Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 11. martam

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Labas ziņas lietišķiem cilvēkiem

Kā redzams, kalendārs piepildīts ar smaidošām sejiņām. Šis periods labvēlīgs lietišķai rosībai. Var sēsties pie darījumu sarunu galda, slēgt līgumus, kārtot naudas darījumus.

Vislabvēlīgākās dienas ir tad, kad dienas fonu ietekmē Mēness atrašanās lietišķajā Mežāža zodiaka zīmē, proti, 7. marts (kas gan svētdiena) un pirmdiena, 8. marts.

Nedēļas nogalē - izbraucieni

Pēdējā gadā teju vai vienīgā atpūta ir došanās dabā un izbraucieni. Šīs nedēļas nogale - 5. un 6. marts - ir īpaši piemēroti, lai ceļotu pa dzimto zemi un gūtu jaunus iespaidus. Vēlami maršruti ar izzinošu raksturu, jo dienas fona noteicējs Mēness atradīsies Strēlnieka zodiaka zīmē, kam tīk redzesloka paplašināšana.

***

AUNS

Dažkārt viedi ļaudis teic, ka pats pavasara sākums rāmi vadāms, jo pietrūkst ziemā iztērētās enerģijas. Var jau būt, var jau būt... tikai tas nav par tevi. Galva augšā un drošā solī uz priekšu! Lieliskas iespējas karjerā un biznesā, iespējas iegūt jaunus darījuma partnerus un slepenus pielūdzējus/pielūdzējas.

VĒRSIS

Sajūta tāda, ka elpot kļuvis brīvāk, saule spīd spožāk un apkārt daudz košu krāsu. Sajutīsi prieku darboties, būs oriģinālas idejas un domubiedri, kuri būs gatavi kopā ar tevi kaut Everestā uzkāpt. Tādi cilvēki ir īstenā dzīves vērtība. Aktīvi rosoties idejas vārdā, neaizmirsti pieskatīt materiālo labumiņu.

DVĪŅI

Prātā domas par redzesloka paplašināšanu, sirdī ilgas pēc robežu atvēršanas, vēlme gūt jaunus iespaidus un zināšanas. Kamēr ir tā, kā ir, brīvdienās izlaid kādu loku tepat pa Latviju. Vēlams ar izzinošu programmu. Profesionālajā jomā labāki rezultāti, ja darbosies ar radošu piesitienu.

VĒZIS

Sekmes lietišķajos jautājumos. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, labi sagatavojies, un pats būsi pārsteigts, cik viegli pārliecināsi citādi domājošos ierēdņus. Piemērots laiks, lai mācītos vai dalītos zināšanās ar citiem. Iespējami interesanti piedāvājumi saistībā ar ārzemju tēmu.

LAUVA

Nedēļas nogali pavadi kopā ar savējiem. Ja bijusi mājstrāde, tad vajag izkustēties, bet, ja darba nedēļā esat gājuši katrs savās gaitās, tad kopā būšana sagādās prieku. Brīvajiem ļaudīm savukārt sirdī var iemirdzēties pavasara saulstariņš. Jaunajā nedēļā darbā trauksmainas un mainīgas situācijas.

JAUNAVA

Jādodas uz priekšu profesionālajā jomā. Laika maz, jārīkojas ātri, lai kāds cits neapsteidz. Var gan gadīties, ka mazliet jāatkāpjas no saviem principiem un jādara viss lēnām, pamatīgi un pedantiski, taču tas atmaksāsies. Brīvdienās pievērsies privātajai dzīvei, taču, ja mazliet jāpastrādā, tad dari tā.

SVARI

Pavasarīgas noskaņas, ilgas pēc romantikas un mazliet vieglprātīgs noskaņojums. Vislabāk, ja šobrīd darbojies attālināti vai vari paņemt nelielu atvaļinājumu. Saspringtā ritmā grūtāk domas sakārtot, bet tas šobrīd ir nepieciešams. Profesionālajā jomā var nākties saskarties ar sīvu konkurenci.

SKORPIONS

Neuzticies pārāk partneriem, jo viņi var kaut ko izdarīt nepareizi, bet atbildēt nāksies tev. Tāpēc labāk jau no paša sākuma seko līdzi procesiem un juridiskajām niansēm. Nedēļas nogalē gribēsi atpūsties no straujā skrējiena, kas bija un būs. Lielisks laiks privātās dzīves sakārtošanai un mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Būsi krietni noskrējies, mēģinot apvienot darba un mājas pienākumus. Vairāk nekā citkārt radinieki vēlēsies tavu palīdzību. Brīvdienās, iespējams, jāķeras pie kādiem nopietniem saimniecības darbiem. Var būt neliels stress, jo arī nedēļas nogalē ar domām jau būsi jaunā darba cēliena pienākumos.

MEŽĀZIS

Autoritātes stiprināšanas laiks. Kolēģi labprāt ieklausīsies tavos padomos, un ienākumi vairosies. Tiesa, jāstrādā sviedriem vaigā, bet, kā zināms: sūram darbam saldi augļi. Savu viedā cilvēka līniju ieturēsi arī mājās, bet tuviniekiem var likties, ka pārāk centies noteikt toni. Izvairies no strīdiem.

ŪDENSVĪRS

Kurš teica, ka būs viegli? Jā, šis ir sekmīgs brīdis jauniem projektiem, darba maiņai, ienākumu palielināšanai. Taču pūles būs jāpieliek un dažu brīdi šķitīs, ka tu kā Sīzifs mēģini to bluķi uzvelt kalnā. Jāiztur. Vēlāk varēsi izbaudīt sava darba augļus. Brīvdienās gan mierīgi atpūties.

ZIVIS

Atkal jau darba pienākumu gūzma. Turklāt sajūta, ka tu vienīgais turies pie noteiktās kārtības, bet kolēģi vai biznesa partneri izdarās, kā grib. Ikdienišķās nebūšanas radīs stresu, ko vislabāk noņemt, attālināti baudot kādas kultūras norises internetā. Mājās izvairies no strīdiem. Ja kāds paceļ balsi, neņem galvā.