Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ministram vajag vīna pudeļu korķus

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Laikā, kad skolēniem mācības notiek attālināti, dažādu uzdevumu veikšanā iesaistās arī bērnu vecāki, neaizmirstot ar savu pieredzi dalīties soctīklos.

Tā rīkojies arī satiksmes ministrs Tālis Linkaits, pirms kāda laiciņa savā «Facebook» profilā pavēstot, ka viņa dēlam mājturības nodarbībai nepieciešami visnotaļ interesanti priekšmeti: taisnstūrformas plastmasas pudeles, kausēta siera trauki, 9 saldējuma kociņi, 5 vīna korķi un kartona olu kastīte. «Spriežam, ka visu varam sapirkt, bet attiecībā uz vīnu skolotājs ir pārāk prasīgs - četrās darba dienās 5 pudeles...» rezumējis ministrs. Vēl pēc kāda laiciņa viņš saviem sekotājiem pavēstījis: «Korķējam vaļā pirmo!» un piebildis, ka no iepriekš minētajiem priekšmetiem dēlam «būšot jātaisa kaut kas peldošs - kuģis vai laiva».

Pēc tam Linkaits arī publicējis izveidotā priekšmeta fotogrāfiju, parakstā piebilstot: «Atskaite par korķu un saldējuma kociņu izlietojumu» - un atstāstot dēla teikto: «Jā, bērns arī teica, ka gribētu darīt ko sakarīgāku…»