Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Aija Dzērve dzīvē teātri nespēlē

© JŪLIJA PIVENA

Aiju Dzērvi vairāk pazīstam kā bijušo Dailes teātra aktrisi, taču viņas balsi ļoti bieži dzirdam televizora ekrānos vairāku raidījumu aizkadrā. Aija ir arī ierunājusi daudzas filmas dažādiem Latvijas TV kanāliem. Par to, kāda ir aktrises ikdiena un kā pavada šo visiem tik saspringto laiku, viņa stāsta “Vakara Ziņām”.

Tevi katru vakaru dzirdam TV ekrānos. Kāda esi patiesībā? Vai mēdz būt dusmīga, nikna, tavs miers nav mānīgs?

Vai tiešām katru vakaru? Šķiet, ka tik uzbāzīgi gan mana balss nedominē. Filmu ierunātāju Latvijā ir diezgan daudz. Domāju, ka ārēji esmu diezgan miermīlīga, nekad neesmu bijusi izteikts kompāniju cilvēks, tomēr esmu visai komunikabla un humoru mīloša. Mājas viesībās parasti pie galda ir nemainīgi tie paši cilvēki, plus, mīnus viens vai divi, tāpēc domāju, ka pastāvība ir kaut kas man raksturīgs. Nikna?... Parasti esmu kā Vezuvs. Ilgi varu būt ārēji mierīga, vērot un neko neteikt, bet, kad situācija ir sasniegusi kritisko punktu, tad nāk uguņi, reizēm par pārsteigumu arī sev... Pēc tam pati to atkal pārdzīvoju. Bet nevar jau vienmēr inteliģenti plūst kā lēna un mierīga upe.

Kāda ir tava ģimene?

Esmu harmoniskās attiecībās un man ir meita. Vienmēr nozīmīga būs mana pirmā ģimene, kurā piedzimu. Gulbenē ir dzimtas mājas ar ābeļdārziem, ķiršiem, ceriņiem un rozēm.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" izdevumā!