Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ditai Lūriņai-Eglienai piemīt dinamisks temperaments

© Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency

ASTROLOĢISKĀ PROGNOZE. DITA LŪRIŅA-EGLIENA, aktrise

Valsts un policijas nežēlastībā tautā mīļotā aktrise kritusi par to, ka savam tētim - aktierim un režisoram Valdim Lūriņam pagalmā noorganizējusi apsveikumu saņemšanu. Mākslinieks šogad atzīmē 70 gadu jubileju. Valsts policija paziņojusi, ka sākts administratīvā pārkāpuma process. Neatļauta pulcēšanās, ierobežojumu pārkāpumi pagalmā...

Pati māksliniece situāciju izdevumam «Privātā Dzīve» iepriekš skaidrojusi šādi: «Ja kāds tagad komentē, ka man nevajadzēja publiskot fotogrāfijas, tad mana atbilde ir - tas ir viss, ko es savam tēvam varēju uzdāvināt dzimšanas dienā, tieši pakļaujoties visiem noteikumiem.» Viņa arī piebilst, ka tā nemaz neesot bijusi ne pulcēšanās, ne īsti ballīte.

Te jāteic, ka Dita Lūriņa-Egliena šajā gadījumā rīkojusies atbilstoši savai sirdsapziņai un ar cieņu pret savu tēti un dzimtu, kas spilgti ierakstīts viņas astro kartē. Savulaik žurnālā «Praktiskā Astroloģija», godinot Auna zodiaka zīmes jubilārus, skatuves māksliniece tika intervēta. Cita starpā tika skarta arī dzimtas tēma, un Dita atzinās: «Instinkts saistīt kopā dzimtu manī ir no tēva. Viņš ir mugurkauls, caur kuru plūst vajadzīgā enerģija, sarkanais dzimtas pavediens - mēs viens otram esam, neskatoties ne uz kādiem laikiem vai apstākļiem. Manī dzīvo sajūta, ka nevienu no savējiem nedrīkst nozaudēt.»

Lūk, arī atbilde.

Māksliniecei piemīt dinamisks temperaments - astroloģiskajā kartē daudz Uguns stihijas, turklāt dominē Auna zodiaka zīme. Šādi cilvēki ir līderi, kas spēj iedvesmot un vest aiz sevis pārējos. Iestājas par taisnīgumu un var ļoti sadusmoties, ja kāds rīkojas aizmuguriski vai nekrietni. Jā, arī tad, ja kāds darbojas pretēji viņu uzskatiem un principiem. Dažkārt rīkojas strauji un mazliet pārsteidzīgi. Taču ilgi dusmas un ļaunu prātu netur. Viedokli pateica, un ejam tālāk. Turklāt loģika ir mākslinieces stiprā puse. Viņai melnu par baltu iestāstīt nevarēs.

Astroloģiskajā kartē ir arī Saules aptumsuma ietekme, kas personībai piešķir spēku. Viss, kas notiek dzīvē, notiek pa īstam un pēc pilnas programmas. Gan pozitīvie, gan negatīvie brīži. Tiek uzkrāta pieredze, ar ko vēlāk var dalīties.

Emociju aizgādnis Mēness Ditas piedzimšanas brīdī atradies Lauvas zodiaka zīmē. Tas dod veselīgas ambīcijas, un ir liels pluss skatuves cilvēkam. Tā ir spēja brīvi un nepiespiesti atrasties publikas priekšā un prožektoru gaismās. Šī kombinācija ir arī pluss ģimenes cilvēkiem - rūpēsies par savējiem pašaizliedzīgi, aizstāvēs, ja vajag, un mīļi palutinās. Svarīga mājas vide, kurā saimniekot un atpūsties.

Vēl viens no aktrises dzīves vadmotīviem - atbildība par savu dzimtu, kas saistās ar Saturna stāvokli astro kartē. Var nākties risināt ar dzimtas lietām saistītus jautājumus, uzņemties iniciatīvu saistībā ar kādām risināmām situācijām. Savu sakņu apzināšanās ir svarīgs dzīves moments.