Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Vakara Ziņas

ASTROLOĢISKĀ PROGNOZE. Ko varam gaidīt no jaunā veselības ministra?

© Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

NEDĒĻAS CILVĒKS. DANIELS PAVĻUTS, VESELĪBAS MINISTRS

Citējot Ojāru Vācieti: «Un sēdās pianists uz elektriskā krēsla...» Drosmīgi. Klavierspēles bakalaurs Daniels Pavļuts piekritis ieņemt veselības ministra amatu, kas šobrīd ir viens no atbildīgākajiem valstī. Taisnības labad jāsaka, ka viņš studējis arī Londonas universitātē kultūras vadību un Hārvardā ieguvis maģistra grādu sabiedrības vadībā un līderībā, turklāt kādu brīdi bijis arī ekonomikas ministrs un visu laiku stāvējis tuvu politikai. Ar veselības aprūpi viņam gan līdz šim nav bijis sakara.

Ko varam gaidīt no jaunā veselības ministra? Daniels Pavļuts ir pozitīva personība, taču, iespējams, ka ļoti jāsaņemas un jāsakoncentrējas, ja lēmumi pieņemami paaugstināta stresa apstākļos. Daudz ko var uztvert personīgi, kaut arī kolēģi vai citi līdzcilvēki tā nemaz nebija domājuši.

Ministra postenī, protams, nepieciešama praktiska pieeja, un tā Danielam Pavļutam piemīt. Viņa piedzimšanas brīdī Saule atradusies Vērša zodiaka zīmē un vīrišķā planēta Marss Vēzī - abas šīs kombinācijas dod saimniecisku skatījumu uz situācijām un neatlaidību. Emocionālās pasaules indikators Mēness ministra astrokartē ir Strēlnieka zodiaka zīmē, kas norāda uz augstiem morāles un ētikas principiem un spēju lūkoties tālāk par savu pagalmu. Tiesa, dažkārt tie ir ugunīgi izvirdumi un tieša runa. Daniels Pavļuts pateiks, kā ir. Liekuļošana viņam sveša. Ministra astrokartē ir Mēness aptumsuma ietekme, kas parasti cilvēkiem piešķir labu intuīciju.

Problēmas varētu rasties, ja ministrs izrādīs vēlmi par katru cenu atrasties uzmanības centrā, kas var rasties no retrogrādā Merkura astrokartē, sāks Vērša manierē spītēties vai apvainoties par sīkumiem.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)