Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Horoskopi līdz 4. martam

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Kašķi un piesiešanās

Mēness pilnā fāze 27. februārī no rīta mūs var «iepriecināt» ar pārlieku kritizēšanu, kašķiem un piesiešanos par sīkumiem. Kā jau vairākkārt rakstīts, pilnmēness iešūpo emocijas, un to iespaidā cilvēks var sastrādāt un sarunāt to, ko citkārt nedarītu. Dienas fonu jeb noskaņu nosaka Mēness atrašanās zodiakā, un pilnmēness dienā tā būs Jaunavas zodiaka zīme, kuras ietekmē konstruktīva kritika var pāriet uzstājīgā savas taisnības pierādīšanā par katru cenu. Saglabājam mieru!

Valdība frizēšanos pēc zvaigznēm atļāva?

Valdība beidzot bijusi visžēlīga un atļāvusi no 1. marta cilvēkiem doties pie friziera un apmeklēt vēl dažas skaistumkopšanas procedūras. Nu akurāt kā zvaigznēs būtu skatījusies! 1. martā Mēness atrodas Svaru zodiaka zīmē, kas labvēlīga friziera apmeklējumam un skaistumkopšanai.

***

AUNS

Kas tad tas? Allaž mundro un enerģisko Aunu pārņēmusi melanholija un mazliet tāda kā grūtsirdība... Dažkārt to mēdz dēvēt par pavasara nogurumu. Nepārslogo sevi ar darbiem vai mājas pienākumiem. Brīvajā laikā atpūties, dari to, kas uzlabo omu, un sazinies ar draugiem, lai vienkārši papļāpātu.

VĒRSIS

Interesantas idejas, iespējas un piedāvājumi. Beidzot dzīvē kaut kas sāk notikt! Ja citkārt Vērsis uz visu jauno lūkojas ar zināmu skepsi un piesardzību, tad tagad pats būsi iniciators pārmaiņām mājās, darbā, biznesā. Vari iesaistīties ambiciozos projektos, brīvdienās sarīkot dzīvesvietā ģenerāltīrīšanu.

DVĪŅI

Ne vienmēr liela rosīšanās liecina par čaklumu. Pienākumu un iespēju daudz, bet jālūkojas, kur lielāka atdeve. Neizšķied enerģiju tukšgaitā. Ja sapratīsi, kurš mērķis ir īstais, tad savu panāksi. Nedēļas nogalē visu uzmanību velti ģimenei un mīļotajam cilvēkam. Šis un tas pārrunājams.

VĒZIS

Daudz emociju darba vai biznesa jautājumos. Saspringtās situācijās centies saglabāt vēsu prātu. Ja kaut ko darīsi ātrumā vai dusmās, pavisam noteikti viss saies grīstē. Turklāt tā itin viegli var iegūt nelabvēļus. Pilnmēness ietekmē gaisā jūtama spriedze, tāpēc brīvdienās vēlams doties izklaidējošā izbraucienā.

LAUVA

Sirdslietas pirmajā vietā! Iespējams, romantiskās noskaņās jau zem sniega saskatīsi pirmo sniegpulkstenīti. Kaut vai tikai iedomās, bet ap sirdi kļūs gaišāk. Labs laiks attiecību veidošanai un stiprināšanai. Jaunajā darba nedēļā sekmes lietišķajos jautājumos, tikai nepaļaujies uz citu solījumiem.

JAUNAVA

Tu esi krietns darbarūķis, tieši tāpēc var gadīties, ka uz taviem pleciem sagulst pienākumu gūzma. Kā mēdz teikt: kas velk, tam krauj... Neļaujies, ka tevi darbā apceļ. Runā par adekvātu atalgojumu! Brīvajā laikā derētu apgūt kaut ko jaunu un paplašināt redzesloku.

SVARI

Gada laikā dzīvē daudz kas mainījies un ir bijis arī laiks sakārtot domas. Tagad pienācis brīdis, kad jādodas tālāk - pretī jauniem sasniegumiem. Lūkojies pēc cita darba, kurā vari izpausties radoši un saņemt labāku atalgojumu. Ģimene un mīļotais cilvēks atbalstīs tavas ieceres.

SKORPIONS

Tu esi labs stratēģis un ar loģiku viss kārtībā, tāds cilvēks lietišķajās tēmās nepazudīs. Tikai šobrīd darbā vai biznesā nemierīgi. Var atklāties, ka uz partneriem nevar paļauties vai kāds ar savu nezināšanu izbojājis labas ieceres. Jānoskaita līdz desmit un jāiet tālāk.

STRĒLNIEKS

Nemierīgs laiks. Dažādi notikumi gan lietišķajā, gan privātajā dzīvē. Ik pa brīdim šķitīs, ka dienas par īsām un saulīte ar dakšām jāpietur, lai nenoriet - kā tautas pasakā. Atceries, ka sevi jāmīl, un brīvdienās izgulies, atpūties, parosies mājas saimniecībā un vislabāk - atslēdz telefonu.

MEŽĀZIS

Jaudīga enerģija, viedas domas, dzīves pieredze un sajūta, ka neviens kalns nav par augstu, neviena jūra par dziļu. Plāno un ķeries pie tā, ko sen jau esi gribējis paveikt. Darba augļi priecēs un ar ienākumiem būsi apmierināts. Iepriecini ar kādām mazām dāvaniņām savus mīļos.

ŪDENSVĪRS

Reizumis tavas idejas traucas pa priekšu pasaules progresam, un cilvēki nesaprot. Reizumis tu par to apvainojies un paliec viens ar savām idejām. Taču tagad ir īstais brīdis ne tikai meklēt, bet arī atrast domubiedrus jauniem un ienesīgiem projektiem. Brīvdienās dažādi neplānoti mājas darbi.

ZIVIS

Ja pasaule būtu atvērta, tad šis būtu brīnišķīgs laiks saviesīgiem pasākumiem. Bet ko tagad? Vēlmi pēc komunikācijas nāksies realizēt sociālajos tīklos vai tiešsaistē. Lai vai kā, nedēļas nogalē sazinies ar draugiem un paziņām. Darbā daudz emociju un notikumi, par kuriem vajag ar kādu izrunāties.