tāpat vien - jārunā par adekvātu samaksu. Sekmes lietišķos jautājumos.

JAUNAVA

Laba intuīcija - paraugoties uz cilvēkiem vai situācijām, acumirklī viss būs skaidrs. Tas palīdzēs izvairīties no nepatikšanām un arī citiem varēsi sniegt pa kādam labam padomam. Ļoti svarīgas būs norises attiecību tēmā. Ģimenes cilvēkiem sapratne un atbalsts, bet brīvajiem ļaudīm aizraujoši piedzīvojumi.

SVARI

Nedēļas nogalē laiska atpūta nav gaidāma. Pirmajā vietā būs privātā dzīve - attiecībās ar mīļoto var rasties spriedze, bet atklāta saruna ļaus atgūt sirdsmieru. Savukārt brīvajiem ļaudīm uz iepazīšanos vēlams paraudzīties kritiski. Darba nedēļa trauksmaina. Varbūt profesionālā jomā kaut kas jāmaina.

SKORPIONS

Patlaban neliels pavasara pagurums, bet dzīve neapstājas, un darbi negaida. Esi atvērts sadarbībai, tomēr svarīgus jautājumus izlem pats. Uz citiem liktās cerības var arī nepiepildīties. Nedēļas nogalē vajadzēs pievērsties sadzīvei, taču arī sirdslietas nebūs pēdējā vietā. Ilgas pēc romantikas.

STRĒLNIEKS

Nedēļas nogalē jāatpūšas un jāizvēdina galva. Dodies nelielā izbraucienā, iepazīstot Latvijas skaistākās vietas. Patiesībā sirds ilgosies pēc tālāka ceļojuma, bet šobrīd ir tā, kā ir. Kad spēki atgūti, vari ķerties pie nopietniem saimniecības darbiem mājās. Darba frontē meklē jaunas peļņas iespējas.

MEŽĀZIS

Dažādu izaicinājumu laiks. Interesanti sadarbības piedāvājumi var nākt pavisam negaidot, tostarp saistībā ar ārzemju tēmu. Ļoti svarīgi, lai ir skaidrība naudas lietās un visas vienošanās noformētas juridiski korekti. Mājas dzīvē nemierīgi. Nespītējies un gādā par saskaņu.

ŪDENSVĪRS

Par Ūdensvīriem mēdz teikt, ka viņi ir cilvēki, kas jau dzīvo nākotnē. Tāpēc dažkārt nesaprasti, dažkārt idejas lielākas nekā šībrīža iespējas. Uzmanies no utopiskiem plāniem, tie var radīt zaudējumus. Bet, ja visu kārtīgi izrēķināsi, tad ir iespējas būtiski uzlabot savu materiālo stāvokli.

ZIVIS

Pievērs uzmanību finansēm: vai atalgojums adekvāts, un uzmanies no spontāniem tēriņiem. Tā smukā pavasarīgā šallīte sev vai greznā kakla siksniņa kaķim šobrīd nav pirmās nepieciešamības preces. Labāk mazliet pietaupīt. Vienīgi brīvdienās pēc straujas darba nedēļas vari palutināt sevi ar kādu glāzi laba «Prosecco.»